meraba arkadaşlar.bişeyi çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim aklımdaki soru belki cvp bulur.benim eşim hemen her akşam tüm akrabalarını arıyor.teyze anane yenge vs...telinde bedava kontr kampanyası var.gerçi olmasada arar.bense sadece annemi babamı ararım.sizce bu normal bişemi.bir erkeğin bu derece akrabalarına düşkün olmasına bi türlü anlam veremiyorum.ha arkadaşlarıylada görüşür.yani 1 saatini telde konuşmaya ayırır diyebilirm.tıpkı annesi gibi.oda aynı.tel hiç susmaz.o arar bu arar o birileirini arar bana gınal gelir.bilmiyorum ama eşimin bu davranışları bana batıyor.birde her yaptığını annesine mutlaka haber veriyor.deliricem silerdede varmı yoksa tek bendemi bu model.bi cvp verin canlar hadi..a.s.
canım ben m ne güzel iştee akrabalarına düşkn erkek iyi olur aileye önem verir..sorun yok benceevereliniortak..
canım evine düşkündür banada öyle.banada nefes aldırmıyor dakika dakika beni didikliyor ama ben svmiyorum ya elimde değil napim.benneyaptımki
yani telde konuşması değil onlara olan aşırı düşkünlüğü belkide beni rahatsız eden.
herşeyin bi normali vadır bana göre anormal geliyor bana.genelleme yaparsak bi çok erkek böle değildir.bide cım lı cimli konuşuyor.bişey anlatayım mesela annesindeyken tel çalsa hemen ben açarım diyip tele koşuyor.evde olsa tel çalsın dursun benim bakmamı bekliyor.geçende teyzesini bi sapık aradı.hemen çekti teli aldı elinden adama bağırdı.beni arasalar hiç yani tın.bimiyorum değişik davranışlar sergiliyor bana göre..
bilemiyorum canım ama sanki bana sorun yok gibi geldii..yaa kontor olsunn bende ararım teyzemi halama annemi babamı....vs...
sen biraz kıskanıyormusun nee??ohaoldumsmile
bence kıskançlık canımm...bilemiyorum karmaşık bi duygu bence tarifi yok yani rahatsız ediyor beni.kıskançlık olabilrmiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?