Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurdan sok içeri anlarsın..21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?
Bunu eşine sorsana delikanlı21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?
su dolu leğene oturun kabarcık çıkmıyorsa sıkıdır..
21 yasindayim bir norml.dogum yaptim acaba vajinm sıkımi merak ediyorum. Bunu nasil anlarim. Yada anlamam mumkunmu fikriniz varmi . Internttn arastirdim ama pek bisey bulamadim ? Yardmci olabilck varmi?
Erkek mi sacmalamayin kadinimBu konuyu bir erkeğin açtığına eminim.Hiçbir kadin doğumdan sonra bunu merak edip başkalarina sormaz eşi dururken.![]()
Ay ben bunu yapınca kabarcık çıkıyor ama..neyse bari hepsi minik kabarcık..oda biseysu dolu leğene oturun kabarcık çıkmıyorsa sıkıdır..
Cok yardimci oldunuz sagolun :) esimin sikayeti yok galiba olsa solerdi ama ben kendim.anlamak istiyorum.. bide vajina sikilastirici kremler gercekmi kullanan varmi ?
SormadimAyy hiç güleceğim yoktu eşine sordunmu heyy allahımm kk ne günlere kaldı![]()
Sormadim
Belkide beni uzmemek icin solemiyor olabilirHayır eşinin şikayeti yok madem senin derdin neyy onu anlamadımm
Belkide beni uzmemek icin solemiyor olabilir