- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
selamlar nasılsınız ? Konu annem benim başka ülkeye gitmemi istemıyor cok üzülüyorum eşimle annem arasında kaldım iş için tekrar yurtdışına cıkıcaz iş bulduk ama annem istemıyor işte Of
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAman her anne böyle. Artılarını eksilerini yazın. İşinize geliyorsa gidin. Anneler kuzuları yanından ayrılmasın ister.
Babanız var mı annenizin yanındaEvetİnan'ın cok kötüyüm hayata dair Sevinç'im yok kalmadı mutlu olmak istiyorum
k ama ablamlar varBabanız var mı annenizin yanında
Evetİnan'ın cok kötüyüm hayata dair Sevinç'im yok kalmadı mutlu olmak istiyorum
Bilmıyorum istemıyor napıcam bilmıyorum hıc iyi degılımvalla ben anlamadım, bir anne bu durumda çocuğuna kötü hissettireceğine yolun açık olsun demeli, inşallah çok mutlu olun demeli
bence sen de vicdan yaparak saçmalıyorsun çünkü vicdan yapacak birşey yok, annen mantıklı düşünemiyorsa sen mantıklı düşün bari...
zaten başka gezegene taşınıyorsun, başka şehirlerde olanlar bile ailesinin yanına sene de bir geliyor illaki, yurtdışı içinde durum farklı değil, hatta yurtdışından gelenler ailesinin yanında daha da uzun kalıyor
Bilmıyorum istemıyor napıcam bilmıyorum hıc iyi degılım