Kızlar bir bakın

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
selamlar nasılsınız ? Konu annem benim başka ülkeye gitmemi istemıyor cok üzülüyorum eşimle annem arasında kaldım iş için tekrar yurtdışına cıkıcaz iş bulduk ama annem istemıyor işte Of

Annenin seni özleyecek olması nedeniyle, eşinden işinden ayrılmayı düşünmüyorsan anneni bir şekilde ikna edeceksin.Annen zamanla alışır siz biraz iradeli olun yeter ki.

Annenız hasta mı? Bakıma muhtac mı onemlı bır sebeb mı var? Degılse bu konuda annenızın karısma lüksü oldugunu düşünmüyorum. Eşiniz sırf annenızın keyfınden onun dedıgını yapmak, izin almak zorunda degıl. Bu çiftlerın karar vermesı gereken bısey. Yanlış yapıyorsunuz.

Bu sizin hayatınız, gitmeniz gerekiyorsa gideceksiniz. Kocaman insanlarsınız, annem istemiyor diye gitmemek olur mu? İzin mi almanız lazım? Geçerli sebepleriniz var iş bulmak gibi hayati bir mesele. Anneniz bencillik ediyor, gittiğinizde alışacaktır. Her an onun yanında olmanız mümkün değil.

eşinle annen arasında kalacak bir durum yok ki..
siz evli ve kendi hayatı olan bir bireysiniz.
hayatınızı da nerede isterseniz orada yaşarsınız..

Bilmıyorum mutsuzum üzgünüm annem üzülüyor diye :(

Yok annem sağlıklı elhamdulillah etrafında insanlar da var ama anne yuregı işte

Aman her anne böyle. Artılarını eksilerini yazın. İşinize geliyorsa gidin. Anneler kuzuları yanından ayrılmasın ister.

Aman her anne böyle. Artılarını eksilerini yazın. İşinize geliyorsa gidin. Anneler kuzuları yanından ayrılmasın ister.
Evet :( İnan'ın cok kötüyüm hayata dair Sevinç'im yok kalmadı mutlu olmak istiyorum

Ben anneye hak verdim

Bilemiyorum bugün var yarın yoklar anne bu,yüz yaşına da gelsen ihtiyaç duyduğun kişi..

Bence hiç bisey için değmez ayrı kalmaya

Oda gelsin yada burda kalın bence

Evet :KK43: İnan'ın cok kötüyüm hayata dair Sevinç'im yok kalmadı mutlu olmak istiyorum

valla ben anlamadım, bir anne bu durumda çocuğuna kötü hissettireceğine yolun açık olsun demeli, inşallah çok mutlu olun demeli
bence sen de vicdan yaparak saçmalıyorsun çünkü vicdan yapacak birşey yok, annen mantıklı düşünemiyorsa sen mantıklı düşün bari...
zaten başka gezegene taşınıyorsun, başka şehirlerde olanlar bile ailesinin yanına sene de bir geliyor illaki, yurtdışı içinde durum farklı değil, hatta yurtdışından gelenler ailesinin yanında daha da uzun kalıyor

valla ben anlamadım, bir anne bu durumda çocuğuna kötü hissettireceğine yolun açık olsun demeli, inşallah çok mutlu olun demeli
bence sen de vicdan yaparak saçmalıyorsun çünkü vicdan yapacak birşey yok, annen mantıklı düşünemiyorsa sen mantıklı düşün bari...
zaten başka gezegene taşınıyorsun, başka şehirlerde olanlar bile ailesinin yanına sene de bir geliyor illaki, yurtdışı içinde durum farklı değil, hatta yurtdışından gelenler ailesinin yanında daha da uzun kalıyor
Bilmıyorum istemıyor napıcam bilmıyorum hıc iyi degılım

Bilmıyorum istemıyor napıcam bilmıyorum hıc iyi degılım

ee napıcaksın eşinle yurtdışında bir hayat kurmayı planlamışsınız, gitmeyerek eşinin hayallerini yıkamazsın çünkü hayat arkadaşı olan sizsiniz, siz ikiniz.... eee boşanacak halinde yok... bu şekilde annen sana psikolojik baskıyla mantıksız şeyler yaptıramamalı... hasta olsa, Allah korusun ölüm döşeğin de olsa anlıcam da, şu durumda ikiniz de pek realistik, objektif bakmıyorsunuz yani, yurtdışında yaşayan başka şehirde yaşayan binlerce insan var, onlar anormal mi yani.. bence biraz da eşini yuvanı düşün, sanki bu durumda en mağdur olan eşin gibi.. çünkü annenin mağdurluk bişeyini göremedim...

Back
X