kızlar bir şey sormam lazım ??

acıkcası bende boyle dusunuyorum ilk gördüğünde sadece hoşlanabılırsın dıyorum kendı kendıme tanıdıkca ya sever asık olursun ya da gıttıkce hoslantında bıter dıyorum ıkılemde kaldıgım ıcın bunu sordum daha oncede soylemıstım 10 gun netten tanıstıgım bırıyle telefonda arkadas gıbı konustugumu ve pazar gunu bulustugumu bulustugumda o ılk adımı attı ben gercekten arkadas gıbı gorusmustum sonra o ılgısını bellı edınce bende hoş bırı olabılır mı acaba dıye dusunmeye basladım suan da sabah sabah aklıma bu soru geldı acaba asık mı olmalıydım ılk goruste onu tanımayamı calısmalıyım yoksa bıdaha gorusmemelımıyım dıye bılemedım :59:

yok ayol olur mu öyle? ilk görüşte aşk vardır ben de inanırım ama olmak zorunda değildir
kafana yatıyosa görüş, ama aşık olmadımdan kastın hiç gözüm tutmadıysa görüşme senin biliceğin iş, aşık olmaman çok normal =)

evet aşığım tatlı kocama...
ilk görüşte çok beğendim
çok hoşuma gitti
bir anda bağlandım güvendim
kalbim küt küt oldu
çok utandım v.s
ilk görüşte aşk budur herhalde..
ben sadece bir kaç örnek verdim.
daha bir sürü örneği vardır düşünsem..
hala aşığım
ölene dek aşık kalacağım eşime...:69::69:

ilk görüste ask olmaz mı hic??
Hemde saf duygularla yasadım bunu..
Sadece görmek yetiyordu 7/24 aklınızda sadece o !!
Sanki o baska bir dünyadan gibi düsünüyordum bazen..:27:
İlk gördügümde onu kalp atıslarımın hızlandıgını farkettim kim ki buu ?? dedim.:69:
O günden sonra zaten her grdügüm de kalbim küt küt konusamıyordum bilee.:30:

söz konusu aşksa her şey olabilir. ilk görüşte son görüşte, ortalarda vs.

çok doğru.aşk bu insanın kapısını nezaman çalacağı belli olmaz.görür görmez tutulursun deli gibi aşık olursun ama adam bir şeye yaramaz üzülürsün.yada tersi arkadaşların yazdığı gibi olup mutlu sonda olabilir.ama tanıdıkça sevmeyede başlayabilirsin.ben tanıdıkça aşık oldum eşime ve iyi ki olmuşum,iyi ki oda bana olmuş :21: kısacası her türlüsü güzel aşkın mutlu olduktan sonra.yeterki o duyguyu yakala,önce veya sonra...

Son düzenleme:
bir belgeselde izledigim kadariyla, ilk goruste ask bilimsel olarak aciklanmis ve var olan bir seymis.

Back
X