Kızlar bir uğrayın lütfen!!

jeelibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
357
0
96
Ankara
meraba arkadaşlar.bişeyi çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim aklımdaki soru belki cvp bulur.benim eşim hemen her akşam tüm akrabalarını arıyor.teyze anane yenge vs...telinde bedava kontr kampanyası var.gerçi olmasada arar.bense sadece annemi babamı ararım.sizce bu normal bişemi.bir erkeğin bu derece akrabalarına düşkün olmasına bi türlü anlam veremiyorum.ha arkadaşlarıylada görüşür.yani 1 saatini telde konuşmaya ayırır diyebilirm.tıpkı annesi gibi.oda aynı.tel hiç susmaz.o arar bu arar o birileirini arar bana gınal gelir.bilmiyorum ama eşimin bu davranışları bana batıyor.birde her yaptığını annesine mutlaka haber veriyor.deliricem silerdede varmı yoksa tek bendemi bu model.bi cvp verin canlar hadi..a.s.

Kimi insan telefonla konuşmayı sever,sanırım eşinizdede aynı olay söz konusu.
Konuşsun varsın,bence sorun etmeyin.
Sonuçta aradığı kişiler,teyzesi,dayısı şusu busu

iyide güzelim her gün her gün konuşulmazki ya ne bu düşkünlük sanki farzmış gibi..

Aynı benim kaynana. Herkesin ailesi yapısı farklı, bana da başlarda çok tuhaf geldi, şimdi de geliyor ama kabullendim artık. Bekarken eşimle saatlerce konuşurlarmış, ilk evlendiğimiz de de hergün arardı kaynanam , ama ben sınırı koydum. Hala da 1 gün ara versek konuşmaya, 2 . gün sesiniz çıkmıyor diye sitem ederler. Ayrıca kendi akrabalarıylada böyleler. Böyle alımışlar. Bana da saçma geliyor. Bence bunun da bir sınırı olmalı, hergün hergün akraba aranmalı, anne ,baba aranmalı diye sınırlar yok bana göre.

meraba arkadaşlar.bişeyi çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim aklımdaki soru belki cvp bulur.benim eşim hemen her akşam tüm akrabalarını arıyor.teyze anane yenge vs...telinde bedava kontr kampanyası var.gerçi olmasada arar.bense sadece annemi babamı ararım.sizce bu normal bişemi.bir erkeğin bu derece akrabalarına düşkün olmasına bi türlü anlam veremiyorum.ha arkadaşlarıylada görüşür.yani 1 saatini telde konuşmaya ayırır diyebilirm.tıpkı annesi gibi.oda aynı.tel hiç susmaz.o arar bu arar o birileirini arar bana gınal gelir.bilmiyorum ama eşimin bu davranışları bana batıyor.birde her yaptığını annesine mutlaka haber veriyor.deliricem silerdede varmı yoksa tek bendemi bu model.bi cvp verin canlar hadi..a.s.

canım ben m ne güzel iştee akrabalarına düşkn erkek iyi olur aileye önem verir..sorun yok benceevereliniortak..

ya annesini geçtim ararsa arar bananede bir erkek çocukta bu kadar anneye benzemeski.bizdede yok bana çok tuhaf geliyor.çocuk gibi geliyor davranışları.çocukken el öpüp bahşiş toplayan şimdi bile aynı ya.çok enteresan.

canım ben m ne güzel iştee akrabalarına düşkn erkek iyi olur aileye önem verir..sorun yok benceevereliniortak..

canım evine düşkündür banada öyle.banada nefes aldırmıyor dakika dakika beni didikliyor ama ben svmiyorum ya elimde değil napim.benneyaptımki

Bence normal arkadaşım ya ne var ki bunda bunu mu taktın sen şimcik :teselli:

Benim eşimin dayısı da öyledir cebinde bedava kont olsun olmasın akrabaları arar sırayla,normal bence

Eşinizin akrabalarına düşkünlüğü neden sizi rahatsız etti anlamadım. Bırakın arasın ne var yahu bunda.
Siz kendinize dert arıyorsunuz anlaşılan. Ailesine arkadaşlarına düşkün olan erkekten korkmayın.

Bence tamamen alışkanlıktan bunlar..
Demek ki bekarlığından beri sürekli ailenin halini hatrını sormayı seviyor adam..
Bunun size ne zararı var anlamadım ama bence bir sorun yok..
Arasın,konuşsun ne var ki?:uhm:

herşeyin bi normali vadır bana göre anormal geliyor bana.genelleme yaparsak bi çok erkek böle değildir.bide cım lı cimli konuşuyor.bişey anlatayım mesela annesindeyken tel çalsa hemen ben açarım diyip tele koşuyor.evde olsa tel çalsın dursun benim bakmamı bekliyor.geçende teyzesini bi sapık aradı.hemen çekti teli aldı elinden adama bağırdı.beni arasalar hiç yani tın.bimiyorum değişik davranışlar sergiliyor bana göre..

yani telde konuşması değil onlara olan aşırı düşkünlüğü belkide beni rahatsız eden.

yani telde konuşması değil onlara olan aşırı düşkünlüğü belkide beni rahatsız eden.

bilemiyorum canım ama sanki bana sorun yok gibi geldii..yaa kontor olsunn bende ararım teyzemi halama annemi babamı....vs...

sen biraz kıskanıyormusun nee??ohaoldumsmile

herşeyin bi normali vadır bana göre anormal geliyor bana.genelleme yaparsak bi çok erkek böle değildir.bide cım lı cimli konuşuyor.bişey anlatayım mesela annesindeyken tel çalsa hemen ben açarım diyip tele koşuyor.evde olsa tel çalsın dursun benim bakmamı bekliyor.geçende teyzesini bi sapık aradı.hemen çekti teli aldı elinden adama bağırdı.beni arasalar hiç yani tın.bimiyorum değişik davranışlar sergiliyor bana göre..

Teyzenizi arayan sapıkla konuşması elbette normal ama size olsa aynısı yapmaz diyorsanız eşinizin size karşı duygularında cidden problem var bence..:delphin:

onlara düşkün olup sizi ihmal mi ediyor??
valla ben biraz kıskançlık sezdim burada, ailesinden kıskanma durumu gibi..

bu davranışlar size anormal geliyor diye adam yapmayacak mı yani?
ona da sizin bu davranışınız anormal geliyordur belki, aynı bana geldiği gibi.
bırakın herkes kendi gibi davransın..

bilemiyorum canım ama sanki bana sorun yok gibi geldii..yaa kontor olsunn bende ararım teyzemi halama annemi babamı....vs...

sen biraz kıskanıyormusun nee??ohaoldumsmile

bilemiyorum karmaşık bi duygu bence tarifi yok yani rahatsız ediyor beni.kıskançlık olabilrmiki.

niye herkese normal gibi gözüken bu durum bana anormal geliyor acaba.peki her yaptığını gittiğini annesine kız kardeşine söylemesi normalmi.?

bilemiyorum karmaşık bi duygu bence tarifi yok yani rahatsız ediyor beni.kıskançlık olabilrmiki.
bence kıskançlık canımm...

ama bencee sorun etmezsen eğerr umrunda bile olmayacak sen oraya odaklamışsın beyninii.herşeyden huy kapıyorsun gibimkafamçokkarıştı

Back
X