Oylesine yaUyku problemleri: ben ne alâka?
Korkma dua et Allaha el aç yalvar…Korktuğum için sizden cevap almak istiyorum
anoow:) ne dıyınce tatmın olcaksın ınancaksın? arkadasın tekrar ruya gorup aaa hamıle degılmıssın derse mı? degılsın hamıl. ıkınız de ılıskıden haberdarsınız bı konussmussunuzdur hamıle kalırsam dıye ondan gormustur. ay ben neler goruyorum ruyamda . hatırlıyorum da hepsını dızı fılm sektorune yenı soluk getırırım . her sey var :) gercek olursa toptan yeriz nanayıArkadaşlar arkadaşım rüyamda hamileydin dedi bide ondan korktum
anoow:) ne dıyınce tatmın olcaksın ınancaksın? arkadasın tekrar ruya gorup aaa hamıle degılmıssın derse mı? degılsın hamıl. ıkınız de ılıskıden haberdarsınız bı konussmussunuzdur hamıle kalırsam dıye ondan gormustur. ay ben neler goruyorum ruyamda . hatırlıyorum da hepsını dızı fılm sektorune yenı soluk getırırım . her sey var :) gercek olursa toptan yeriz nanayı
Teşekkür ederim çok korkyrm pisgolojim çok bozulduHayır hamile değilsiniz.
Oo biri rüyada gördüyse kesin hamilesin yavrum senArkadaşlar arkadaşım rüyamda hamileydin dedi bide ondan korktum
Çiçekçi kız aksakallı dededen hamile kalmayasın.Arkadaşlar arkadaşım rüyamda hamileydin dedi bide ondan korktum
Yaşın bunları kaldıracak derecede değil o yüzden. bundan sonra ilişkide yaşama. yazık değil mi annene, babana oldu ki kaldın ne yapacaktın? Güzel güzel git okuluna gel, üniversite oku, ayaklarının üzerinde dur. bu işler başka yola satırır seni bakırköylük olursun ayrı E5den toplamasınlar seni gençliğine yazık.Teşekkür ederim çok korkyrm pisgolojim çok bozuldu
Yaşın bunları kaldıracak derecede değil o yüzden. bundan sonra ilişkide yaşama. yazık değil mi annene, babana oldu ki kaldın ne yapacaktın? Güzel güzel git okuluna gel, üniversite oku, ayaklarının üzerinde dur. bu işler başka yola satırır seni bakırköylük olursun ayrı E5den toplamasınlar seni gençliğine yazık.
Değilsin kuzum ne desek ikna olursun acabaŞimdi değilimdir dimi
Teşekkür ederim zaten Bi hataydı terk etti beniDeğilsin kuzum ne desek ikna olursun acaba
bence kesin hamilesin
Hep öyle yaparlar zaten kendini koru kimseye kanma bu işlerle kimsenin bir yere geldiğini daha görmedim. Ne varsa okumakta varTeşekkür ederim zaten Bi hataydı terk etti beni
Nolur sen kimseyi eğitmeBen egitmenim atama bekliyorm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?