Sakin ona bulasma valla tuyler alir basini giderSu altında epilasyon aletleri varya bende onlardan var daha rahat oluyo pek acı hissetmiyorum fakat oda batık yapıyo işte yine eski usul yöntemlere kaldık en iyisi tıraş bıçağı herhalde
Bide gratislerde falan kremler birlikte ovma kesesi veriyorlar onlarla ilgili bir bilgin varmı?Sakin ona bulasma valla tuyler alir basini gider
hayır duz alıyorum ılk basladıgımda ters alıyordum 8 ay once basladım agdaya evvlebnmeden once kolaylık oluyordu jıletle alıyordum hep 2 gunde bır sımdıde agdaya baslaynca ılk ters sonra duz yaptım ama sonuc cok kotuTers mi aliyosun acaba
Batik icin dimiBide gratislerde falan kremler birlikte ovma kesesi veriyorlar onlarla ilgili bir bilgin varmı?
Batik icin kese iyi geliyor bide bi sure jilet kullan sonra agdaya devam et ama bu kez dogruyapmaya calis tuylerin cikis yonunun tersine cekeceksin agdayi biliyosn dimihayır duz alıyorum ılk basladıgımda ters alıyordum 8 ay once basladım agdaya evvlebnmeden once kolaylık oluyordu jıletle alıyordum hep 2 gunde bır sımdıde agdaya baslaynca ılk ters sonra duz yaptım ama sonuc cok kotu
aa keseyı denemedım resmen su sıvılce yuzunden kadın dogum veya cıldıyeye gıdıcem o derece taktım. cıkıs yonunun tersıne mı. denerım ben hep duz alıyorum cıkıs yonune dogru . bırde oyle deneyım .Batik icin kese iyi geliyor bide bi sure jilet kullan sonra agdaya devam et ama bu kez dogruyapmaya calis tuylerin cikis yonunun tersine cekeceksin agdayi biliyosn dimi
Ya bi arkadasim bi spreyden bahsetti gecen gun azalttigini da idda ediyo ben inanamadim pek ama o terz seyler genellikle cogaltiyokızlar bı cozum yok mu bılen bıırısı krem vs.
Agdayi tuylerin cikis yonune dogru surup tersi yonde cekeceksin canimaa keseyı denemedım resmen su sıvılce yuzunden kadın dogum veya cıldıyeye gıdıcem o derece taktım. cıkıs yonunun tersıne mı. denerım ben hep duz alıyorum cıkıs yonune dogru . bırde oyle deneyım .
Hayır kremi sürüp kesisiyle ovarak kıl dökülüyor biraz pahalı krem tüy dökücülere göre 20 küsür o yüzden etkili olurmu diye düşündümBatik icin dimi
Ay spreyi merak ettim arkadaşına sorar mısın sana zahmetYa bi arkadasim bi spreyden bahsetti gecen gun azalttigini da idda ediyo ben inanamadim pek ama o terz seyler genellikle cogaltiyo
Hmm bilemedim canim ya gormedim hicHayır kremi sürüp kesisiyle ovarak kıl dökülüyor biraz pahalı krem tüy dökücülere göre 20 küsür o yüzden etkili olurmu diye düşündüm
Agissti sanirim adi 10 lira demisti ben tuylenmeyi cogaltir bu dedim ama o azalttigini idda ediyorAy spreyi merak ettim arkadaşına sorar mısın sana zahmet
oyle yapıyomusum zaten :) kafam karıstı . tamam aynısını yapyrm ben nasıl kurtlcm bunlardan.Agdayi tuylerin cikis yonune dogru surup tersi yonde cekeceksin canim
Kuaforume sordum bana jilet yap batiklara dedi bide agdadan once hametan diye bi krem onerdioyle yapıyomusum zaten :) kafam karıstı . tamam aynısını yapyrm ben nasıl kurtlcm bunlardan.
acaba dedıfgınz gıbı jılet mı yapsam
o kadar yorum varkı ısyerındeyım bıde zor okudum. bıraz da oyle denıcem galıba. tesekkur ederımmKonu sahibi ben yazdım sana ağdaya ara ver diye bi kaç sefer jilete vur düzelir dedim
Banada oldu ara vermek iyi geldi
Ama sen okumadım heralde
Git bi eczaneye anlat derdini krem veriyorlar zor değil yani yada ağda yapmiycan kendi kendine düzelecek
arastırıcam kesnlıkleee tesekkur edeırm :)Kuaforume sordum bana jilet yap batiklara dedi bide agdadan once hametan diye bi krem onerdi
Rica ederimo kadar yorum varkı ısyerındeyım bıde zor okudum. bıraz da oyle denıcem galıba. tesekkur ederımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?