Kızlar bir bakar mısınız? :)

görücü geliyor yani size.
hala böle seyler var tabıkı bana hiç garip gelmedi açıkcası çünkü bizde böyle olur kayınvalıde eltı v.s gelırler once kıza bakarlar hatta habersiz çatkapı gelen bile olmustur kız hemen kosar hazırlanır yanlarına cıkar eger gelenler begenırlerse kızı sonra oglumuzla gorusturelım derler sonrası nasıp kısmet olur.
sızın alıskın olmadıgınız bı durum oldugu ıcın garıbınıze gıtmıs galıba.

bebeğim biz boyle bir aile değiliz boyle şeyler kaldı mı yaww:sinifsinif:
çocuun haberı varmış annesine sende bir gör demiş
allam yaaa çok komık gelıyor bana kızçeler yaaohaoldumsmile

Kayınvalide adayı sabırsızlanmış demek ki müstakbel gelin adayını görmek için olumunekankayizsmile

Kimi ailelerde ilk önce çocukla kız tanışır anlaşırlarsa aileler ikinci planda tanışır.

Kimilerindeyse ilk önce aileler sonra gençler tanışır.

Hayırlısı neyse o olsun canım :1hug:

Oooo kalmaz mı hayatım ya..

Hala o kadar çok yaygın ki görücü usulü evlilikler.

Ne güzel işte yuva kurmaya yardımcı oluyorlar bu şekilde.boshayallersmile

O zaman belki sırf annesini susturmak için gidin bi görün demiştir... belki kendinin hiç niyeti yoktur... sonradan amaaan beğenmedim kızı falan deyip kestirip atıcaktır.. yani niyeti odur...ama sonra seni görür feleği şaşar :roflol: yıldırım aşkına tutulur.... kader ağlarını örüyodur belki de selin cadusuuuu aklinialirimsmile

hahahahahahahaha ay çok güldüm bu yoruma :)))))))) Allah ta seni güldürsün e mı :)))))

önce çocukla görüşmeniz sizin açınızdan çok iyi olurdu ama anneninde dediği gibi misafir.ozaman önce geldiklerinde çocuğu beğenirsen bir konusma yaparsınız.belki böyle evde görmeniz sizin içinde güzel bir anı olarak kalır.hakkınızda ne hayırlısıysa o olur inşallah

Adam gelmeyecekmiş ki. Annesi, ablası, yengesi gelecekmiş sadece.

valla ben de ayar olurdum.
herhalde kişisel fikrim kabul etmezdim. bana ters öyle kadınlar hamamı eşliğinde aşk arayan erkek türü..

ama mantık evliliği,görücü usulu gibi durumlara sıcak bakanlar için olayın adı aşk aramak değil, yuva kurmaya çalışmaktır. o durumda normal karşılanabilir...

hatta bu tip durumlarda erkek tarafının maaile kız tarafına baskın vermesine de uyuz oluyorum.
seçme hakkı erkeklerinmiş gibi..

vaktı zamanı gelince kayınvalide adayımlara halamı,teyzemi,annemi ..vs göndereyim bari kaydirigubbakcemile3

geldıler kızlar
koptum ewde:jeyyar:
oğlanın yasından dolayı istemedim aha aha aham:jeyyar:
başka istemelerde görüşürüz :roflol::sm_cool::roflol:

o hoo o yaşına kadar bulamamış bir de annesini gönderiyorsa iş çıkmaz ondan
ya çok asosyal ya da burnu havalarda biridir.

Çocuklada görüşürsün elbet sen gelen yakınları ölç tart onlar seni ölçmeye geliolar belliki

geldıler kızlar
koptum ewde:jeyyar:
oğlanın yasından dolayı istemedim aha aha aham:jeyyar:
başka istemelerde görüşürüz :roflol::sm_cool::roflol:

he bu arada merak edenlere ben 23 yasndayım oğlmuz 34 müş istemedim kalsın didim:roflol:

iyi yaptin selinim , bu adamin ahi gitmis vahi kalmisakannehirsempatiksalakcinni sana citir lazimzemuszemus
annene de deki bidaha oglani görmeden annesini kabul etmealsanaalsanasmile bosu bosuna hazirlik yapip ugrastiniz, bide vaz gecmiyolarmis haftada bi geliyolarmisdelikafadulden

selin
başka istemelerde görüşürüz canım merkalan beklyos kızz
seni kahve verip süzülürkene düşündüm deeee

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…