Sivilceli Ciltler Kızlar bir akıl verin..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Selam..
Benim sorunumda bir çoğunuz gibi lekeler ve sivilce izlerim her gören ne oldu sana diyorlar bi sorunun sıkıntınmı var da dışarıya vurmuş cildin...
mafoldumben
Bi sıkıntınmı var diyorlar lekelerim çoğaldı sanki ve geçiremediğim sivilce izlerim yüzümde sanki bir alacalık var renk değişikliği
Doktora gitmeye karar verdim..
Benimle aynı dertlerden muzdaripler doktora giden var mı ?
Bir de dermatolog mu ?
cildiyeci mi?
Kafama göre bişiler sürmek istemiyorum sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum ama çok mutsuzum yaa yardımcı olursanız sevinirim..

Amwayin beautycycle toprak serisini kesinlikle öneriyorum dengesi bozulmus lekeli ciltler için harika bir ürün kullananlar %100 memnun kalıyorlar.cildi dengeliyor sivilce ve leke olusumunu engelliyor.4 üründen olusuyor.Temizleyici, tonik gündüz krem, ve gece kremi.Temizleyicisinin bileşenleri işlem görmüş mineraller -magnezyum-bakır-demir,yağ kontrol edici bileşenler:çinko pca cadı fındıgı söğüt agacı kabugu salatalık cayır melikesi ve yesil çay.Toniğinin bileşenleri:temizleyicicn bileşenlerine ek olarak salisilik asit sarı papatya cildin arınmasına ve durulasmasına yardımcı olur.gündüz kremi spf15 güneş koruması içeriyor.gece kremi ise e vitamini b vitamini cildi ölüü hücrelerden arındıran elementler .... var kullanırsan memnun kalırsın detaylı konusmak istersen msn adresimim verebilirim.

aynii sorun bendede var ya benim sivilcelerim ama tuhaf leke leke gibi ici dolu deyil aptal doktor akne dedi ama deyyill!!!
siz bisey biliyosaniz lütfen yardimci olun banada ;(
birçok kişinin yorumunu okudum doktora git diyorlar.ben belki 50 keregitmişimdir hiçbirinden sonuç alamadım.düğünüme birkaç ay kala yüzüm sivilce ve lekelerle doldu doktora gittim daha berbat oldu amwayin bi ürünü var onu kullandım 2 ay gibi bir sürede sonuç aldım hala kullanıyorum cildimi gören ne kullanıyorsun diyorlar.vw suanda bubun satıcılıgını yapmaya basladımşimdiye kadar sattıgım insanlardan hiçbir kötü sonucla yada şikayetle karsılasmadım tavsiye ederim.

amwayın ürünlerini bende bi dergiden buldum..
toprak
ateş
hava diye ayrı ayrı ürünleri var kullananlar arkadaşlar bahsettiğiniz ürünler bunlar diymi?

Ateş=yeniliyici serum, aydınlatıcı mazke, onarıcı leke karşıtı jeL... bunlar var içinde okudum bunuda denesemmi? dememediğim bişi kalmadı gibi..

Toprak=onarıcı dengeliyici gündü losyonu
gece nemlendiricisi
dengeliyici temizleyici
tonik okudum cnm hepsini bi dergiden buldum
bunuda denicem

Son düzenleme:
Pek belli olmuyor? sen hic bisey kulandinmi
bazi kisiler üstüne dis macunu sürün diyolar ama korkuorum yakar filan diye ..

cnm ben bi çok şey kullandım..
jeller.. maskeler.. bepanten.. limonsuyu, sirke. kükürtlü sabunlar..
burda da duyduğum bi kaç şeyi uyguladım ama geçmiyor resimde belki biraz sönük çıkmış ama baya büyük büyük oluyor sonra leke kalıyor..
Dişmacunu felan bilmiyorum ama ben öle bişi sürmedim..
Şuan hala var hatta annem sabah yüzün yine kötü olmuş git soktora dedi..
Ben doktorunda çare olabilceğini sanmıyorum (ne kadar kendimi kabullendirmişsem bu hale)
Sivilcelerle başım dertte..

amwayın ürünlerini bende bi dergiden buldum..
toprak
ateş
hava diye ayrı ayrı ürünleri var kullananlar arkadaşlar bahsettiğiniz ürünler bunlar diymi?

Ateş=yeniliyici serum, aydınlatıcı mazke, onarıcı leke karşıtı jeL... bunlar var içinde okudum bunuda denesemmi? dememediğim bişi kalmadı gibi..

Toprak=onarıcı dengeliyici gündü losyonu
gece nemlendiricisi
dengeliyici temizleyici
tonik okudum cnm hepsini bi dergiden buldum
bunuda denicem
denemek isterseniz yardımcı olabilirim size

denemek isterseniz yardımcı olabilirim size

Aslında doktora gitmeden son çare olarak denemek istiyorum ama bundan da ümitli değilim okadar hüsrana uğradım ve para baydım kii annemde sürekli söyleniyor okadar para veriyorsun herbişiye doktora git diye..
Umudum yok..boshayallersmile

merhaba arkadaşlar. sivilceli cildin tek çaresi önce içten geçmesini sağlamaktır. yani ağızdan alınan şeylerdir. tamam dıştan geçer ama bir müddet sonra tekrarlama olabilir. önce içten redavi ayrıcada dıştan yapılan kürler. bakın benim kulladığım antioksidan ürünler. bu ürünler hem vücudu içten ve dıştan temizleyecek hem sağlıklı cilde sahip olacaksınız hemde birdaha çıkmasını engelleyeceksiniz arkadaşlar
önce aloe veranın saf içeceğinden sabah akaşam aç karnına bir çay bardağı hergün için omega3 ve omega 9 balıkyağı sabah akşam tok karnına için. bunlar içten temizler cildi.daha sonra cildinize arı propolisi sürün jel ile 3 ay sonra cildinizde ciddi şekilde değişiklikler göreceksiniz....

merhaba arkadaşlar. sivilceli cildin tek çaresi önce içten geçmesini sağlamaktır. yani ağızdan alınan şeylerdir. tamam dıştan geçer ama bir müddet sonra tekrarlama olabilir. önce içten redavi ayrıcada dıştan yapılan kürler. bakın benim kulladığım antioksidan ürünler. bu ürünler hem vücudu içten ve dıştan temizleyecek hem sağlıklı cilde sahip olacaksınız hemde birdaha çıkmasını engelleyeceksiniz arkadaşlar
önce aloe veranın saf içeceğinden sabah akaşam aç karnına bir çay bardağı hergün için omega3 ve omega 9 balıkyağı sabah akşam tok karnına için. bunlar içten temizler cildi.daha sonra cildinize arı propolisi sürün jel ile 3 ay sonra cildinizde ciddi şekilde değişiklikler göreceksiniz....
evet ama balık yağı belli bir süre sonra kilo yapıyor..Saf omega 3 kullanmalısınız lifleri alınmış yoksa ciddi anlamda kilo yapıyor.Hemen yapmayabilir ama bir süre sonra yapıyor.Bunun için NUTRIWAY in omega 3 ünü öneririm %100 bitkisel.Arastirabilirsiniz.

kızlar doktora gidip ne yapıcağınızı sorsanıza ne duruyosunuz :D
Derinlemesine temizlik için güzellik bakımlarına gidebilirsiniz, fakat iyi seçim çok önemli..Birde mikrop kapmayın orda :)

SELAMM benim gibi sivilcelerinden muzdarip olan arkadaşlarım..
Tekrar konu açma gereği duymadım..
Zaten böyle aynı sorunlardan dert yanacağım için bu konu üzerinden devam ediyorum..

1yıldır sivilcelerimle uğraşmakdan artık yılmıştım..
Doktora gidicektim engelledi etrafımdakiler bişeye yaramıyor ilaçlar soyuyor cildi gibi..
Ve.. gecen gün bir ablamız "cildin ne kadar bozulmuş(sivilceler ve lekeleri)" dedi..
Bende sinir oldum herkes aynı şeyi söylüyordu zaten senin yüzün çok güzeldi niye böyle oldu
Sıkıntın mı var?

sorunun mu var?

"Derken..."

SEBAMED ile tanıştım...

Sabah akşamSEBAMED yüz&vücut likid ile yüzümü güzelce yıkıyorum..

sonrasında GARNİER SAF&TEMİZ salatalık özlü nemlendiricsiyle güzelce temiz cildimi nemlendiriyorum..
Bugün 4. günümm veee hiç abartmıyorum sivilcem kalmadı..
Sadece bi kaç lekem var yüzüm pürüzsüz ışıl ışıl oldu
Gözlerime inanamadım 4 günde bukadarı şaştım..
Hala devam ediyorum..
Lekelerim içinde aktarcımdan leke serumu alıp denicem kücük ampul gibi şişilerde olan bi serum..
Sivilcelerim gitti ya varsın leke kalsın hallederim onuda..
Elimi yüzüme sürdüğümde bebeksi o pütür olmayan yağsız dokunuşş acayip mutlu ediyor benii
Çene bölgemde kücük yağlar oluyordu onlar bile kayboldu..
Şiddetle tavsiye ediyorum deneyin görün..
Bütün gözneklerinizi temizliyor..
garnier saftemizde gözenek sıkışlaştırıyor zaten

Ben denedim ve benim gibi sivilce mağduru arkadaşlarımla paylaşmak istedim
Sizde benim gibi bu ikiliyi deneyin yorumlarınızı bekliyorum..

Bu arada 1 haftamı doldurayım öncesi ve sonrası diye resim paylaşıcam öncesini çektim sonrasına 3-4 günüm daha var lekelerimin rengi açılıyor bekliyorum biraz daha..

ben cildiyeciye gittim ohaoldumsmile bi kutu hap ve bi krem verdi, kullandm hiçbi işe yaramadı valla yasakkelime en iyisi skmıcaksn hiç kndni, düzelmelerini bkliceksn ve sağlıklı beslencksn vereliniortak

benim 18 yaşımdan önce tek bir sivilcem yoktu.18den sonaa sivilceler birden çıkmaya ve çoğalmaya başladı.ama benimkiler sivilceden çok yaraya benziyordu yüzümde.gören herkes soruyordu.roaccutane kullandım yüzüm eskisi gibi güzelleşmeye başladı 5 ay falan yaz geldi bıraktım.meğerse ben tedaviyi yarıda kesmişim.sonra tabi ufak izler kaldı ama dert etmedim.o hapı kullanalı birkaç senedir her yaz izlerin büyüdüğünü lekelerin çoğaldığını hissediyorum.ne yaparsam yapayım.ya da bana öyle geliyor.

çok hassas oldu cildim.herşey dokunuyor makyaj yapıyorum kızarıyor lekeler koyulaşıyor sonraki gün dinlendirmek zorunda kalıyorum cildimi.

benim cildime dokunan domates kola kuruyemiş ve en önemlisi stresss ve kir.temizliğine çok dikkat etmeliyiz ama o bile dokunuyo bazen,ne kullanacağımı şaşırdım.doktoralara da güvenemiyorum artk,yazdan önce 2 ay roaccutane a tekrar başlamıştım yaz geldiği için bıraktım doktorun bırakma demesine rağmen,çünkü lekelerin kalmasından korkuyorum.şimdi sebamed sabunu aldım ama onun da çok bi faydasını görmedim hatta korkuyorum bile kullanmaya.

beyaz tenliyimya hani bu izler makyajla da kapanmıyorki makyaj yapınca necla nazırın yüzüne dönüyor en iyisi bişi sürmemek bıraktım kendi haline 2 günde 1 beyaz sabunla yıkıyorum güneşe dikkat ediyorum terlediğim zaman yıkıyorum yüzümü hemen.

Ben çok memnunum bacılarım..
Yapmadığım sürmediğim bişi kalmadı..
Kükürt sabunları
Temizleme sütleri
Arındırıcılar..
Hiç biri fayda etmedi..
Doktorda en son çaremdi hep
Bu SEBAMED de fayda etmesse gidicektim ama gözle görülür bi değişiklik var ve artık cildim yağlı değil..
Hassas ciltler için zaten bu üründe..
Hala devam bırakmıcam 4. günüm daha ama gören fark ediyor..

Bepanten.. kükürtlü sabun.. Zeytin yağlı sabun..Kil maskesi.. gülsuyu.. oriflame sivilce önleyici (jel tonik krem 3 lüsü)..
aklıma gelmeyen bir kaç şey daha uyguladım.. hiç biri fayda etmiyor..
Geçmiyor bitmiyor
Bıktım artık bakmıyorum bile bıraktım kendi haline sivilcelerimide lekelerimide..
Hiç bişe fayda etmiyor:gitme:
Geçtimi suan yüzün nasıl cnm

Back
X