Kızlar bir sorum olacak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülesim geldi ne yalan söyliyim. Resmine bakmaktansa videosunu seyretmek daha tatmin edici olmaz mi erkekleri? Ne biliyim, beynine kan gitmediğini belli etmiş bu aramayla bence.

Bence sürekli laf sokmasayın ama arada bu yaptığının ne kadar salakça olduğunu falan söyleyip onu utandırabilirsiniz bence.

Hos ben ne video ne baska biseyi kabul edemiyorum. Baska bir kadından tahrik olma düşüncesi rahatsız ediyor

Bende ne yapcagımı bilmiyorum çok sinirleniyorumm yaa unutamıyorum

Pipi yine sevimli bir isim, bu kadınlarınki ne böyle ya çok itici niye böyle bi isim vermişler.
Kelimenin kökenine bakmak istedim ama ölürüm mölürüm arama geçmişim görülür cesaret edemedim kimden çıkmışsa saygılar buradan

Hepsinin de ayni oldugunu ogretemedik allahin gerilerine
Affettiyseniz ses etmeyin gari yapacak birsey yok. Arattirsin dursun iki harfli sey resimlerini.
Siz de uc harflisini arattirin sonra telefonu burnuna sokun aha arada da bunlara bak deyin bence.

Dedm canm bnde s.k resmleri yazar bakarım dedim. Herşeyin bir karşılığı var ama boğasım geliyor yaaa .

Allah akıl fikir versin eşinize canm . Şeytan ballandırıyor işte .insallah düzelir

Allah akıl fikir versin eşinize canm . Şeytan ballandırıyor işte .insallah düzelir

Şu internet için kullanmayı öğrense insanlar kimi sapıklık yapmaya kimi kadın ayartmaya giriyor biri de düzgün bir şekilde kullansa ya " evlere internet "geldi huzur mahşere kaldı resmen herkes diken üstünde her türlü aldatılıyoruz walla Allah yardımcımiz olsun

sizinkiyle kıyaslamak için bakmış sanırsam çoğu erkek bakar bence çok ilginç gelmedi açıkçası meraklılar kadın vücuduna

sizinkiyle kıyaslamak için bakmış sanırsam çoğu erkek bakar bence çok ilginç gelmedi açıkçası meraklılar kadın vücuduna
Hiç sanmıyorum daha öncede görmüşlerdir erkeklerin hepsi hrld .(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…