niye herkese normal gibi gözüken bu durum bana anormal geliyor acaba.peki her yaptığını gittiğini annesine kız kardeşine söylemesi normalmi.?
meraba arkadaşlar.bişeyi çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim aklımdaki soru belki cvp bulur.benim eşim hemen her akşam tüm akrabalarını arıyor.teyze anane yenge vs...telinde bedava kontr kampanyası var.gerçi olmasada arar.bense sadece annemi babamı ararım.sizce bu normal bişemi.bir erkeğin bu derece akrabalarına düşkün olmasına bi türlü anlam veremiyorum.ha arkadaşlarıylada görüşür.yani 1 saatini telde konuşmaya ayırır diyebilirm.tıpkı annesi gibi.oda aynı.tel hiç susmaz.o arar bu arar o birileirini arar bana gınal gelir.bilmiyorum ama eşimin bu davranışları bana batıyor.birde her yaptığını annesine mutlaka haber veriyor.deliricem silerdede varmı yoksa tek bendemi bu model.bi cvp verin canlar hadi..a.s.
bence kıskançlık canımm...
ama bencee sorun etmezsen eğerr umrunda bile olmayacak sen oraya odaklamışsın beyninii.herşeyden huy kapıyorsun gibimkafamçokkarıştı
Aileden böyle gördü....yavru kus yuvada nasil görürse öyle devam edermis arkadasim....Kaynananda böylemis, demekki ailecek akraba iliskilerine önem veren insanlar esin ve ailesi.a.s
Aslinda güzel birsey....bu devirde hala bu konuda böyle özenli insanlar pek nadir oluyor...kime baksan, ya akrabalari ile küs yada yabanci gibi.
Senin bu durumdan rahatsiz olmanin bence tek sebebi var....Kiskanclik.....lakin sen esini degil esinin cevresinin böyle genis, ve akraba iliskilerinin böyle iyi olmasini kiskaniyorsun....sen sadece anne ve babani ararken onun teyze, amca, kuzen gibi bir sürü deger verdigi ve deger gördügü insanlarin olmasini kiskaniyorsun.:hulya:
Ama inanki gereksiz bir takinti seninki!! Aileye hisma akraba düskün olan erkek, karisina coluk cocugnada düskün olurmus derdi Anneannem....:1hug:
evet öyleyim galiba yani herşeyden huy kapıyorum:bbo:
her yaptığını derken??
güncel olaylarsa neden olmasın ama sizle ilgili tartışmalar falansa doğru değil.
o zaman da benim hakkında başkalarıyla konuşmanı istemiyorum diyin..
yok canım ya ben onların ona onunda onlara olan düşkünlüğüne anlam veremedim.benimde akrabalarımla ilişkilerim yidir.evlenince biraz değişti tabi.ama normal olması gerektiği gibi.evlenmeden teyzesi diyoduki ayyy xxx evlenincede herşey eskisi gibi olcak dimi gelceksin gitceksin dimi.bizi unutmazsın dimi.o gün ne sinir olmuşt:dilcikar:um.
tartışmalarımızıda söylüyor olsa bile annesi hissettrimez yani ben anlayamam ama a dan z ye herşeyi biliyorlar söylüyor.
tartışmalarımızıda söylüyor olsa bile annesi hissettrimez yani ben anlayamam ama a dan z ye herşeyi biliyorlar söylüyor.
madem annesi hissettirmez nerden biliyorsunuz anlattığını..
sizin yanınızda mı anlatıyor; ya da ben anneme söyledim mi diyor.
bu yanlış işte.
bunun için konuşun eşinizle..
aynı benim eşim.memleketten uzaktayız biz oda anne baba ve abisini arara.günde en az 2 kere konuşurlar.oda her yaptığı şeyi haer verir aynı sizinki gibi:)
ben rahatsız olmuyorum.sizde takmayın bence.
canım bence biraz abartı gibi geldi bana
hani anne babasıyla hergün konuşması tamam da teyze amca garip yani ,
eşin kaç yaşında tatlım ?
Bence herşeyi anneye anlatması pek hoş değil
sonra huzursuzluk olduğunda anne herşeyde kendini hak sahibi görebiliyor.
Erkeğe de yalkışmaz herşeyi anlatmak zaten
kıss cadıı ne var bunda yaa gidip gelirsinizz sende hee:)))
hımm. o zaman abartmış eşiniz biraz.aynı memlketteyiz haftanın bir günü muhakkak görüşürler toplu halde.uzak olsa anlıycamda zaten burun buruna iç içeler her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?