o hoo o yaşına kadar bulamamış bir de annesini gönderiyorsa iş çıkmaz ondan
ya çok asosyal ya da burnu havalarda biridir.
iyi yaptin selinim , bu adamin ahi gitmis vahi kalmisakannehirsempatiksalakcinni sana citir lazimzemuszemus
annene de deki bidaha oglani görmeden annesini kabul etmealsanaalsanasmile bosu bosuna hazirlik yapip ugrastiniz, bide vaz gecmiyolarmis haftada bi geliyolarmisdelikafadulden
selin
başka istemelerde görüşürüz canım merkalan beklyos kızz
seni kahve verip süzülürkene düşündüm deeee
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anaaam dünürcü teyzeler geliyomuş diye heyecanla okudum vallahi bütün yazanları. normalde böyle ana kuzuları çok geç kalmadan evlenirler. anneleri gezer kız bulur onlara. bu adam bu yaşına kadar bulamadıysa bi bit yeniği vardır zaten. sen 30 da olsan kabul etmemeliydin bence amaaan boşver. turşusunu kursunlar gari o herifin.kaydirigubbakcemile3
bi de heriften önce anasını danasını görmek de iyi aslında. mesela benim teyzemin eşinin sülalesi bildiğin zır deli. özellikle kayınvalidesi sarı binaya kapatmalık. eniştemle severek evlenmişler ama istemeye geldiklerinde daha belli olmuş ne mal oldukları dedemler teyzeme demiş hatta sen bu aileyle yapamazsın diye ama teyzem istedi diye evlenmişler. eniştemin ailesi yüzünden boşanma noktasına geldiler ayrı yaşadılar bayağı bi zaman şimdilerde daha yeni barıştılar yine de teyzem şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyor. aile manyaksa herife de yansıyor bu durum. kimi eniştem gibi kafadan kontak oluyor kimi hafiften arızalı oluyor. ayrıca aile yapısını görmek için de iyi bir fırsat bu dünürcü teyzeler. hem adamı reddetmekten daha kolay o karıları reddetmek.aklinialirimsmile
bu paragrafın ana fikri: anası arızalı olan heriften kaçmak lazım.:lepi:
ona buna bahane bula bula evde kaldım galiba ben:mymeka:
bir dünürcüm bilen yok atraksiyon olurdu eğlenirdim negzel:teytey:
len valla süzüldüm bugun bir gelışme daha oldu çocuk beni msnden eklemiş ben ablasına vermiştim ayıp olmasın die kız istemıstısositososito
sonra çocuk ekledi msnden pardon adam demeliydim zuahahaha:jeyyar:
ben kibarca istemedim felan:jeyyar:
kaç yasndasn dıorum 34 dioo bana sordu 23 didimhihoyyyt
daha gencim yanı dıosun diedi:bbo:
bende ne dmek istediğimi anladım umarım didim
annesini çok sevdim ama herzman misafir olarak gelebilrler-tatlicadiarzu-keşkem oğlu azcıcık daha minik olaydı alırdın ama malisiffffff:jeyyar:
birdaha dünürcü istemem boşuna sevinmeyn olm:roflol::roflol::roflol:
ilk kez boyle bişi yaşadım daha da yok malzeme çıkmıcak size:roflol::roflol::roflol:
aaa konu kapanmis bile :)
su ara sayfalari okumadan yorum yazmicam bi daha :kedi:
zuahahhahaha ben unuttum bile bu konuyu kim açmışş yawww hatırlamıyorummm hıhhhhh:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?