Kızlar bir bakar mısınız belki hamileliktir💕

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
450
199
23
29
Kızlar merhaba, geçen ay buraya foto atmıştım hatırlarsanız sonuç hüsran oldu yine maalesef.. bu ay için daha önce hiç yaşamadığım birkaç bir şey yaşadım sizin de fikrinizi almak istedim.. Bu ay birkaç gün boyunca çok ciddi anlamda kasığımda bıçak saplanması gibi ağrılar hissettim hatta ayağa kalkamadığım zamanlar da oldu. Bu arada doktorum kistim olmadığını da söyledi geçen ay. Birkaç gün de felaket başım dönüyordu, tansiyon düşüklüğü oldu. Umutlanır gibi olurken bu bıçak gibi gelen ağrı kesildi baş dönmesi azaldı ama sürekli sadece sağ kasığımda ağrım kaldı. Şu an adetime 4 gün var ve sanki sol kasığımın bundan hiç haberi yok. Normal zamanımdaymış da adet olmayacakmışım gibi his var solda. Sadece sağ kasığım ağrıyor hatta ağrı bacağımı bile uyuşturuyor. Normalde adet gelirken ikisi birden ağırırdı. Şimdi sorum şu; sizin sadece tek kasığınızın adet tarihi öncesi ağrıdığı ve bu ani sancıların ay içinde yaşandığı oldu mu hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay? Ben de bu ay umut edebilir miyim sonunda.. 6 ay oldu ve her ayın sonu aynı maalesef :(

kramplar yaşanıyor ama bıçak saplanması gibi ağrı tehlikeli diye biliyorum yanlışım varsa kusura bakılmasın ama normal değil sanki

Kızlar merhaba, geçen ay buraya foto atmıştım hatırlarsanız sonuç hüsran oldu yine maalesef.. bu ay için daha önce hiç yaşamadığım birkaç bir şey yaşadım sizin de fikrinizi almak istedim.. Bu ay birkaç gün boyunca çok ciddi anlamda kasığımda bıçak saplanması gibi ağrılar hissettim hatta ayağa kalkamadığım zamanlar da oldu. Bu arada doktorum kistim olmadığını da söyledi geçen ay. Birkaç gün de felaket başım dönüyordu, tansiyon düşüklüğü oldu. Umutlanır gibi olurken bu bıçak gibi gelen ağrı kesildi baş dönmesi azaldı ama sürekli sadece sağ kasığımda ağrım kaldı. Şu an adetime 4 gün var ve sanki sol kasığımın bundan hiç haberi yok. Normal zamanımdaymış da adet olmayacakmışım gibi his var solda. Sadece sağ kasığım ağrıyor hatta ağrı bacağımı bile uyuşturuyor. Normalde adet gelirken ikisi birden ağırırdı. Şimdi sorum şu; sizin sadece tek kasığınızın adet tarihi öncesi ağrıdığı ve bu ani sancıların ay içinde yaşandığı oldu mu hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay? Ben de bu ay umut edebilir miyim sonunda.. 6 ay oldu ve her ayın sonu aynı maalesef :KK43:
Benimde dediğiniz gibi bıçak saplanır tarzda ağrılarım oldu adetime 2 3 gün kala. Baş dönmeside yaşıyorum hatta panik atağım var başım döndükçe korkuyorum. Dün adet günümdü test negatif çıktı. Bugün daha olmadım. İnşallah biran önce bizede hayırlı evlatlar verir Allah'ım

Selamlar benim de ilk belirtim baş dönmesi olmuştu. Daha sonra gebeliğimi kanda öğrendikten sonra da sağ kasığıma bıçaklar saplanıyor gibi oluyordu. O sırada da sistit olmuştum. Şimdi sistit geçti ama sağ kasığım hala ağrıyor. Doktor gebeliğe bağlı ya da gaz olabilir dedi. İnşallah en yakın zamanda gebeliği tadarsınız dualarım sizinle🙏🏻

Benimde dediğiniz gibi bıçak saplanır tarzda ağrılarım oldu adetime 2 3 gün kala. Baş dönmeside yaşıyorum hatta panik atağım var başım döndükçe korkuyorum. Dün adet günümdü test negatif çıktı. Bugün daha olmadım. İnşallah biran önce bizede hayırlı evlatlar verir Allah'ım
Ayyy hayırlısıyla inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize 💕 inşallah hayırlısıyla pozitiftir senin de, bir kan mı versen acaba

Selamlar benim de ilk belirtim baş dönmesi olmuştu. Daha sonra gebeliğimi kanda öğrendikten sonra da sağ kasığıma bıçaklar saplanıyor gibi oluyordu. O sırada da sistit olmuştum. Şimdi sistit geçti ama sağ kasığım hala ağrıyor. Doktor gebeliğe bağlı ya da gaz olabilir dedi. İnşallah en yakın zamanda gebeliği tadarsınız dualarım sizinle🙏🏻
İnşallah canım benim 💕 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍

Bu arada benim adetten 8-9 gün önce oldu bu batmalar, şimdi arada oluyor.. yumurtlamayla ilgili olabilir mi acaba benimki... umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye

Back
X