- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 29
- Konu Sahibi ozlemsss381
Ayni stabil bir degisiklik yok. Tanimiyorum sadece yuzunu biliyorumPeki eşinizle ilişkileriniz nasil? Kizi taniyormusnuz nasl biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni stabil bir degisiklik yok. Tanimiyorum sadece yuzunu biliyorumPeki eşinizle ilişkileriniz nasil? Kizi taniyormusnuz nasl biri
Peki aynı durumda siz olsaydınız eşiniz nasıl tepki verirdi?Saklamadi ama bence bu saklamis olmak degil mi. Ben o resmi gormesem soylemeyecekti. Senin huyunu bildigimden soylemiyorum diyor birde. Demek ki bunun gibi bir cok ornek var. Ben cok kiskanc biriyim. Birde serviste calisan rehber kizlar hepsi icin soylemiyorum ama cok civik oluyorlar. Rahatsizim. Esim sacmalama ne kadar cahil dusunuyorsun kiz abi diyor bana diyor . Hic kavga bile etmedim sustum. Kendimi haksiz cikarmak istemiyorum. Ofkemi kontrol edemeyen biriyim cunku.
Eşim gözüme şeytan görünüyor ne demek ya? Abartı tavrınız ve gereksiz kıskançlığınız sadece sizi yıpratır ve eninde sonunda eşinizi sizden soğutur.Ama calistigi okulda ogle yemegi veriyorlar. Ayri bir restrontltalar. Hadi esim begenmedi yemegi disarda yemek istedi kiz neden var cok sinirim bozuk gercekten esim gozume seytan gorunuyor
Kıskançlık iliskiye zarar veriyorsa hastalıktır. Eşinize bunu yapmaya hakkınız yok anlattığınız şey çok normal ve adam sizi bildiğinden ve belki de bıktığından söylememiş. Atlamıyorsanız tedavi olun.Hayir hic yakalamadim. Ama benim icimde hep bu korku var. Cevremde cok gordugum icin. Bir gun aldatilmak cok korkuyorum. O yuzden cok pimpirikliyim. Herseyini kontrol ederim. Birde zaten kiskanc biriyim.
Sizin yazdklarınızı da yorumları da okudum normal karşılanacak bi şey değil bu bence de tepkinizi koyun erkekler fırsat verdikçe hep bi adım daha ilerliyorlar ben bunu gördümKizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim![]()
Bir de bir-kac üye sormuş ben de merak ediyorum aynı durumun tam tersi olsa eşin normal karşılar mi?
[/QUOT
Erkek
erkek yapınca normal olur ama biz kadınlar yapamayız ne haddimize !!Bir de bir-kac üye sormuş ben de merak ediyorum aynı durumun tam tersi olsa eşin normal karşılar mi?
Birlikte çalışıyorlar eğer çalışmaya devam edeceklerse birlikte yemeklerinde sorun yok bence.Kizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim![]()
Serviste çalışan kızlar için kurduğunuz bu iğrenç cümleyi kocanıza iade ediyorum.Birde serviste calisan rehber kizlar hepsi icin soylemiyorum ama cok civik oluyorlar. Rahatsizim.
Serviste çalışan kızlar için kurduğunuz bu iğrenç cümleyi kocanıza iade ediyorum.
Demek ki. Kocanız fırsat bulsa hemen üzerine atlayacak.
Allah kocanızın karşısına serviste çalışan cıvık bir kız çıkarınca aldatılacaksinız yani.
Siziniçin üzgünüm.
Bende buna ayar oluyorum nedemek huyunu bildiğim için söylemedimSaklamadi ama bence bu saklamis olmak degil mi. Ben o resmi gormesem soylemeyecekti. Senin huyunu bildigimden soylemiyorum diyor birde. Demek ki bunun gibi bir cok ornek var. Ben cok kiskanc biriyim. Birde serviste calisan rehber kizlar hepsi icin soylemiyorum ama cok civik oluyorlar. Rahatsizim. Esim sacmalama ne kadar cahil dusunuyorsun kiz abi diyor bana diyor . Hic kavga bile etmedim sustum. Kendimi haksiz cikarmak istemiyorum. Ofkemi kontrol edemeyen biriyim cunku.