Kızlar bir uğrayın lütfen!!

eğer kıskançlıksa bence herkes yerini bilmeli diye düşünüyorum eşinin yeri ayrı dayının yeri ayrı halanın yeri ayrı.sizi ihmal etmiyorsa neden sorun ediyorsunuz ki bunu?

ben de annemlerden ayri sehirdeyim bedava bi hattimiz var annemlerle vakit buldukca ararim konusuruz ama bayanlarin anlaticak seyi olur anneyle arasinda ayri bi diyalog olur ne biliim yani ben de cok duskunum anneme kardeslerime olumunekankayizsmile
ama erkek cok garip geldi bana annesiyle konusmuyormus bitek teyze, yenge, anane, hatta annesinin komsularini bile her aksam ariyormus:)))

ya hadi annesiyle felan konuşması neysede diğer akrabaları hele ki komuşuları ne alaka yaniii anlayamadım ohaoldumsmile
ay bende gün içinde 4 5 kez konuşurum annemle ama sadece annemle
eşimde bi gün aramasa diğer gün arar annesini :1closedeyes:
ama komşuu tuhaff gerçektennnnn

bende yazmıştım anne baba neysede teyze dayı komşuda hergün aranılmaz kifisfisfis
helede bir erkeğin bunu yapması bana tuhaf geldi açıkcasıkaydirigubbakcemile3
demekki huy edinmiş bunu

Bedava diye konuşuyordur...

Hani bedava varya,boşa gitmesin değerlendirelim hesabı... sempatiksalakcinni

evet bedavalardan sonra başladı.öncesinede aramasa bile her fırsatta mutlaka gider akrabalarına.zamannı hep onlarla geçirmek istiyor.bende ister istemez kızıyorum işte.klava:

kızlar birde daha öncede konu açmıştım.ben çalışıyorum.eşimde vardiyalı.evde olduğu zamanlar erkek arkadaşlarından her keresnde farklı birini eve çağırıyor.buda bana tuhaf geliyor.ya niye bu adamnın her yaptığı batıyor bana

:) ayy senin kocan cok komik bi adam canim ya batar valla haklisin
insansiz duramiyor demek ki konusmadan falan
allah sabir versin canimm

Bazı şeyleri ,size ters gelen şeyleri eşinizle açık açık konuşmuyorsanız, bu sorunlara çözüm bulamazsınız. Sadece kendi yiyip bitirirsiniz o kadar. Eşinizde zaten size verdiği değerden dolayı ve artık ortak bir hayatınızın olmasından dolayı bazı şeylere dikkat edecektir ve saygı duyacaktır heralde. Eğer yapmıyorsa , ortak bir noktada anlaşılamıyorsa bir sıkıntı var ortada. Mesela; bu arkadaş mevzunu konuşup müdahele edebilirsiniz, siz yokken hergün evinizde bir arkadaşı olması rahatsızlık verici.

canım teşk yorumun için.hergün değil yani her evde kaldığında fırsat buldukça arkadaşlarından birini.yada olmadı üst kat komşuyu çağırıyor eve.yani bana ters ona göre normal.bu konuyu hiç konuşmadım nedenide şöyle.yarın bir gün bende bir arkadaşımı çağırsam o sorun etse hoşuma gitmezdi.sorun etse diyorum çünkü ben edersem oda eder biliyorum.bana göre bayanlar evde toplanır arkadaşlarıyla.erkeğinki ters geliyor.dışarda görüşebilir.sanırım bekarlıktan kalma bir alışkanlık.bekarken çok arkadaşı gelrimiş yanına.hala devam ettiriyor.rahatsızmıyım evet.bişe söylesemmi sölemesemmi çok kararsızm.sonunda kavgaya dönüşür gibime geliyor.o yüzden pek açmıyorum konuyu.:1no2:

ne güzel işte.ailesine akrabalarına düşkün.arıyo soruyo.zararsız bişey bu...
demek ki bundan mutlu oluo...ne var ki bunda?

sanırım bi de arkadaşlarının eve gelmesine rahatsız oluyosunuz? valla ne diyceğimi şaşırdım.kimisi şikayet eder eşim evde durmuo,çıkıp çıkıp arkadaşlarına gidio die,kimiside şikayet eder arkadaşlarını eve topladı die.
cnm bunlar sorun değil ki. bence eşin sana batıo.nedense ben öle anladım.adamın her yaptığı batıosa bi sorun vardır..

en azından gözünün önünde.demekki eşin sosyal...büyütme derim ben..

Son düzenleme:

Ben bekarken ki alışkanlıkların evlendikten sonra da sürdürülmesine karşıyım. Bütün hayatı benim elimde değil tabi ki ama herşey aynı da kalmamalı. Benim eşimde ailesinden ayrı şehirdeydi bekarken, tek yaşıyordu. Çok sıkta arkadaşları gelirdi, her telefonda konuştuğumuzda arkadaşları evde olurdu. Ama evlendikten sonra hepsi değişti, ben başka bir şehre ailemin yanında gittiğimde bile bizim eve arkadaşları gelmez. Aslında çağırsa çokta rahat çağırır.

Ben bazı şeylerde çokta haksız olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bazı kararları ortak vermeniz lazım ve sıkıntıları mutlaka konuşmak lazım. Bunlar alışkanlık denmemeli bana göre. Bazı şeylerin sınırı ona göre çok normal olabilir ama sana göre olmayabilir. O zaman ortak bir sınır bulmak lazım. Haftada 4 kere eve birini çağırıyorsa ve sen bundan rahatsz oluyorsan o zaman bunu aza indirmeyi bilecek. Sen de aynı şekilde hergün eve bir kız arkadaşını çağırmıyorsundur heralde ki, dediğin gibi bayanda bu kadar uç durmuyor bu.

hergun aranırmı ya ufacık cocuk gibi belli bir zaman snra hakikatten insanı sinir eder ya arasın ne var demis baska arkadaslarda kimsede aman bosver demes hergun hergun olurmu ya

attıgı her adımı anlatmasını yanlış buldum bu kadar sık konuşmaya da gerek yok...bence o bir saati akşamları size ayırsın gezin eğlenin haftada bir yeterli bence bir erkek için telefon görüşmelerine.

hergun aranırmı ya ufacık cocuk gibi belli bir zaman snra hakikatten insanı sinir eder ya arasın ne var demis baska arkadaslarda kimsede aman bosver demes hergun hergun olurmu ya

işte aynen bu canım.eşim koca kazık kadar adam ama gel görki 5 yaşında bir çocuk gibi.annesi annecim annecim.teyzesi teyzeciim.yengesi yengecim.hala böyle çocuk elikliyorlar ya.onlarada kızıyorum.xxxx evlendi ama bizim gözümüzde hala küçük bir çocuk gibi diyorlar yanında.tosun diye seviyorlar.oda çocukken onlarla nasılsa şimdide aynı.deliriyorum kızlar abartmayın diyorsunuz ama yaşasanız eminimki sizde sinir olurdunuz.helede benim gibi ciddi bir yapıya sahip bayansanız.yorumlarınız için hepinize teşk ederim.a.s

kişiden kişiye değişir bence durum.ama her gün hergün de aranmaz ki canım
noluyo...
annesini arasa neyse de tüm aile fertleri bide .abartmış kocan

ben kesinlikle konu sahibine hak veriyorum..annesini akrabalarını filan tabiyki arayıp soracak.zaten eşide olsa buna kimse müdahale edemez.ama herşeyin bi sınırı var olmazki canım böle şey.hergün hergün vıcık vıcık.o bence hala bekarlık günlerinde .evli olduğunu hissetmeli.tamam ikinizinde ailesi var.ama önce siz ikiniz bir ailesiniz.o arkadaşlarını çağıramaz efendim eve..yok böyle bişey.evliyse evli arkadaşlarını çağırır eşleriyle gelirler.neden bundan rahatsız olduğunu eşine söylemicekmişsinki..oda bi gün sana izin vermez diyemi..saçmalık..kızların evde toplanmasıyla..evde karısı varken erkeklerin toplanması normalmi..alamaz eve arkadaşlarını filan doğru bulmuyorum bunu..herşeyi eşinle güzelce konuşmalısın.annesiylede mesafeyi koyacak ki anneside sınırlarını bilsin..bu bir evlilik...sınırları olmalı..

ben de olsam kızardım,tamam akrabaya düşkün olmak güzeldir ama bu kadarına da gerek yok...eşim önceleri her gün annesiyle konuşuyordu ona da uyuz olurdum çocuk gibi diye,ne bulurlar anlamam her gün her gün konuşacak.hem erkek dediğin biraz daha farklı olmalı,tosuncuk diye sevilir mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…