Aynen canım çok üzülüyordum iyi ki burada paylaştım çünkü ailemden uzatayım eşimin ailesi beni boğuyorAmaan böyle saçma insanlarla görüşseniz ne olur yoklarmış gibi davranın
anlatma sen iyi ol onlarda ne yaparsa yapsinHaklısın eltimle iyi olmamı kv istiyor kv çok severim annem gibi ama son olanlardan onuda üzdüm bunların yaptıklarını. Anlattıkta bana kızıyor
Haklısın bendede hata var kv oğluma bakıyor çok düşkünüm kv ve Kp 'e 10 yıldır aramız çok iyiydi son zamanlarda bozuldu Eltimi daha çok sevecekler önemseyecekler diye huzursuzlandım hırçınlık yaptım yanlış aslında çocukca babam çok küçükken öldü orda burda büyüdüm eşimin ailesi bana aile oldu paylaşmak istemedim ama artık değil eltime hiç saygısızlık yapmadım ama o dayının geliniyle beni üzüyorlargerisi hikaye o zaman
bosver canim birak hircinligi yoluna bakHaklısın bendede hata var kv oğluma bakıyor çok düşkünüm kv ve Kp 'e 10 yıldır aramız çok iyiydi son zamanlarda bozuldu Eltimi daha çok sevecekler önemseyecekler diye huzursuzlandım hırçınlık yaptım yanlış aslında çocukca babam çok küçükken öldü orda burda büyüdüm eşimin ailesi bana aile oldu paylaşmak istemedim ama artık değil eltime hiç saygısızlık yapmadım ama o dayının geliniyle beni üzüyorlar
10 yıllık evliyim.Eşimin kardeşi kaynım yeni evlendi üç ay oldu.Eltim sessiz bir kız yani daha tanıyamadım ama akrabalara falan çok saygılı bana da saygılı.Bir de aynı yerde dayımızın gelini oturuyor.Kaynımın düğününde herşeyle dayımın gelini ilgilendi çok bilir herkese çok karışır sanki ben kızın yengesi değilim oymuş gibi davrandı.Şimdi de aynı davranışlarda gelinimizşe çok sık görüşüyorlar ve komşularla toplandığımızda da sürekli bana laflar sokuyor eltimle ikisi beni kıskandırmaya çalışıyorlar bugün mesala herkesin içinde kayınvalideme senin tek gelinin Eltimi diyor onunla ilgileniyorum gezdiriyorum merak etme dedi.Dayanamadım yaptıklarıma ben yok muyum nasıl tek gelin dedim aman olur mu canım dedi.Daha neler. Anlatmakta bitmez bu kadına karşı nasıl davrananilirim?beni üzüyor bilerek yapıyor resmen
Sağolasın son olaylar biraz sıktı 3 gün öncede kv gittim oğlumu almaya salonunda kv ikimizin resmi vardı büfede bir gördüm resmimiz kenara sıkıştırılmış eltimin boy boy resimleri kocaman doldurulmuş nikah falan bişey demecektim konsun benim resmim kenara sıkıştırılmış birsiürü resimlerini koymuş benim resmim niye sıkıştırılmış kim yaptı dedim kv ben dün eltimle kaynım resimleri getirmiş kaynım koymuş resimleri kızdım kv çıldırdı kötü sözler dedi bana sonra kendime kızdım şuam beni kıskanç olarak görüyorO yokmuş gibi davran. Onun canı yansın. Sen ne uzuyorsun güzelim canını.
onar gelsinler sen de git tabi ama mesafe konulunca zamanla daha az görüsürsünüzDayını geliniyle yaptıkları resimleri koymaları falan kafam karıştı sıkıldım çok uzak kalmak istesemde sürekli kv geliyor eltimler
Haklısın canım em güzelî. Mesafe :)onar gelsinler sen de git tabi ama mesafe konulunca zamanla daha az görüsürsünüz
Evet canım sanki bizi yarışa soktular ama ben sevmem yarış falanbence bu kadın tehlikeli..ne yaparsa yapsınlar..ilgilenmeyin..ortalığıkarıştırmaya çalışıyor gibime geldi..uzak durun..
Bildiğin Fatih Terim gibi taktik vermişsin :) (Elinde tespihle hayal ettim seni) :)eltini karsina alip açik açik konusacaksin!!!
"bak kizim!!! ben seni rahatsiz ediyorsam, muhattap olmayalim!!! ama yok sen ona (bahsi geçen fesat kadina) uyacaksan bende senle muhattap olmayacam!
biz 3.cü sahislar yüzünden birbirini çekemeyen eltiler olmak yerine, kardes gibi olabiliriz aslinda...
düsün tasin, kimin dost kimin dost olmadigini ilerde nasilsa göreceksin!!"
tabiii uygun bir dille anlatirsan onu kazanabilirsin...
Bildiğin Fatih Terim gibi taktik vermişsin :) (Elinde tespihle hayal ettim seni) :)
Hahaha konuşayım da böylede kabadayı gibi olurumeltini karsina alip açik açik konusacaksin!!!
"bak kizim!!! ben seni rahatsiz ediyorsam, muhattap olmayalim!!! ama yok sen ona (bahsi geçen fesat kadina) uyacaksan bende senle muhattap olmayacam!
biz 3.cü sahislar yüzünden birbirini çekemeyen eltiler olmak yerine, kardes gibi olabiliriz aslinda...
düsün tasin, kimin dost kimin dost olmadigini ilerde nasilsa göreceksin!!"
tabiii uygun bir dille anlatirsan onu kazanabilirsin...
Aynen de bir şekilde bu kadını ailemizden uzak tutmak istiyorumHic takma degmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?