• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİR AKIL VERİN LÜTFEN

Adamin yalan söylediği asikar da mesele ablami buna inandırmak onu da basaramiyorum
sürekli emopze edeceksiniz bu adam olmaz bu adam olmaz diyerrek. yada acilindeen ablana birini bulacaksınız ki aklı karışsın. sonra ayrılır o buldugunuz aglar maglar ama gecer..
uyada cok hoş degil ama annenize söyleseniz veya bir mevzu olsada annenizin yanında o itiraf etse ? o zaman anne de devreye girer ve başka bir dille hayıo der. ama bu şöyle bir ters tepebilir adama kaçarsa o zaman kötü.ailemde istemiyor evlenmemi sana kaçıyorum filan yaparsa sacma olabilir.
yada adama olur olmadık bir vakitte gel desin evlimi degil mi anlarsınız ama bu sefer de evli ise eşine yazık olur....

Adamin yalan söylediği asikar da mesele ablami buna inandırmak onu da basaramiyorum

Aklina sokun iyice ya abla bunlar isteyerek birlikte olduysa tehdit ne is.sole adama tamam desin tehditi goze alsin.
Ailesine ve kizin ailesinede soyler tecavuz etmedim ya kendide istedik birlikte olduk.
Seni seviyorsa ablacim yapacak 1 sey yok mecbur ayrilacak diye.

Benim ablam 30larinin başında oldukca güzel ve zeki bir kadin ne yazik ki asik oldugu an gözleri kör oluyor açabilene aşk olsun.

Kismi aynen ben. :dondurma:Allahtan hikaye tutmuyor yoksa benim kardesim mi diye suphelenmistim bak. :oops:

Aklina sokun iyice ya abla bunlar isteyerek birlikte olduysa tehdit ne is.sole adama tamam desin tehditi goze alsin.
Ailesine ve kizin ailesinede soyler tecavuz etmedim ya kendide istedik birlikte olduk.
Seni seviyorsa ablacim yapacak 1 sey yok mecbur ayrilacak diye.
Adam ayrildigi konusunda da yalan soyleyecek bence tam serefsiz ya

Sizlerle son gelişmeyi paylaşmak istedim. Bilin bakalım sevgilisine döndü ve bilin bakalım kimin ablası şu an yerde tepinip ağlıyor... ben demiştim bile diyemiyorum

Back
X