- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
evet bende öyle düşünüyorum. ve şuan sırf o kız yüz vermiyor diye konuşuyor benimle. hani merak ettiğim bu kızla oluru yok bence . tekrar bana dönüş yaparsa 4 yaş problem olurmu sizce. kuzenlerim var onun yaşında abla diyorlar bana. bende nasıl böyle duygular hissettim anlamadım kiBenim için aşk, beni tanıdıktan sonra onun benden başkasını düşünememesidir. Kaldı ki o başka birini size anlatmış...
bilmiyorki yaşımı. aynı sınıftaydık. belki tahmin ediyordur ama 4 yaş olduğunu bilmiyor.Bence 4 yas cok. Kadin ayni yasta yada erkekten kucuk olmalidirki olgunluk dengesi biraz saglansin. Erkekler gec olgunlasiyorlar. Kaldi ki hoslanmasina ragmen sadece yas sorunu icinde vazgecmis olabilir. Hemen baska kiza bakmasida hoslanmadigi anlamina geliyor. Belkide en bastan arkadas,abla gibi gordu. Acimasizca bir yorum yaptim ama bnm fikrimce olabilitesi en yuksek ihtimaller bunlar.
Bak sende farkindasin o kız yüz vermiyor diye ya seninle zaman öldürüyor yada kiza inat yapıyor. Salla gitsin aklı başkasında olanın bedeni yanında olsa ne çıkarevet bende öyle düşünüyorum. ve şuan sırf o kız yüz vermiyor diye konuşuyor benimle. hani merak ettiğim bu kızla oluru yok bence . tekrar bana dönüş yaparsa 4 yaş problem olurmu sizce. kuzenlerim var onun yaşında abla diyorlar bana. bende nasıl böyle duygular hissettim anlamadım ki
Bak sende farkindasin o kız yüz vermiyor diye ya seninle zaman öldürüyor yada kiza inat yapıyor. Salla gitsin aklı başkasında olanın bedeni yanında olsa ne çıkar
eğer teklidf ederse nasıl ettiğine ne dediğine bağlı ki ben de ona eskisini anlattım belkide etmeyebilir. bilemiyorum demin yine sordum o kız ne oldu dedim kapattım dedi.sana teklif etse kabul eder mısın pekı
ben 26 o 22
Kaç yasindasin tatlım senkesinlikle haklısın o kızdan yüzü bulunca benimle tüm bağını kopardı. yüz bulamadı hop buraya. hani olur da bana gerçekden bir sevgi besleyebilir mi böyle bir durumda. hani çok saçma gelebilir sormam bunu ama hiç tecrübem yok daha önce erkek arkadaşım olmadı. ondan soruyorum sizlere.
ben 26 o 22
26 yaşındayım cidden hep erkeklerin dengesiz olanlarına çattım şimdiye kadar. bu çocuklada uyumlu gibiyiz her ne kadar küçük olsa da 22 yaşında o da.Kaç yasindasin tatlım sen
Aranızdaki yaş farkına bak bence uzak dur ne istediğini bilmeyen bi tipe benziyo anladigim kadarıyla boşver o olmasada hayat devam edebilir ben olsam konuşmam bile yaşın genç önüne ne kizmetler çıkacaktır kendinin değerini bil pasiglestirmeben 26 o 22
olabilir.kız olsun da kim olursa olsun gibilerinden takılıyor bence
benim yaşımı bilmiyor göstermiyorum yaşımı. 17 sanıyorlar bazen. boşluk olduğunu düşünmüyorum bu konuda. ama olurda öğrenince sorun olur mu? 2 yaşı sorun etmiyor.Olmaz o iş canım . Seninle boşluk değerlendiriyor . Yazdığı zaman soğuk ve kısa cevaplar ver. Geç cevap ver. Hatta hiç cevap verme bakalım ikinci kez yazıcak mı vs?
22 yaşında hormonları başında genç delikanlı, olgunluktan eminim pek nasibini almamıştır ki zaten belli etmiş.
Uyumlu falab değilsiniz bence tatlım sen görmek istediğin gibi görüyorsun26 yaşındayım cidden hep erkeklerin dengesiz olanlarına çattım şimdiye kadar. bu çocuklada uyumlu gibiyiz her ne kadar küçük olsa da 22 yaşında o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?