Kizlar bir bakin?

Bence de önceki görüştüğün kişi vermiştir. O vermediyse bile çok tatsız konular bunlar arkadasın görüştüğü kıza yazmalar falan. Bana arkadasını söyle sana kim oldugunu soyleyeyim misali. Hoş değil.

Takıntılı şekilde arayışta olduğunuzu buradaki gibi normal hayatınızda da belli ediyorsanız numaranızı o yüzden vermiştir. Pek iyi bir niyetle değil yani.
Bu takıntıdan kurtulmazsanız başınıza iş alacaksınız bu gidişle.

Exiniz size hiç deger vermemiş, bu cocukta aşık olamaz zaten onun arkadasyla olmussunuz. Anca takılır sizle

Kizlar denemek derken istedigim kisiyle konusurum onu ne ilgilendirir ki

Erkekler böyle düşünmüyor işte arkadaşına numaranı vrmiş onunla flört etsen bak senden de hoşlanıyor şöyle böyle laf edicekler sonra seni bırakacak planlı gibi geldi bana.Benim başıma gelse şüphelenirdim ve uzak dururdum başka kişi mi kalmadı eski sevgilinin yakın arkadaşına kadar.Ama oyuna dahilde olablirsin çok takma ya ne olabilir en kötü konuş bakalım sana kalmış altından ne çıkacak 😁

Erkekler böyle düşünmüyor işte arkadaşına numaranı vrmiş onunla flört etsen bak senden de hoşlanıyor şöyle böyle laf edicekler sonra seni bırakacak planlı gibi geldi bana.Benim başıma gelse şüphelenirdim ve uzak dururdum başka kişi mi kalmadı eski sevgilinin yakın arkadaşına kadar.Ama oyuna dahilde olablirsin çok takma ya ne olabilir en kötü konuş bakalım sana kalmış altından ne çıkacak 😁
Hoslaniyor gibi ama ne olacak bende bilmiyorum anlariz yakinda

bazi erkekler birbirlerine kiz numarasi vermeye bayilirlar

Benim kisa sureli görüştüğüm birinin arkadasi bana yazdi tanismak icin numara mi kimden aldi bilmiyorum soylemiyor. bizim aramizda bir sey olursa bu sorun olur mu ben birde sevmekten korkuyorum uzulurum diye
Ben mi takıntılıyım bilmiyorum ama beni düşürmeye çalıştıklarını düşünüp cevap bile vermem ben olsam

Back
X