kızlar bir bakın lütfenn :(

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
35
İzmir
:a015:arkadaşlar ben sevgilime karşı sevdiğimi belli edemiyorum yani ifade edemiyorum ve o ona karşı soğuk davrandığımı söylüyor bende öyle düşünüyorum ama farkında değilim ve neden böyle olduğunu bilmiyorum şimdi ben soğuk olduğum için oda bana öyle davranmaya başladı ve ben ne yapıcam bilmiyorum nasıl davranacağımı şaşırdım :S bir akıl verin lütfen

cnm şimdi herşey gülümsemeyle başlar samimi olucaksın her zaman ona dokunucaksın mesela sırtına gülerken ?? yanlış mı düşünüyorum...

sarıl ,öp kucağına yat falan filan ne bılım ya bunlar ınsanın içinden gelir ama bence erkek başlatır boyle seylerı oyuzden o sana hıssetırmıyorsa,içinden getirtemiyorsada yapcak bsy yok.

farkında olmasan nese ama kızıcam madem farkındasın ilgilen demi ama:oklava:

ilişkininzde eksik bişeyler wardır belki bi düşün ne kadar süre birliktesiniz bilmediğim için belki eski yaşanmışlıkların sonucu olabilir yani aslında kendin çözebilirsin soğukluğunun altında yatan nedeni herneyse ; yapındamı war yoksa soğuksun biraz?

ya bazen soğuk davranıyorum buda yaşadığım şeylerden kaynaklanıyor sanırım birazda yapımda var çekiniyormuyum ne :S

:a015:arkadaşlar ben sevgilime karşı sevdiğimi belli edemiyorum yani ifade edemiyorum ve o ona karşı soğuk davrandığımı söylüyor bende öyle düşünüyorum ama farkında değilim ve neden böyle olduğunu bilmiyorum şimdi ben soğuk olduğum için oda bana öyle davranmaya başladı ve ben ne yapıcam bilmiyorum nasıl davranacağımı şaşırdım :S bir akıl verin lütfen

BENDE SENİN YAŞADIĞINI YAŞADIM.SEVGİLİM BENDEN ONA SOĞUK DAVRANDIĞIM İÇİN,ONU SEVMEDİĞİMİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADI VE ODA SOĞUDU BENDEN.BEN ONU ÇOK SEVİYORDUM ODA BENİ SEVİYORDU.TEK SORUNUMUZ SEVGİ DİLLERİMİZİ BİLMEMEMİZ.Bİ KİTAPTA OKUMUŞTUM.KARŞIMIZDAKİ İNSANIN SEVGİ DİLİYLE BİZİM SEVGİ DİLİMİZ FARKLI.VE BİZ ONUN SEVGİ DİLİNİ BİLMEDEN KENDİ KAFAMIZA GÖRE DAVRANIYORUZ.VE BİZ SEVDİĞİMİZİ BELLİ ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNSEKTE KARŞIMIZDAKİ BUNU DÜŞÜNMÜYOR.BİZİ YANLIŞ ANLIYOR VE ONU SEVMEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYOR.ANLADIĞIM KADARIYLA SENİN SEVGİLİN NİTELİKLİ BERABERLİK,DOKUNSAL TEMAS VE ONAY SÖZCÜKLERİNE ÖNEM VEREN BİRİ.YANİ ONA CNM,TATLIM GİBİ SÖZLER SÖYLE,ONUNLA SIKÇA SİNEMAYA GİT,VAKİT GEÇİR BİRLİKTE OL VE BUNLARA BENZER DAHA BİÇOK ŞEYLER YAP.DOKUNSAL TEMAS DEDİĞİMİZDE ELİNİ TUTMAK GİBİ DAVRANIŞLAR.YANİ KISACA ONA GÜZEL SÖZLER SÖYLE VE SIKÇA BERABER BİŞEYLER YAPIN.kaydirigubbakcemile5

canım yanımda olsa olucak yanımdada değil yani görüşemiyoruz biz yüz yüze :S aynı senin dedğin gbi sevmedimi düşünüyor peki siz nasıl hallettiniz ? ayrımısınız şuan beraber mi? SHESHE

ya bazen soğuk davranıyorum buda yaşadığım şeylerden kaynaklanıyor sanırım birazda yapımda var çekiniyormuyum ne :S

Bizde sevgilimle uzaktayiz.
O da soyler bazen soguk davrandigimi.
Oyle oluncada oda soguk davranmaya basladi bu aralar.
Hatta sevmedigimi bile dusunuyo bazen.
Oyle dusunmemesi icinde elimden geldigince dile getiriyorum sevdigimi.
Insanin yasadiklari gercekten etkiliyo davranislarini.
Bende burda bi suru sey yasiyorum.
Ki sevgilime karsi olan davranislarimada yansiyo bu.
Bence acik acik konus.
Sorunlarini anlat.
Niye oyle davrandigini anlat.
Onu gercekten sevdigini soyle.
Bu sorunlar hep uzakliktan kaynaklaniyo.
Uzaklik olmasa bunlarda olmiycak:1no2:

ya erkekler hep aynıdır ne diceksin biliyo musun ben böleyim:) Zaten ozaman seni seviyosa seni öle de kabıul eder seviyosan da sık sık sevdiğini sölemeyi unutma:)

diyorum herşeyi diyorumm bide ben içimden gçene herşeyi söylemem acaba yanlış düşünürmü yada yanlışmı olur bunu söylesem gibi düşünceler var ama bundan sonra içimden geçiosa doru yanlış söylücem söylüyorumda şimdi iyi gibi ama yine ara ara soğuk davrandığımı sölüyor ama ben öyle düşünmüyorum :S normal hayattada insanlara karşı mutluluğumu sevgimi hatta nefretimi dahi belli edemem :( neyse çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için verdiğiniz cevaplar için hepinize sağolun
ßaşka fikirleri olanlarda söyleyebilirler tabi :)

mrb canımm bende genelde ilşkilerimde böyleyimm ve bende çok sıkıntı çekerdimm ama zman geldii sevgimi göstermeye başladım.çünkü karşımdakii fazlasıyla gösteriyodu ve benn bunu düşündükce zaten seviyorum diyodum kendi kendime bunu kelimelere ve yüzüle yansıtmaya başladım eskisi kadar sert değilim artık...
sende eğer seviyosan canımm yumuşamaya ve sevgini belli etmeye bak çünkü zmanla karşıdakii sıkılıyorr..

ne zamndır birliktesiniz tatlım önemli olan bu ? kısa bi zamansa en iisini yapıyosn ama uzun bi zamansa biraz ilgi ister erkeklerde ama ilgiyi sakın abartma yoksa bu kız benim artık der ve kaybetme korkusu kalmaz o ilgi göstermez bu sefer..tabi onun ilgiyi hakedip etmediğide ayrı bi konu hakediosa ve uzun bi zamn olmuşsa geceleri uyumadn önce ara sesini duymak istedim de seni seviyorum de onnla bi gelecek düşndüğünü söyle..kısa bi zaman olmuşsa o ilşkinin yeniliğinden kaynaklanıodur kasma kendini zamanla ilerler ;)

Back
X