Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam..
Benim sorunumda bir çoğunuz gibi lekeler ve sivilce izlerim her gören ne oldu sana diyorlar bi sorunun sıkıntınmı var da dışarıya vurmuş cildin...
mafoldumben
Bi sıkıntınmı var diyorlar lekelerim çoğaldı sanki ve geçiremediğim sivilce izlerim yüzümde sanki bir alacalık var renk değişikliği
Doktora gitmeye karar verdim..
Benimle aynı dertlerden muzdaripler doktora giden var mı ?
Bir de dermatolog mu ?
cildiyeci mi?
Kafama göre bişiler sürmek istemiyorum sadece yüz temizleme jeli kullanıyorum ama çok mutsuzum yaa yardımcı olursanız sevinirim..
Amwayin beautycycle toprak serisini kesinlikle öneriyorum dengesi bozulmus lekeli ciltler için harika bir ürün kullananlar %100 memnun kalıyorlar.cildi dengeliyor sivilce ve leke olusumunu engelliyor.4 üründen olusuyor.Temizleyici, tonik gündüz krem, ve gece kremi.Temizleyicisinin bileşenleri işlem görmüş mineraller -magnezyum-bakır-demir,yağ kontrol edici bileşenler:çinko pca cadı fındıgı söğüt agacı kabugu salatalık cayır melikesi ve yesil çay.Toniğinin bileşenleri:temizleyicicn bileşenlerine ek olarak salisilik asit sarı papatya cildin arınmasına ve durulasmasına yardımcı olur.gündüz kremi spf15 güneş koruması içeriyor.gece kremi ise e vitamini b vitamini cildi ölüü hücrelerden arındıran elementler .... var kullanırsan memnun kalırsın detaylı konusmak istersen msn adresimim verebilirim.
birçok kişinin yorumunu okudum doktora git diyorlar.ben belki 50 keregitmişimdir hiçbirinden sonuç alamadım.düğünüme birkaç ay kala yüzüm sivilce ve lekelerle doldu doktora gittim daha berbat oldu amwayin bi ürünü var onu kullandım 2 ay gibi bir sürede sonuç aldım hala kullanıyorum cildimi gören ne kullanıyorsun diyorlar.vw suanda bubun satıcılıgını yapmaya basladımşimdiye kadar sattıgım insanlardan hiçbir kötü sonucla yada şikayetle karsılasmadım tavsiye ederim.aynii sorun bendede var ya benim sivilcelerim ama tuhaf leke leke gibi ici dolu deyil aptal doktor akne dedi ama deyyill!!!
siz bisey biliyosaniz lütfen yardimci olun banada ;(
Pek belli olmuyor? sen hic bisey kulandinmi
bazi kisiler üstüne dis macunu sürün diyolar ama korkuorum yakar filan diye ..
denemek isterseniz yardımcı olabilirim sizeamwayın ürünlerini bende bi dergiden buldum..
toprak
ateş
hava diye ayrı ayrı ürünleri var kullananlar arkadaşlar bahsettiğiniz ürünler bunlar diymi?
Ateş=yeniliyici serum, aydınlatıcı mazke, onarıcı leke karşıtı jeL... bunlar var içinde okudum bunuda denesemmi? dememediğim bişi kalmadı gibi..
Toprak=onarıcı dengeliyici gündü losyonu
gece nemlendiricisi
dengeliyici temizleyici
tonik okudum cnm hepsini bi dergiden buldum
bunuda denicem
denemek isterseniz yardımcı olabilirim size
evet ama balık yağı belli bir süre sonra kilo yapıyor..Saf omega 3 kullanmalısınız lifleri alınmış yoksa ciddi anlamda kilo yapıyor.Hemen yapmayabilir ama bir süre sonra yapıyor.Bunun için NUTRIWAY in omega 3 ünü öneririm %100 bitkisel.Arastirabilirsiniz.merhaba arkadaşlar. sivilceli cildin tek çaresi önce içten geçmesini sağlamaktır. yani ağızdan alınan şeylerdir. tamam dıştan geçer ama bir müddet sonra tekrarlama olabilir. önce içten redavi ayrıcada dıştan yapılan kürler. bakın benim kulladığım antioksidan ürünler. bu ürünler hem vücudu içten ve dıştan temizleyecek hem sağlıklı cilde sahip olacaksınız hemde birdaha çıkmasını engelleyeceksiniz arkadaşlar
önce aloe veranın saf içeceğinden sabah akaşam aç karnına bir çay bardağı hergün için omega3 ve omega 9 balıkyağı sabah akşam tok karnına için. bunlar içten temizler cildi.daha sonra cildinize arı propolisi sürün jel ile 3 ay sonra cildinizde ciddi şekilde değişiklikler göreceksiniz....
Geçtimi suan yüzün nasıl cnmBepanten.. kükürtlü sabun.. Zeytin yağlı sabun..Kil maskesi.. gülsuyu.. oriflame sivilce önleyici (jel tonik krem 3 lüsü)..
aklıma gelmeyen bir kaç şey daha uyguladım.. hiç biri fayda etmiyor..
Geçmiyor bitmiyor
Bıktım artık bakmıyorum bile bıraktım kendi haline sivilcelerimide lekelerimide..
Hiç bişe fayda etmiyor:gitme:
sivilcelerim gitti dr. tedavisi gordum.Geçtimi suan yüzün nasıl cnm