Kızlar bir arkadaşıma nasıl yardım ederim

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
115
21
48
25
Derdin ne yazdığımda bana acımam yok, mermahetim yok, bağışlamam yok, empati kurmuyorum duyguları uç yaşıyorum öfke, sevgi gibi dedi bunları nasıl düzeleceğini bilmiyor onun nasıl yanında olurum?

narsist gibi geldi bana öyle olmasa bile mutlaka bir kişilik bozukluğu vardır kötü huy diyip geçemeyeceğimiz şeyler bu bahsettikleriniz. kesinlikle profesyonel yardım alması lazım, sorununun saptanması ve teşhis konulduktan sonra tedaviye başlanması lazım. anca onu, profesyonel yardım almaya ikna ederek, bu süreçte yanında durarak destek olabilirsiniz.

Derdin ne yazdığımda bana acımam yok, mermahetim yok, bağışlamam yok, empati kurmuyorum duyguları uç yaşıyorum öfke, sevgi gibi dedi bunları nasıl düzeleceğini bilmiyor onun nasıl yanında olurum?

Acıması merhameti affı olmayan, empati yoksunu birine yardımcı mi olmak istiyorsun? Neden tıbbi destek almıyor?

Oksitosin salgini zayif. Sosyal baglara ve duygu haline sahip oksitosin. Empati kuramama aci cekememe seretonin eksikligi .sosyal onemin guvenini kaybetmis. Oksitosin ve seretonin guclendiren hap yazcak piskiatri. Mesela madde bagimlilarina dopomin guclendirici yaziyorlar . O da başari, mutluluk ve gunluk normal aktivitelere enerji veriyo cunki maddesiz bizim gibi basit gelmiyor onlara bu işler , mutluluk. Bu bir mekanizmadir. Beyin de sorun oluyor , piskolojide ya da insanin karakterinde digil. Ne yazikki boyle algiliyor milletimiz ve butun sorunlari tek deli die dişliyorlar. Piskoterapisiz duzelmez duygu irade ile çaba biryere kadar. Yani üremeyen bir maddeyi nasil urettirsin arkadasin kendini zorlasada o hissi yaşayamaz yok yani.

Back
X