Hayatım iyi misin? Hemen doktora gitmelisin Iq testi yaptırmayaKizlar bir bucuk aydir 7 kere gebelik testi yaptım hep negatif adet 2 aydir goruyorum belirti yok sislik hissetyorum sizce hamilemiyim
Çicekçi kız hastayım sana, çiçekçi kız dıttırı dırı.Kizlar bir bucuk aydir 7 kere gebelik testi yaptım hep negatif adet 2 aydir goruyorum belirti yok sislik hissetyorum sizce hamilemiyim
2 aydır regl oluyorsanız bebek en az 8 haftalık demektir.
sürtündün mü?Kizlar bir bucuk aydir 7 kere gebelik testi yaptım hep negatif adet 2 aydir goruyorum belirti yok sislik hissetyorum sizce hamilemiyim
Napalım peki sen söyle çiçekçi kız….Dalga geçmeyin kızlar lütfen
sürtündün
Çok teşekkür ederim çok korkyorumHayır hamile değilsiniz.
:)sana cok bılımsel bısı soylıyım mı. ılıskı sonrası 2 ay gecmıs belkı de fazla. sen sımdı bes mılyar tane test de yapsan negatıf cıkcak cunku ılıskıden 2 hafta sonra negatıfse negatıftır. yıllarca yapmana gerek yok yazık degıl mı parana. eskısı gıbı de degıl ayol. 10 lıra bı uyduruk test:))Hayir iliski yaşadık icine bosalmadim dedi
Korktuğum için sizden cevap almak istiyorumNapalım peki sen söyle çiçekçi kız….
Ya çok teşekkür ederim doktora bile gitmeye korkyorum artik:)sana cok bılımsel bısı soylıyım mı. ılıskı sonrası 2 ay gecmıs belkı de fazla. sen sımdı bes mılyar tane test de yapsan negatıf cıkcak cunku ılıskıden 2 hafta sonra negatıfse negatıftır. yıllarca yapmana gerek yok yazık degıl mı parana. eskısı gıbı de degıl ayol. 10 lıra bı uyduruk test:))
bıdahakı sefere soyle partnerıne kokulu mokulu prezervatıf alsın. :) sen testlere bogumlazsın o zamanYa çok teşekkür ederim doktora bile gitmeye korkyorum artik
Ayrıldım için sorun yokbıdahakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?