fotoğraf yuklenmemis sanırım ne yapmalıyım yardimci olur musunuzgöremedim:)
bakar misiniz yüklendi sanırım çok teşekkür ederimönce düzenleye basın ayrıntılı düzenle deyin
sonra dosya yükleden resimleri seçin yükleyin:)
tül koydum ya o mu demode geldi size sonradan eklemeseydim mi acabaBana demode geldi..
Kesınlıkle .. Sade kalmalıydı tül dedıgınız sey fazlaa demode bır goruntu vermiş. Sade kalsaydı şık bır kolye ile elbıseyı hareketlendırebılırdınız..tül koydum ya o mu demode geldi size sonradan eklemeseydim mi acaba
tamam çok teşekkür ederim olmadı sokerim diktigim parçayıKesınlıkle .. Sade kalmalıydı tül dedıgınız sey fazlaa demode bır goruntu vermiş. Sade kalsaydı şık bır kolye ile elbıseyı hareketlendırebılırdınız..
tamamını yükledim bakar misinizElbisenin tamamını görmemiz mümkünmü acaba ona göre altına kombin yapsak şimdi üstü nasıl görünmüyor ki
Aynen sade olsa daha iyi olurmuş tabi günlük hayatta nasıl giyindiğini bilemem ama bu şekilde koyu makyaj deri ceket fular botla da kombinleyebişirsib deri bileklik falan yada danteli tekrar söküp gösterişli bi kolyeylede kombinleyebilirsin zarif bi ayakkabıylaTamam i boyle
çok teşekkür ederim canım ilk isim o dantelı sokmekAynen sade olsa daha iyi olurmuş tabi günlük hayatta nasıl giyindiğini bilemem ama bu şekilde koyu makyaj deri ceket fular botla da kombinleyebişirsib deri bileklik falan yada danteli tekrar söküp gösterişli bi kolyeylede kombinleyebilirsin zarif bi ayakkabıyla
Çok teşekkür ederim canım normalde böyle şeylere alışık değilim ama sunumda mecbur giymek zorundayimİçine nasıl sinecekse canım ne dmek güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Şimdiden başarılar o zaman:))Çok teşekkür ederim canım normalde böyle şeylere alışık değilim ama sunumda mecbur giymek zorundayim
Teşekkür ederimŞimdiden başarılar o zaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?