Kızlar bir bakın hele kafayı yiyeceğim

nisanliyken is yerimde calisan erkek arkadaslarimizlada yemege ciktigimiz oldu ikiser kisi cikardik mecburen karsiliklida oturup yemek yedik yan yanada oturup yemek yedik onemli olan yemek yemis olmalari degil karsilikli niyettir
sebepsiz yere gunah aliyor olabilirsiniz belkide tepkiniz yersiz degil bilemiyorum ama nasil bir bayanla karsilikli oturup yemek yiyebilir kismi cok abartili gercekten

Kizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim 😡😡😭
Gün içinde mesai arkadaşlıkları masum da olabiliyor olmaya da biliyor....zor bir durum

kocanızı az çok tanırsınız , sizin güveninizi sarsacak birimi yada size ihanet edermi ??? birde tabi karşı taraf var acaba o nasıl biri , sizde bilirsiniz heryeri ayrı oynayan tiplerdenmi ? bunlar önemli tabiki , önce bunları bilmelisiniz , aksi takdirde sadece bir yemek yediler diye ne kendinizi nede eşinizi yiyip bitirmeyin boşa tartışma ortami yaratıp , sanki ihanet etmiş havası yaratıp evliliğinize zarar vermeyin

Ben size hak verdim.Cünkü birebir çalışıyorlar yaşlari da yakınca.Eşiniz memur,ögretmen bankada calisan vs olsaydi toplu halde 3_5 kişi fotolarda görünseydi hicc sıkıntı degildi.Ama burda verilen yemegi reddedip baska bir restauranta gidilmiş ,kız ödüyor demekki aralarinda bunu kaldiracak samimiyet ,muhabbet var.Aralarinda bir sey vardir demiyorum ama yapilan yanlis ,hele size karsi cok yanlis.Ben halen o fotoyu nasil gördüğünüzü anlamadim ama? Birisi mi size gösterdi? O da önemli

Ben size hak verdim.Cünkü birebir çalışıyorlar yaşlari da yakınca.Eşiniz memur,ögretmen bankada calisan vs olsaydi toplu halde 3_5 kişi fotolarda görünseydi hicc sıkıntı degildi.Ama burda verilen yemegi reddedip baska bir restauranta gidilmiş ,kız ödüyor demekki aralarinda bunu kaldiracak samimiyet ,muhabbet var.Aralarinda bir sey vardir demiyorum ama yapilan yanlis ,hele size karsi cok yanlis.Ben halen o fotoyu nasil gördüğünüzü anlamadim ama? Birisi mi size gösterdi? O da önemli
Hayir ben gordum. Kendime bir resim atmak icin galerisine girdigimde. Benimde canimi sikan nokta bu zaten. Tabiki bayanda is arkadaslari olur. Ama gereksiz buldum baska bir yerde yemek yemelerini. Ve gercekten icimi cok kemiriyor bu duygu.b

Kizlar sinirden uyuyamiyorum bile. Icime bir öküz oturdu resmen. Eşim servis isiyle ugrasiyor ogrenci aldigi icinde arabasinda rehber kiz olmak zorunda. Bugun bir arkadasina resim atmis. Gel buket yemek ismarliyor diye. Resimde sadece kiz ve esim var karsilikli oturmuslar. Cildirdim kafayi yedim. Ya aldatmasa bile esim bas basa bir kizla nasil yemek yiyebilir. Esim 27 kiz 20 yasinda. Ama tahammul edemiyorum. Art niyetli birsey olmasa bile kabul edemiyorum bu durumu. Sizce birsey var midir. Yoksa bile normal degil bu durum ne yapmaliyim 😡😡😭
yıllardır hemen her gün erkek iş arkadaşımla başbaşa yemeğe, kahveye çıktığım için kendimi suçlu hissediyorum şu an :eek::eek: Yıllardır eşimi aldatıyormuşum da haberim yokmuş meğer :sinirli::sinirli::sinirli: Saçmalamayın allahaşkına yaaa :KK14:

Durumları iş arkadaşı ikisi de fakat karşılık yemek fotoğrafını birine gönderip gel Buket yemek ısmarlıyor demesi aralarındaki samimiyetin iş arkadaşlığının dışında baya bir gelişmiş olduğunu gösterir böyle bir durum da hangi kadın bunu normal karşılayabilirki

Durumları iş arkadaşı ikisi de fakat karşılık yemek fotoğrafını birine gönderip gel Buket yemek ısmarlıyor demesi aralarındaki samimiyetin iş arkadaşlığının dışında baya bir gelişmiş olduğunu gösterir böyle bir durum da hangi kadın bunu normal karşılayabilirki
Şimdi dikkat ettim de ; biz sizinle yorumlarda hep ayni düşünceleri paylasiyoruz:) Hayata bakisimiz benzer yerlerden herhalde

Ama calistigi okulda ogle yemegi veriyorlar. Ayri bir restrontltalar. Hadi esim begenmedi yemegi disarda yemek istedi kiz neden var cok sinirim bozuk gercekten esim gozume seytan gorunuyor
Yook artik abartmanin dibine vuruyorsunuz.
Olabilir kiz ismarliycak demis demekki ole istemis canlari kiz yemek ismarlamak istemis hemen herseyde bi art niyet aramayin insanlar arkadas olabilirler herkes aldaticak die bisey yok

İş arkadaşı yemek ısmarlamış, ya da belki öğle yemeğini yediler servis arası. Tabi, bu kadar abartmayın da kendisine bundan rahatsız olduğunuzu, bir daha öyle yemeklere gitmemesini isteyin. O kadar fazla da büyütmeyin...

Isyerim 40 kisi. Ben haric bir kadin var gerisi erkek.

Hergun molam kimle denk gelirse cikip yemek yerim.

Bunda bir sey yok. Ama suphelenmenizi gerektiren baska bir sey varsa bilemem, bir sure takipte kalin

Neden cool kadın olmuyorsunuz?
Neden 'çıldırarak' karşı tarafa hem konuşma hakkı hem de sizi küçük görme hakkı tanıyorsunuz.
Önce sinsice izlemeli bir sonraki aşamada serinkanlılıkla her şeyi ortaya koymalısınız.
Bu tip hareketler işi daha kötüye götürür.

Olmasa bile ne alaka baş baş yemek yemek izin verme sakın tavrını belli et bide kız abi falan diyo mu

Ben 20 yaşında genç bir kız olsam kimsenin çoluk çocuklu, kokmuş kocasına göz koymam. Ama tabii dünya hali, ne olacağı da belli olmaz. Burada asıl mesele adamın yemek yemesi değil, kıskanç bir eşe rağmen fotoğraf çekilecek kadar samimiyeti ilerletmiş olması. Siz yine de kafayı yemek üzere olduğunuzu belli etmeyin, kuğl takılın, takipte kalın.

Ben olsam ben de bu durumdan hoşlanmam. Kendisine rahatsız olduğunuzu uygun bir dille söyleyin

Belki kardeşi gibi görebilir ama açıkçası bende rahatsız olurdum

sizin hic is arkadasiniz olmadimi?
onlarla yemege cikmadinizmi?
yemek vakti esiniz : kusura bakma karim kiskanir diyemez sonucda demi?

Back
X