Kızlar bir akıl verin

Kayınvalidene anlatma birşey boşver. Ne güzel bak aranızda güzelmiş onunla. Sen kötü olursun. Böyle basit insanları kafaya takmaya bile değmez. Onlar hayatınızda olsa ne olur olmasa ne. Umursamayın..

gerisi hikaye o zaman
Haklısın bendede hata var kv oğluma bakıyor çok düşkünüm kv ve Kp 'e 10 yıldır aramız çok iyiydi son zamanlarda bozuldu Eltimi daha çok sevecekler önemseyecekler diye huzursuzlandım hırçınlık yaptım yanlış aslında çocukca babam çok küçükken öldü orda burda büyüdüm eşimin ailesi bana aile oldu paylaşmak istemedim ama artık değil eltime hiç saygısızlık yapmadım ama o dayının geliniyle beni üzüyorlar

bosver canim birak hircinligi yoluna bak

O yokmuş gibi davran. Onun canı yansın. Sen ne uzuyorsun güzelim canını.

O yokmuş gibi davran. Onun canı yansın. Sen ne uzuyorsun güzelim canını.
Sağolasın son olaylar biraz sıktı 3 gün öncede kv gittim oğlumu almaya salonunda kv ikimizin resmi vardı büfede bir gördüm resmimiz kenara sıkıştırılmış eltimin boy boy resimleri kocaman doldurulmuş nikah falan bişey demecektim konsun benim resmim kenara sıkıştırılmış birsiürü resimlerini koymuş benim resmim niye sıkıştırılmış kim yaptı dedim kv ben dün eltimle kaynım resimleri getirmiş kaynım koymuş resimleri kızdım kv çıldırdı kötü sözler dedi bana sonra kendime kızdım şuam beni kıskanç olarak görüyor

Dayını geliniyle yaptıkları resimleri koymaları falan kafam karıştı sıkıldım çok uzak kalmak istesemde sürekli kv geliyor eltimler

Dayını geliniyle yaptıkları resimleri koymaları falan kafam karıştı sıkıldım çok uzak kalmak istesemde sürekli kv geliyor eltimler
onar gelsinler sen de git tabi ama mesafe konulunca zamanla daha az görüsürsünüz

bence bu kadın tehlikeli..ne yaparsa yapsınlar..ilgilenmeyin..ortalığıkarıştırmaya çalışıyor gibime geldi..uzak durun..

Umursama sende ..

Umursamayarak en iyi crvabi vermis olursun ..

amaan birak gelinleriymis pirttttt bosversene daha iyi keyfine bak

eltini karsina alip açik açik konusacaksin!!!
"bak kizim!!! ben seni rahatsiz ediyorsam, muhattap olmayalim!!! ama yok sen ona (bahsi geçen fesat kadina) uyacaksan bende senle muhattap olmayacam!
biz 3.cü sahislar yüzünden birbirini çekemeyen eltiler olmak yerine, kardes gibi olabiliriz aslinda...
düsün tasin, kimin dost kimin dost olmadigini ilerde nasilsa göreceksin!!"
tabiii uygun bir dille anlatirsan onu kazanabilirsin...

Bildiğin Fatih Terim gibi taktik vermişsin :) (Elinde tespihle hayal ettim seni) :)

Hic takma degmez...

Hahaha konuşayım da böylede kabadayı gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…