• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi tugcis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tugcis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
341
77
98
28
Kızlar merhaba ben bir şey soracaktım da yanlış anlamayın biz 5 aydır deniyoruz ama bir sonuç alamadık eşim içime boşaldığında ben ayağımı dikiyorum ama en ufak hareketimde bile çok fazla akıyor spermler bu normalmi sanki hepsi akıyormuş gibi hissediyorum 20-40 dk beklesem bile akıyor acaba rahime hiç ulaşmadığı içinmi akıyor

Akması normal zaten sıvılaşıyor bi süre sonra spermin gitmesi 20 saniye zaten eşiniz boşalmadan sonra hemen geri çekilmesin sizde kendinizi sıkmayın

Bilenler yazabilirmi acaba yanlış anlamayın beni
Canım onun bir damlasinda bile okadar çok sperm var ki zaten hepsi içinde kalması imkansız yumurtlama zamanıni takip et gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar öyle dene

Canım onun bir damlasinda bile okadar çok sperm var ki zaten hepsi içinde kalması imkansız yumurtlama zamanıni takip et gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar öyle dene
Onuda takip ediyorum canım ama o kadar çok akması normalmi

Onuda takip ediyorum canım ama o kadar çok akması normalmi
Normal canım ben bi yerde görmüştüm böyle mikropları falan inceliyorlar ya camin üstüne koyup spermi inceledikleri de camda bir damla bile yoktu mikroskopta. Bakilinca o kadar çoktu ki anlatamam

Back
X