Kızlar bir akıl verin

allah böyle insanlardan korusun. Bir ortam oldugunda söylemelisin bence herkesin icinde bu böyle degilde böyle diye. Bence biraz da o insanin bozulmasi lazim gerceklerin yüzüne vurulmasi lazim kendini bisey zannediyor herhalde. Sen peki bunlari nerden duydun

Sa
sağol canım benim uzak durmak en iyisi kendisi kayınvalideye altlı üstü oturuyor herşeyine karışıyorlar hep mutsuz olduğunu söyler bizi de mutsuz etmek istiyor

Canım
Canım alt komşuma dayımın gelini anlatıyor alt komşum dedi bana zaten eltimde arana istediğini kayınvalidemede söyledi

Sa
sağol canım benim uzak durmak en iyisi kendisi kayınvalideye altlı üstü oturuyor herşeyine karışıyorlar hep mutsuz olduğunu söyler bizi de mutsuz etmek istiyor
bencede. Birsey söyleyeyim mi herkesten uzak yasamak en iyisi kendi ailenden bile. hayatinda ne kadar insan varsa o kadar problem vardir demektir.

bencede. Birsey söyleyeyim mi herkesten uzak yasamak en iyisi kendi ailenden bile. hayatinda ne kadar insan varsa o kadar problem vardir demektir.
Nasıl doğru konuşuyorsun :)Eşime ve kayınvalideme göre herkesle iyi geçinmeliyim kimseye laf söylememeliyim söyleyince kötüsün hırçındın falan

Şimdiden kv eltimle kıyaslamaya başladı o sessiz sen hıuysuzsun kötüsün dayının gelininin yaptıklarını söyleyince onlara laf yok 10 yıllık geline laf çok

Nasıl doğru konuşuyorsun :)Eşime ve kayınvalideme göre herkesle iyi geçinmeliyim kimseye laf söylememeliyim söyleyince kötüsün hırçındın falan
insanin kendi neyse o olmali kayinvalidem böyle olmami istiyor diye olamazsin ki iyi bari herkes birbirinin istedigi gibi olsun o zaman kim kendisi olacak sacma yaa takma böyle insanlari herkes kendine baksin bir de böyle asil kötüler iyilikci kesilir yaa nefret ederim

Haksızlığa gelemeyen biriyim. Arkadan konuşmam yüze söylerim bundan dolayı kötüyüm

Şimdiden kv eltimle kıyaslamaya başladı o sessiz sen hıuysuzsun kötüsün dayının gelininin yaptıklarını söyleyince onlara laf yok 10 yıllık geline laf çok
sessizden korkacaksin asil. alttan isi götürüyor. sen yuvanda mutluysan gerisi ivir zivir

Ben olsam gayet mesafeli olurum soktuğu lafları da duymam hiç umursama bence en güzel intikam alma yöntemi

Bozulduğunu belli etmeden her daim onu dikkate almadığını gösteren tavırlarda bulun bence, gül geç ama farkettire farkettire..

Kendimi ifade ettikçe bazı şeylere karşııktıkca ben kötü oldum

sen sabret ve izle. o gelin neler yapacak onlara.
Aşırı saygılı bir kız akrabalara canımı cicimli benim yapım değil yapamam ben sevgimi gösteremem.Bugün Eltim komşuları çağırdı oturmaya herkes üç gün önceden çağrılmış ben bugün son dakika Eltim aradı kırıldım ama yinede gittim

gitmeseydin bence seni kücümsemelerine asla izin verme bence eltinide hayatina fazla sokma

Amaan böyle saçma insanlarla görüşseniz ne olur yoklarmış gibi davranın

gitmeseydin bence seni kücümsemelerine asla izin verme bence eltinide hayatina fazla sokma
Haklısın eltimle iyi olmamı kv istiyor kv çok severim annem gibi ama son olanlardan onuda üzdüm bunların yaptıklarını. Anlattıkta bana kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…