Eşimin dayısı demek istedimSizin öz dayinizin eşiyle eltiniz ne alaka?
Sanırım esının dayısından bahsedıyorSizin öz dayinizin eşiyle eltiniz ne alaka?
Eşimin dayısının geliniEşimin dayısı demek istedim
Böyle saçma bir insanla görüşüp ne yapacaksınız ki?
Aynı mahallede oturuyoruz.Ayrıca komşularımla arada toplanıyoruz o da geliyorBöyle saçma bir insanla görüşüp ne yapacaksınız ki?
bulunduklari ortamda fazla bulunmasan sende kendine güven onlar yokmus gibi davran sonucta hayatinda olmasalar bi kaybin olmaz ben olsam yani mesafemi koyardim bende onlar yokmus gibi davranirdim önemsemedigini görecektir mutlaka bu sefer o catlayacak takma kafaya kimse icin kafani yormaya degmez bu hayatta...10 yıllık evliyim.Eşimin kardeşi kaynım yeni evlendi üç ay oldu.Eltim sessiz bir kız yani daha tanıyamadım ama akrabalara falan çok saygılı bana da saygılı.Bir de aynı yerde dayımızın gelini oturuyor.Kaynımın düğününde herşeyle dayımın gelini ilgilendi çok bilir herkese çok karışır sanki ben kızın yengesi değilim oymuş gibi davrandı.Şimdi de aynı davranışlarda gelinimizşe çok sık görüşüyorlar ve komşularla toplandığımızda da sürekli bana laflar sokuyor eltimle ikisi beni kıskandırmaya çalışıyorlar bugün mesala herkesin içinde kayınvalideme senin tek gelinin Eltimi diyor onunla ilgileniyorum gezdiriyorum merak etme dedi.Dayanamadım yaptıklarıma ben yok muyum nasıl tek gelin dedim aman olur mu canım dedi.Daha neler. Anlatmakta bitmez bu kadına karşı nasıl davrananilirim?beni üzüyor bilerek yapıyor resmen
10 yıllık evliyim.Eşimin kardeşi kaynım yeni evlendi üç ay oldu.Eltim sessiz bir kız yani daha tanıyamadım ama akrabalara falan çok saygılı bana da saygılı.Bir de aynı yerde dayımızın gelini oturuyor.Kaynımın düğününde herşeyle dayımın gelini ilgilendi çok bilir herkese çok karışır sanki ben kızın yengesi değilim oymuş gibi davrandı.Şimdi de aynı davranışlarda gelinimizşe çok sık görüşüyorlar ve komşularla toplandığımızda da sürekli bana laflar sokuyor eltimle ikisi beni kıskandırmaya çalışıyorlar bugün mesala herkesin içinde kayınvalideme senin tek gelinin Eltimi diyor onunla ilgileniyorum gezdiriyorum merak etme dedi.Dayanamadım yaptıklarıma ben yok muyum nasıl tek gelin dedim aman olur mu canım dedi.Daha neler. Anlatmakta bitmez bu kadına karşı nasıl davrananilirim?beni üzüyor bilerek yapıyor resmen
O zaman sende onlar yokmuş gibi davran. Umursaduğını belli edip keyif yaşatma yenge hanıma. Belli ki sana gıcık olmuş. Sallama bile.Aynı mahallede oturuyoruz.Ayrıca komşularımla arada toplanıyoruz o da geliyor
bulunduklari ortamda fazla bulunmasan sende kendine güven onlar yokmus gibi davran sonucta hayatinda olmasalar bi kaybin olmaz ben olsam yani mesafemi koyardim bende onlar yokmus gibi davranirdim önemsemedigini görecektir mutlaka bu sefer o catlayacak takma kafaya kimse icin kafani yormaya degmez bu hayatta...[/QSağolasın kayınvalidem çok değer veriyor dayının gelinine ayrıca eltimde uyuyor bu kadına Eltimi doldurduğunu düşünüyorum bana karşı beni etrafa kötü göstermeye çalışıyorlar üzülüyorum işte
Öyle yaptım ama en don bugün beni çıldırttı ben de laf sözledim çok bozulduO zaman sende onlar yokmuş gibi davran. Umursaduğını belli edip keyif yaşatma yenge hanıma. Belli ki sana gıcık olmuş. Sallama bile.
Eşimin dayısı demek istedim
sen kendini biliyosun sonucta rabbim biliyor nasilsa. herseyi kafaya takan birisin galiba ama bosvermekte fayda var hic degmeyecek insanlar yüzünden üzülmeye gerek yok hayat hem kisa hem uzun ona göre yasamak lazimCanımc
Aynen canım çok kafaya takarım ben çalışıyorum iş yerim uzak araba kullanıyorum dayının gelini eltime demişki ona arabasını kayınpederin aldı sende aldırt kız şimdi araba istiyor halbuki ben kendim krediye aldım.sen kendini biliyosun sonucta rabbim biliyor nasilsa. herseyi kafaya takan birisin galiba ama bosvermekte fayda var hic degmeyecek insanlar yüzünden üzülmeye gerek yok hayat hem kisa hem uzun ona göre yasamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?