- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
21 yaşındayım okurken aniden annemin öldüğünü öğrendim babam rahatsızdı parkinaon hastası. ablam istanbulda evliydi. 4 kardeşiz. Çok küçük kardeşlerim 16,14 yaşındalar. Anlam bizi yanına aldı Allah razı olsun. Ama yinede kimseye muhtaç etmesin rabbim. Okulumla ilgilenemiyorum ablam sürekli aşşağılır beni ben kredi alıyorım harçlık almıyorum çalışıp kazanıyorumda ama sürekli beni aşşağılıyor ve eşiyle gülüşüyorlar.beni evden kovdu sebebi ise nişanlım evlilik teklifi edecekti bende üniversitem başka şehirde izin aldım abla yanina geleceğim nişanlım evlenme teklifi edecekmiş dedim gereksiz bişey için masraf yapma dedi bende param var merak etme senden almam dedim. Zoruma gitme sebebi kendisi evlilik teklifi için uzak bir şehire gitti ama ben hayallerimi gerçekleştiremedim. Sonra ağladı bağırdı çağırdı defol evden dedi. Nişanlımı arayıp al bunu naparsanız yapın dedi. Hamile olduğunu öğrenince içim buruktu affettim.erken evlenmek istedim artık dayanamayıp bana iğrenç itamlarda bulundu. Sağlıkçıyım nöbete gidiyordum başka işemi gidiyorsun gibi şeyler söyledi hep alttan aldım. Hamile diye yardım ediyorum iş güç yemek temizlik herşeyi yapıyorum suyu çayı ayağına getiriyorum çamaşırlarını katlı buluyor ve bana bugün ne dese beğenirsiniz, ben demeden bir işin ucundan tuttuğun yok. Şu eve bak dedi evi tertemiz bırakmıştım kuruyemiş yiyip dökmüşler napacağım bilmiyorum kardeşlerim var evlenmeme daha var artık çok yıprandım nolur akıl verin sizce benmi abartıyorum!!