Kızlar bir bakar mısınız? :)

şimdiden gözünü korkutmak istemem ama sonuçta evlilik önemli bi olay evleneceği kişiyi bile önce annesi seçiyorsa evlendikten sonrada yapacağı herşeye annesi karar verir gibime gelio kızma canım ama benim fikrim bu

hımm hadi bakalım...gelişmeleri yaz buraya merak ederim bak :roflol: görüşmek üzere şimdilik hoşçakal...önyargılı da olma.ummadık taş baş yarar :))) ne alakaysa artık ...alkisalkisalkis

iyide anlamadim damat adayi niye gelmiyor...
yonetici olmus is konusunda kararlar verebiliyorda hayatinin en onemli kararini kendi veremiyor mu yaaa hayret valla...

neyse hayirlisi diyelim canim bakarsin iyi olur kismet bu isler degil miii

canım bnm bilmiyorum adetlerımı boyle nedir anlamıyorum ki
hiç baNA göre dğil boyle işler AMA bakalım sadce misafir gibi görücem hıhh

annesi kızıomuş damat adayına önce ben görüyüm kız bişi yapmayacak cinstense sen gör diomuş ne giyeceğin konusundada gardolabında ne var bilmiozki kaydirigubbakcemile3

walla herşeyim var şükür domuz iştahımdan her bihaltım war şükürler olsun
hele bir fikir werin bakım ne giyim

sen bi kaç giymek istediklerini yaz biz bu olsun diyelim öyle daha kolay olur:)

ben soyle düşündüm 1.seçenek :)))kot etek dar gelıyor altı,ince çorap altına babet üstünede gomlek saçıma fon makyaj
2.secenek:))kanvas tarz pantolon üstüne gomlek fon makyaj
3.seçenek :))başka kumaş etek karelı üstüne siyah gomlek takı fon makyajyerimseniben
ne bilim yaaa ne giysem

valla çocuk yoksa sende çıkma.
onlar oğlanı saklıyorlarsa sende saklan :)).
ne alaka ya.
önce ,sizlerin birbirinizi görmeniz lazımdı..

valla çocuk yoksa sende çıkma.
onlar oğlanı saklıyorlarsa sende saklan :)).
ne alaka ya.
önce ,sizlerin birbirinizi görmeniz lazımdı..

işte bmm derdim de bu once ben gorcektım sonra tanısırdık müsait bi anmzda:sinifsinif:
bunların adeti mi boyle ne anlamıyorum kı okeypim yaa

inan ben çıkmazdım.
onlar seni görecekler,peki senin ailenin oğlanı görme hakkı yokmu.
çifte standarta bak.
terbiyesizlik bence..

3. seçenek bence hanım hanımcık çık kaynana adayının önüne gözü gelin görsünkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…