K kdrmne Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2015 64 9 1 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kdrmne #21 kkulubmoni .!.: boyunu kisa kullanirsan mini kestirip siyah kalin opak corapla siyah platform topuk ayakkabi beline ince deri bi kemerlede deneyebilirsin cok anlamam bu islerden ama bi elbisemi boyle yapmistim hos olmustu dardi benimki. Genişletmek için tıkla... çok kısa giyinemwm canım hatta elbise diZlerimde olsun diye bu tulu ekledim çok kısa giymeme ailem izin vermiyor
kkulubmoni .!.: boyunu kisa kullanirsan mini kestirip siyah kalin opak corapla siyah platform topuk ayakkabi beline ince deri bi kemerlede deneyebilirsin cok anlamam bu islerden ama bi elbisemi boyle yapmistim hos olmustu dardi benimki. Genişletmek için tıkla... çok kısa giyinemwm canım hatta elbise diZlerimde olsun diye bu tulu ekledim çok kısa giymeme ailem izin vermiyor
dufduf Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2015 219 165 18 30 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kdrmne #22 benim de benzer bir elbisem var, beline mutlaka bir ince kemer takin, altin ya da gumus rengi olabilir. harika duruyor
benim de benzer bir elbisem var, beline mutlaka bir ince kemer takin, altin ya da gumus rengi olabilir. harika duruyor
K kdrmne Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2015 64 9 1 30 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kdrmne #23 dufduf .!.: benim de benzer bir elbisem var, beline mutlaka bir ince kemer takin, altin ya da gumus rengi olabilir. harika duruyor Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim denerim :)
dufduf .!.: benim de benzer bir elbisem var, beline mutlaka bir ince kemer takin, altin ya da gumus rengi olabilir. harika duruyor Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim denerim :)