Kızlar bir akıl verin

Beril32

Karışık
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
785
25
118
10 yıllık evliyim.Eşimin kardeşi kaynım yeni evlendi üç ay oldu.Eltim sessiz bir kız yani daha tanıyamadım ama akrabalara falan çok saygılı bana da saygılı.Bir de aynı yerde dayımızın gelini oturuyor.Kaynımın düğününde herşeyle dayımın gelini ilgilendi çok bilir herkese çok karışır sanki ben kızın yengesi değilim oymuş gibi davrandı.Şimdi de aynı davranışlarda gelinimizşe çok sık görüşüyorlar ve komşularla toplandığımızda da sürekli bana laflar sokuyor eltimle ikisi beni kıskandırmaya çalışıyorlar bugün mesala herkesin içinde kayınvalideme senin tek gelinin Eltimi diyor onunla ilgileniyorum gezdiriyorum merak etme dedi.Dayanamadım yaptıklarıma ben yok muyum nasıl tek gelin dedim aman olur mu canım dedi.Daha neler. Anlatmakta bitmez bu kadına karşı nasıl davrananilirim?beni üzüyor bilerek yapıyor resmen

Hıcc umırsamayın sız umursadıkcayaptıgından zevk alıp yapmaya devam eder bosverın hıc uzmeyın kendızı ne yapsrlsrsa yapsınlar....

bulunduklari ortamda fazla bulunmasan sende kendine güven onlar yokmus gibi davran sonucta hayatinda olmasalar bi kaybin olmaz ben olsam yani mesafemi koyardim bende onlar yokmus gibi davranirdim önemsemedigini görecektir mutlaka bu sefer o catlayacak takma kafaya kimse icin kafani yormaya degmez bu hayatta...

kasıtlı yapıldığını düşünüyorsanız tepki vermeyin,ikisini köşede sıkıştırın Şaka tabii seviyelerine inmeyin ..

bence böylelerine en iyi cevap
yüzlerine, gözlerinin içine bakıp, böyle "ay ne gerizekalısın, ne banalsin" der gibi bir edayla gülmek ve kafanızı gülerek diğer tarafa çevirmek
o kadar
ne ağız dalaşı, ne uğraşı
siz bir kaç kez bu dediğimi yapın gerisini izleyin
ya delirir ve tam saldırıya geçer
ya da düzelir
iki durumda da ipler size geçer

Aynı mahallede oturuyoruz.Ayrıca komşularımla arada toplanıyoruz o da geliyor
O zaman sende onlar yokmuş gibi davran. Umursaduğını belli edip keyif yaşatma yenge hanıma. Belli ki sana gıcık olmuş. Sallama bile.

Canımc

Ö
O zaman sende onlar yokmuş gibi davran. Umursaduğını belli edip keyif yaşatma yenge hanıma. Belli ki sana gıcık olmuş. Sallama bile.
Öyle yaptım ama en don bugün beni çıldırttı ben de laf sözledim çok bozuldu

sen kendini biliyosun sonucta rabbim biliyor nasilsa. herseyi kafaya takan birisin galiba ama bosvermekte fayda var hic degmeyecek insanlar yüzünden üzülmeye gerek yok hayat hem kisa hem uzun ona göre yasamak lazim

Bilgece sağol canımsın sıkıntım eltimle iyi olmamı istemiyor araya fitne sokmaya çalışıyor kızda ona uyuyor.

Aynen canım çok kafaya
sen kendini biliyosun sonucta rabbim biliyor nasilsa. herseyi kafaya takan birisin galiba ama bosvermekte fayda var hic degmeyecek insanlar yüzünden üzülmeye gerek yok hayat hem kisa hem uzun ona göre yasamak lazim
Aynen canım çok kafaya takarım ben çalışıyorum iş yerim uzak araba kullanıyorum dayının gelini eltime demişki ona arabasını kayınpederin aldı sende aldırt kız şimdi araba istiyor halbuki ben kendim krediye aldım.

ben olsam bende sessiz kalamazdım.amannn boşvereyim diyemezdim.içimde tutamam cevabı yapıştırırım.sende yapıştırmışsın iyi etmişsin.soğuk dur canım gene aynısını yaparsa sende gene lafı yapıştır.insanlar er yada geç doğruyu görürler.kim neye inanmak istiyorsa ona inansın

Kafaya takilacak bir konu degil bosveriin agzi olan herkes konusuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…