KIZLAR BİR BAKIN

Amiin canım hep birlikte ya inşaallah bizim evdede 2 wc var inşaallah bende senin güzel haberini alırım bugün benim adet günüm bakalım hayırlısı dün benden afedersin çok yoğun bir akıntı geldi birden aktı kendi kendime dedim noluyo suyummu geliyo adetten hemen öncede akıntı oluyo ama bu çok yoğundu hayrolsun inşaallah

Test yapmayacak mısınız

Test yapmayacak mısınız

Yo şimdi değil çünkü benim adetlerim genelde 33 günde bir oluyor o yüzden 3 gün daha geçmeden benim için gecikme sayılmaz:) adetde olabilirim çünkü hatta ben o 3 günü 5 gün olarak beklicem beklerim umarım:)

Hadi inşallah mercimeğin seninledir cnm bnm, keşke bir test yapsanda müjdeli haberini hep beraber alsak akıntı yerleşmeden sonra oluyor die biliyorum. Güzel haberler alacağına eminim. Ama ben birkaç gün sonra test yapacağım cnm, çünkü adete 10 varken yumurtladım ben. Çıkmaz şimdi die düşünüyorum. Bende de göğüs ağrısı var uçlardan iç kısma doğru güneş yanığı gibi daha çok, kasık ağrım, mide bulantısı başladı ama bu bende sık olur zaten, iki günde böyle afedersin beyaz su gibi akıntı geldi 1 defa. Bakalım, beklicem biraz daha. Ama senin adetin düzenliyse bekleme cnm, bir test yap, çıkmazsa bile iki gün sonra tekrarlarsın. Müjdeni bekliyorum

Amin Allah razı olsun canım ya ben kendimi kaptırmamaya çalışıyorum adet olurum belki ama insan isteyince düşünmeden edemiyor benim adet zamanları göğüslerim hiç ağrımaz
İlk defa sadece ilk hamileliğimde ağrımıştı ordan anlamıştım zaten bişey olduğunu:) ama illa her hamilelikte ağrıyacak diye bişeyde yok tabi... ben genelde 33 günde adet gördüğüm için o yüzden 3 gün daha beklicem adetlerim günü gününde olmuyor zaten... 30-31-32-33 bazen 34 O dediğin su gibi akıntı varya benim ilk hamileliğimde olurdu hadi hayırlısı vardır inşaallah senin prensesin var heralde maaşallah kaç yaşında? Sana bişey daha sormak istiyorum kızına hamile kalmadan önce yumurtlama öncesi mi sonrası mı ilişki olmuştu? Bide belirtilerin nelerdi merak ettim

Tmm anladim teşekkür ederim okuyacam
Hani anlatması biraz tuhaf oluyo o yüzden dedim cnm, ama yinede yardımcı olurum tabii.. Temiz Bir parmağını oturur vaziyette lavabodayken rahmine doğru iteceksin. Çok değil öyle, sertlik gelmiyorsa biraz daha yine gelmiyorsa gebelik demekmiş. Tabi bunu yumurtlaman geçmiş ve adete yakın zamanda yapacaksın. Yumurtlamadada aynısını kullanabilirsin.yine sert bişey gelmez yumuşaklık ve akıntı varsa yumurtlama döneminde yumurtlaman olacak demekmiş. Adete yakın ise gebelik demekmiş. Hayırlısı inşallah hepimiz için cnm görsellere de bak. Ordada yazıyor hangimizin ki daha anlaşılırsa dene bir

Cnmm bnm yaaa kız istiyorsun heralde inşallah Rabbim gönlündekini verir cnm. Benim öncesinde olmuştu ilişki. Ama inşallah bu yumurtlama gününe gerek kalmadan gebelik müjdeni alırım. Bnmde adetlerim düzensiz cnm, kafasına esince deyim o yüzden test için bende acele etmicem. Bekleyelim bakalım, inşallah güzel haberler alırız.. Belirtilere gelince in n hepsi bir olmuyor cnm, belki hiç belirtin olmaz gebesindir. Ben aylarca ne belirtiler yaşadım kesinnn hamileyim garanti bu diyerek kaç kez kan verdim. İmkansız gibiydi o belirtilerle gebe olmamak, ama sonuç negatifti. Hiç Belirtilere takılma tatlım, asıl belirtiler adetten 2 veya 3 hafta sonra meydana çıkıyor. Ben belirtileri bile geçtim ondan hiç ümitlenmiyorum sadece bu rahim ağzı yumuşaklığı şüphelendirdi. Tek belirti olarak bunu düşünmek istiyorum. Seninde inşallah gönlündeki olur cnm inşallah

Amin canım Allah razı olsun hep beraber inşaAllah belirti derken yani kızına hamileyken genel olarak neler yaşamıştın onu kastettim
Bende genelde yumurtlamadan 2-3 gün önce olunca kız ihtimali çok diye duydum sendede öyle oldu demek.... tabiki Rabbimizin takdiridir önce hayırlısını sağlıklısını versinde.. bugün geçti bakalım yarın gelecekmi adetimyine akıntı geliyo

Kızlar dayanamayıp bir test yapayım dedim anında önce hafif sonra üstten aşağı doğru pembeleşen çizgi çıktı. 5 dk içinde. Galiba hamileyim yani tam kesin bilemiyorum ama. Ellerim titriyor heyecandan. Neyse sonra görüşürüz

Eklentiler

• IMG_20190225_205103.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 343

Hadi insallah canim Rabbim sağlıkla hayirla devamını getirsin inşallah

Ayy canımmm çok sevindim hamilesin ya olmasa silik çıkmazdı zaten inan çok sevindim ama ben çok umutluydum zaten hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun

Ayy canımmm çok sevindim hamilesin ya olmasa silik çıkmazdı zaten inan çok sevindim ama ben çok umutluydum zaten hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun
Çokkk tşk ediyorum cnm, geç yumurtladığım için çıkacağından pek emin değildim ama sürpriz oldu. İnşallah senin müjdenide bekliyorum tatlım. Birde belirtilerim ve bu rahim kontrolu ile ilgili bir konu açacağım, bekleyen herkese bu ayda yaşadıklarımı saatler sonra bile çizgi çıksa ümit olduğunu ve belirtilerimi paylaşacağım. Umarım yardımım olur

Gittikçe netleşiyor cnm hayırlısı artık. Ben titreterek biraz zor çektim ama gözle bakınca net çizgi gözüküyor. Öpüyorum güzel dileklerinden
Net bir şekilde bende görüyorum canım silik çizgiyi.
Bende gec yumurtlamistim adetten sonra 17gunde galiba. Benim cizgimi görmeye çalışan göz kör olurdu o derece silikti
Hadi jnsallah sağlıkla kalp atışını duyduğunu yazdigin gunleri görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…