kızlar bir bakın fikirlerinize ihtiyacım var.

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
internetten biriyle tanışmıştım bundan 3 ay önce aynı sınıftaymışız da haberimiz yokmuş meğersem okulla ilgili bir sorunumuz vardı ortak. günlerce konuştuk facebookdan çocukla bu sorunla ilgili. neyse biz sonra karşılaştık okulda bununla beni ilk kez görmesine rağmen tanıdı 1 saate yakın sohbet ettik. sonra ben etkilendim ondan biraz ,o da öyle gibiydi. ama arkadaş ortamından başka bir kız bunun aklını çelmiş o sıralar buluşmuşlar falan ama sevgili olmamışlar. anlattığına görede kız ilk buluşmalarında koluna girmiş sarılmış fala nasıl arkadaşlıksa artık. benim yapmadıklarımı yapmış. bana da çok yüz vermedi açıkcası ondan sonra. birden değişti.arkadaş ortamları çok farklı arkadaş ortamında tanıştığı bir kız sevgili olamıyorlarmış bana bunu yeni anlattı kıza açılamamış o yüzden dertleştik geçenlerde. ben de ona eski hoşlandığımı anlattım. şimdi hani gecenin bu saatine kadar konuşabiliyoruz. saatlerce cvpsız bırakmıyor. herşeyi konuşuyoruz o da rahat bana karşı bende. ama aklı hala o kızda biraz. kızda buna yüz vermiyomuş şbelli ki benimle arkadaş gibi konuşuyor ama bu duruma göre ilerde bana karşı fikri değişirmi sizce. bu arada o kızla sevgili olmaları zor bir ihtimal olsalarda ayrılırla bana öyle geldi.imdi.
hazzetmediği biriyle gece yarılarına kadar konuşulur mu?zira eski hoşlandığım kişi konuşmuyordu da.ben çaba gösterdikçe. arkadaş olarak bile kafam karışık bu yüzden.
bi de bu çocukdan ben 4 yaş büyüğüm. o hoşlandığı kızda 2 yaş büyükmüş onu sorun etmiyor. ben biraz fazla mı büyüğüm sizce ona göre. yaş sorun olur mu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için aşk, beni tanıdıktan sonra onun benden başkasını düşünememesidir. Kaldı ki o başka birini size anlatmış...
evet bende öyle düşünüyorum. ve şuan sırf o kız yüz vermiyor diye konuşuyor benimle. hani merak ettiğim bu kızla oluru yok bence . tekrar bana dönüş yaparsa 4 yaş problem olurmu sizce. kuzenlerim var onun yaşında abla diyorlar bana. bende nasıl böyle duygular hissettim anlamadım ki

kendini geri çek ve tepkisini izle.. o çok ısrar etmedikçe görüşme..

yaş ile ilgili kişisel düşüncem ; kadınlar erkeklerden büyük olmamalı, hatta mümkünse aynı yaşta bile olmamalı, çünkü erkekler daha çocuk ruhlu olur kadınlardan daha geç olgunlaşırlar, olgunlaştıktan sonra da yanlarındaki kadının kendilerinden büyük olmasından rahatsız olmaya başlarlar.. tabi istisnalar vardır, insan gerçekten aşık olmuşsa beraber olmak istiyorsa olabilir

sevgiler..

Bence 4 yas cok. Kadin ayni yasta yada erkekten kucuk olmalidirki olgunluk dengesi biraz saglansin. Erkekler gec olgunlasiyorlar. Kaldi ki hoslanmasina ragmen sadece yas sorunu icinde vazgecmis olabilir. Hemen baska kiza bakmasida hoslanmadigi anlamina geliyor. Belkide en bastan arkadas,abla gibi gordu. Acimasizca bir yorum yaptim ama bnm fikrimce olabilitesi en yuksek ihtimaller bunlar.

bilmiyorki yaşımı. aynı sınıftaydık. belki tahmin ediyordur ama 4 yaş olduğunu bilmiyor.
bi de şu var kız çok yaklaşmış ilgisini çekmiş ilk buluşmada sarılıyor yeni tanıştığı birine koluna giriyor bunlar ilgisini çekmiş kızın hoşlandığını düşünerek aklı kaymış bence. ben hep arkadaş gibi davrandım.

Bak sende farkindasin o kız yüz vermiyor diye ya seninle zaman öldürüyor yada kiza inat yapıyor. Salla gitsin aklı başkasında olanın bedeni yanında olsa ne çıkar

Bak sende farkindasin o kız yüz vermiyor diye ya seninle zaman öldürüyor yada kiza inat yapıyor. Salla gitsin aklı başkasında olanın bedeni yanında olsa ne çıkar

kesinlikle haklısın o kızdan yüzü bulunca benimle tüm bağını kopardı. yüz bulamadı hop buraya. hani olur da bana gerçekden bir sevgi besleyebilir mi böyle bir durumda. hani çok saçma gelebilir sormam bunu ama hiç tecrübem yok daha önce erkek arkadaşım olmadı. ondan soruyorum sizlere.

Kaç yasindasin tatlım sen

Olmaz o iş canım . Seninle boşluk değerlendiriyor . Yazdığı zaman soğuk ve kısa cevaplar ver. Geç cevap ver. Hatta hiç cevap verme bakalım ikinci kez yazıcak mı vs?

22 yaşında hormonları başında genç delikanlı, olgunluktan eminim pek nasibini almamıştır ki zaten belli etmiş.

Aranızdaki yaş farkına bak bence uzak dur ne istediğini bilmeyen bi tipe benziyo anladigim kadarıyla boşver o olmasada hayat devam edebilir ben olsam konuşmam bile yaşın genç önüne ne kizmetler çıkacaktır kendinin değerini bil pasiglestirme

kız olsun da kim olursa olsun gibilerinden takılıyor bence
olabilir.
benim yaşımı bilmiyor göstermiyorum yaşımı. 17 sanıyorlar bazen. boşluk olduğunu düşünmüyorum bu konuda. ama olurda öğrenince sorun olur mu? 2 yaşı sorun etmiyor.

Valla ben hoslandigim kisiye, ben sundan hoslaniyodum, su benden hoslaniyo gibi muhabbetler etmezdim... Bu düsünceyle yola cikarak seni sadece arkadas olarak gördügünü cikardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…