kızlar bir sorunum var yardım eder misiniz ?

hasret21

eeeğh kaka
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
64
0
16
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar. Size sıkıntımı baştan sona anlatacağım. Üniversite de bir kız arkadaş edindim kendime çok fazla tanımıyordum kendisini fakat çevremde arkadaş olabileceğim bir insan gibiydi. Zamanla kendisiyle samimi olduk çok samimi olduk. yaklaşık 2 yıldır samimi arkadaşız. Fakat arkadaşımda bir takım değişimler oldu nefret ettiğim bir insan haline geldi. Çok gıcık tavırları davranışları var çok sorumsuz ve yüzsüz birisi olduğunu anladım. Kendisine kötü davranıyorum birlikte olmak istemediğimi belli ediyorum oda anlıyor fakat yinede sürekli evime geliyor arayıp duruyor nasıl kurtulcağımı bilemedim bu kızdan bana akıl verin lütfen kendisi tam bir baş belası yapışkan pislik :14::14::14::14::14::41::41::41:

ewe gelince açma kapıyı :) neden habersz geliyosun evde değilim de :) ben çat kapı gelenlerden haz etmem hiç, neyse canım böyle yapma tabi aslında çok basit görüşmek istemedğini belirt olsun bitsin, ama bunu açık açık söyle tabi kırıcı olmadan

ewe gelince açma kapıyı :) neden habersz geliyosun evde değilim de :) ben çat kapı gelenlerden haz etmem hiç, neyse canım böyle yapma tabi aslında çok basit görüşmek istemedğini belirt olsun bitsin, ama bunu açık açık söyle tabi kırıcı olmadan

Haklısın canım en doğrusu bu ama okulda aynı sınıftayız birlikte dil kursuna gidiyoruz aynı sınıftayız bu kadar dibdibeyken mümkün olmuyor söylediğin ah keşke açık açık diyebilsem :50::50:

seni aradığı zaman açma birşeyler sorduğu zman cevap verme eve geldiği zaman kapı deliğinde bak içeri alma sana geleceğim dediği zaman sürekli işinin olduğunu söyle :1::1::1::1: son olarak allah kurtarsın canım :9::9::9::9:

Tadammm aynısını ben de yaşadım :1: Şimdi binlerce şükür ondan kurtulduğuma :nazar: Sen de kurtulacaksın merak etme :34:

Nasıl bir karakteri var arkadaşının bilmiyorum ama benmki yapışkan bir tipti.O yüzden ben ona yaz tatilinde mesajlarla açık açık söyledim.Aynı sevgili gibi ayrıldım resmen onda :1: İşte dedim" Biz seninle çok farklı düşünüyoruz, artık beraber vakit geçirmek ikimiz için de zor olmaya başladı.Zaman geçti ve değiştik.Bundan sonra yollarımızın ayrı olması ikimiz için de daha iyi olacaktır.Ama hep mutlu olmanı istiyorum" falan fistan süslü laflar.. :1: Tatilin başında söyledim ki sonuna dek hazmetsin sene içinde beni rahat bıraksın.Bütüüün diğer ortak arkadaşlarımızı da ona bıraktım işte bu beni gerçekten zorladı ama napıyım ondan kurtulmayı gerçekten istiyordum değdi de..Bıraktım onlar beraber takılsın o varken yanlarında hiç yanlarına gitmedim. Tabi o artık ben olmadığım için bizim ortak takıldığımız gruba gitti hep onların yanındaydı.Sonra o gruptan da tabi beni sevenler değer verenler çıktı ortaya yanıma geldiler ama yine de tek kaldım çünkü yanlarında hep o vardı.Ama sadece bir dönem sabrettim yalnızlığa kendimi dinledim.Sooonra bir sürü yine yeni arkadaşlar edindim ve şimdi oh kaygısız başım rahatım keyfim yerinde .Değerli arkadaşlarım var çevremde :34: Birebir uygula tavsiye ederim hazır tatildeyken :1::1:

Son düzenleme:
Ay bir de var ya her çarşamba bizdeydi o da seninki gibi sürekli geliyordu ya.Kendi de söylüyordu her çarşamba sizdeyim diye hey Allah'ım

Son düzenleme:
Ay bir de var ya her çarşamba bizdeydi o da seninki gibi sürekli geliyordu ya.Kendi de söylüyordu her çarşamba sizdeyim diye hey Allah'ım

canım sanki bizim pisliği anlatmışsın aynı herşeyi. bende yazın hiç konuşmamayı düşünüyordum sağol tavsiyen için kurtulunca kutlama yapacağım mahalleye tatlı dağıtacağım :1::1::1::1::1:

canım sanki bizim pisliği anlatmışsın aynı herşeyi. bende yazın hiç konuşmamayı düşünüyordum sağol tavsiyen için kurtulunca kutlama yapacağım mahalleye tatlı dağıtacağım :1::1::1::1::1:

hemen sizin mahalleye taşınayım ben o zman bayılırım tatlıya :9: :9: tatlı diyince aklıma aşkım geldi ona da bayılırım :9::9::9::9::9:

ay böyle yapışan insanlardan nefret edyorum ya yüz yüze konuşamıyosan mesaj at kurtul valla boşver konuşmazsınızda hayatnda sanmıyorum bi eksiklik hissetceğini :)

alıp karşına konuşmalısın ben bu şekildeki davranışlarından hoşlanmıyorum,artık kendine bi çeki düzen ver demelisin

bi konuda anlaşmazlık çıkar tartışma ortamı yarat aranız zaten soğuyacaktır anca böyle kurtulursun böyle yapışkan tiplerden konuşmazsın olur biter

Back
X