kızlar bir bakar mısınız ?

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
679
103
kızlar merhaba. bır dertten muzdarıbım. ve artık cok canımı sıkmaya basladı.
Genital bolgemı ağda ile alıyorum fakat cok afedersinız genıtal bolgemın yan tarafları yanı su bacaklarıma baglanan yer sıvılce ıcınde. delı olucam ya cok kotu durmuyor ama rahatsız oluyorum esım tarafından da sorun yok o da rahatsız olmuyor ama sonucta yaz geldı tatıle gıdıcem denıze giricem cok rahatsızım. bıldıgınız bısey varmı ??

Bende epilasyon aletiyle alıyorum acıyor ve batık oluştu çok iğrenç bişey lazer en temiz çözüm gibi ama bakalım ne yorumlar gelecek bende uygulayacam

Son düzenleyen: Moderatör:
Ters mi aliyosun acaba

Bende o kısımda değilde genital bölgenin üst kısmında oluyordu tek tük. Lazere başladım kurtuldum şimdi uğraşmıyorum. O kısıma sebamed tarzı sabunlar kullanın. Sıcakta daha kötü olur. Kuru tutmaya çalışın.

Aynı durumdayım bende mor izler kaldı doktor lazer tek care dedi iğrenç duruyo benimki

lazerde ama doğumdan sonra bidaha çıkıyo diye duymuştum bayanlar. sizde öyle oldu mu bebekten sonra

ya kızlar kusura bakmayın da lazer kimsenin bilmediği, duymadığı bi yöntem deği. tüylerden dert yanan her kadına lazer yaptırın demenizi ben anlamıyorum. ya parası yoktur ya çekiniyodur ya vakti yoktur. hani kimse cahil cühela değil ki lazeri duymamış olsun. yapmayın nolur.

Zihnimden gecenlere tercuman oldun resmen

Alexandrte olmalı mutlaka ben şehir degistirdim iki farklı yerde yaptirdim. Alex olduktan sonra farketmez bence. 5 seansta bitti. Lekeler de gitti iltihapli kökler de.

Gördüğünüz gibi hala bilgi isteyenler var. Bence de garip yoksa.

Lazerin mantigi sacma geliyo bana sirle aldira aldira azalttigim tuylere tekrar jilet vurmak sacma geliyo bana o yuzden rafa kaldirdim simdilik

Gerçekten benimde aklıma gelen ilk lazer ama şıp diye net bir şekilde söyleyemiyorum tamda sizin bahsettiğiniz nedenlerden dolayı

Lazerin mantigi sacma geliyo bana sirle aldira aldira azalttigim tuylere tekrar jilet vurmak sacma geliyo bana o yuzden rafa kaldirdim simdilik
Yaaa Benin canım mı kıymetli yoksa bu ağda falan acıtıyormu?
Dayanamıyorum resmen ağlıyorum o derece

Bende eskiden ağda yapıyordum ilk çıkmaya başladığında sivilce gibi şeyler çıkıyordu üst kısmında ve aşırı kaşınıyordu çıkmaya başlayan tüyler ayrıca her yerimde kıl dönmesi oluyordu sivilce çıkmasın istiyorsan ağdaya ara ver bi kaç kez jilete vur düzeliyor.
Makinayla genital bölgemi almadım hiç ama annem alıyordu Ondada hep çiban çıktı oda bıraktı.
Şuan bi özel hastanede epilasyona gidiyorum 1 sene oldu hiç memnun değilim çünkü devamlı makineleri bozuk ve düzenli devam edemedim aslında iyi geldi başlarda ama düzenli olması gerek.
3 seansım kaldı ve biticeğini sanmıyorum
Epilasyon aleti alıp evde kendim devam edeceğim önce ama daha hiç araştırma yapmadım
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa bende sevinirim

Benim aci esigim yuksektir simdi ne desem yalan ama acitmiyo o kadar ya
Su altında epilasyon aletleri varya bende onlardan var daha rahat oluyo pek acı hissetmiyorum fakat oda batık yapıyo işte yine eski usul yöntemlere kaldık en iyisi tıraş bıçağı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…