Kızlar bir saat sonra çıkan silik çizgi?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
İdrar testinden bir saat sonra silik çizgi çıktı baya silik . Reglim 8 gün gecikti bugün sağlık ocağında kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuç. Sizce pozitif olabilir mi?

İdrar testinden bir saat sonra silik çizgi çıktı baya silik . Reglim 8 gün gecikti bugün sağlık ocağında kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuç. Sizce pozitif olabilir mi?

1saat sonra çıkan silik cizgi kuruma cizgisi kan sonucunuz daha garanti olucaktir umarim hayirli haberlerimiz olur 👣👩🏼‍🍼🤲🏻

Gebelik çok yeni diye de olmuş olabilir, kuruma çizgisi de olabilir. Yarın en net sonucu alısınız.

Eklentiler

• Screenshot_20240103_201714_Gallery.webp
    Screenshot_20240103_201714_Gallery.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 1.225
Var gibi cancan yarin yaz mutlaka. Bende yaptim bugun 2 tane. Silik cizgi var ama bilemedim Sabah tekrarliycam
IMG_1278.webp

Ben yukarida yazilani yaptim sende denesene bi. Silik olan cizgiye 1 damla su dök gecerse kuruma cizgisiymis oyle dedi.
Benimki çöpte artık ya neyse yarın kesin sonucu öğrenicem artık inşallah :)

Yarin Sabah tekrar test yapicam bakalim koyulasirsa doktorumu ararim gidip kontrol olurum. Kan vermem bence.
Anladım canım inşallah sağlıklı hayırlı şekilde evlat sahibi oluruz gebelik vardır. Yoksa da nasip kısmet

Back
X