Kızlar bir uğrayın lütfen!!

niye herkese normal gibi gözüken bu durum bana anormal geliyor acaba.peki her yaptığını gittiğini annesine kız kardeşine söylemesi normalmi.?

her yaptığını derken??
güncel olaylarsa neden olmasın ama sizle ilgili tartışmalar falansa doğru değil.
o zaman da benim hakkında başkalarıyla konuşmanı istemiyorum diyin..

Aileden böyle gördü....yavru kus yuvada nasil görürse öyle devam edermis arkadasim....Kaynananda böylemis, demekki ailecek akraba iliskilerine önem veren insanlar esin ve ailesi.a.s

Aslinda güzel birsey....bu devirde hala bu konuda böyle özenli insanlar pek nadir oluyor...kime baksan, ya akrabalari ile küs yada yabanci gibi.

Senin bu durumdan rahatsiz olmanin bence tek sebebi var....Kiskanclik.....lakin sen esini degil esinin cevresinin böyle genis, ve akraba iliskilerinin böyle iyi olmasini kiskaniyorsun....sen sadece anne ve babani ararken onun teyze, amca, kuzen gibi bir sürü deger verdigi ve deger gördügü insanlarin olmasini kiskaniyorsun.:hulya:

Ama inanki gereksiz bir takinti seninki!! Aileye hisma akraba düskün olan erkek, karisina coluk cocugnada düskün olurmus derdi Anneannem....:1hug:

yok canım ya ben onların ona onunda onlara olan düşkünlüğüne anlam veremedim.benimde akrabalarımla ilişkilerim yidir.evlenince biraz değişti tabi.ama normal olması gerektiği gibi.evlenmeden teyzesi diyoduki ayyy xxx evlenincede herşey eskisi gibi olcak dimi gelceksin gitceksin dimi.bizi unutmazsın dimi.o gün ne sinir olmuşt:dilcikar:um.

huylu hayatım benm bırak eşinii belki senin kıskandığını biliyoo vee dahada sık görüşüyoo....:))umrunda değilmiş gibi davran cannım amannn boşverr yabancıyla konuşmuyoya neticede:)
evet öyleyim galiba yani herşeyden huy kapıyorum:bbo:

her yaptığını derken??
güncel olaylarsa neden olmasın ama sizle ilgili tartışmalar falansa doğru değil.
o zaman da benim hakkında başkalarıyla konuşmanı istemiyorum diyin..

tartışmalarımızıda söylüyor olsa bile annesi hissettrimez yani ben anlayamam ama a dan z ye herşeyi biliyorlar söylüyor.

canım bence biraz abartı gibi geldi bana
hani anne babasıyla hergün konuşması tamam da teyze amca garip yani ,

eşin kaç yaşında tatlım ?
Bence herşeyi anneye anlatması pek hoş değil
sonra huzursuzluk olduğunda anne herşeyde kendini hak sahibi görebiliyor.
Erkeğe de yalkışmaz herşeyi anlatmak zaten

kıss cadıı ne var bunda yaa gidip gelirsinizz sende hee:)))

tartışmalarımızıda söylüyor olsa bile annesi hissettrimez yani ben anlayamam ama a dan z ye herşeyi biliyorlar söylüyor.

madem annesi hissettirmez nerden biliyorsunuz anlattığını..
sizin yanınızda mı anlatıyor; ya da ben anneme söyledim mi diyor.

bu yanlış işte.
bunun için konuşun eşinizle..

işte ben buna karşıyım sadece evde oolan evde kalmalıı..kimseye söylenmemlii.

peki sen dedinmii neden söylüyorsunn diyee:sm_confused:

erkekler telefonda pek konuşmayı sevmezler ama bu açıdan değişikmiş senin eşin... bana da garip gelirdi heralde çünkü ben de pek sevmem akrabayla konuşmayı filan...

belki de bir süre görmezden gelmeye çalışsan ; kabullenmen kolay olur... yapacak birşey yok çünkü değiştiremezsin ; zaten kötü birşey de yapmıyor ki adam...

aynı benim eşim.memleketten uzaktayız biz oda anne baba ve abisini arara.günde en az 2 kere konuşurlar.oda her yaptığı şeyi haer verir aynı sizinki gibi:)
ben rahatsız olmuyorum.sizde takmayın bence.

benim eşimde ailesiyle çok görüşür,önemli günlerde teyzelerini,dayılarını vs arar
ama hergün konuşmaz,ama herbişeyimizi de anlatmaz
zamanla o aramalar da azalıyor zaten çocuk vs olduktan sonra
bencede takma

madem annesi hissettirmez nerden biliyorsunuz anlattığını..
sizin yanınızda mı anlatıyor; ya da ben anneme söyledim mi diyor.

bu yanlış işte.
bunun için konuşun eşinizle..

msjlarını okuyorum orda yazıyor kardeşine.annesiylede yanımda konuşuyor duyuyorum canım..

aynı benim eşim.memleketten uzaktayız biz oda anne baba ve abisini arara.günde en az 2 kere konuşurlar.oda her yaptığı şeyi haer verir aynı sizinki gibi:)
ben rahatsız olmuyorum.sizde takmayın bence.

aynı memlketteyiz haftanın bir günü muhakkak görüşürler toplu halde.uzak olsa anlıycamda zaten burun buruna iç içeler her zaman..

evde olan biteni anlatması hoş değil..

ama araması bence cok normal..demekki akrabaları ona deger verıyor seviyor oda aynı şekilde karsılık veriyor ne var bunda?

keske benım eşimde öyle olsaydı...

benimki kimseyi takmaz mesela:) bende ondan rahatsız olurum

insan psikolojisi herkes bişeylerden rahatsız olur amann bosver gitsin hahahaha

bende aynen böle söledim kendisine eşim 28 yaşında ben 27 canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…