Sakın ya o, ya ben demeyin. .o kim ki kendinle bir tutuyorsun. .kendinle kıyaslama bile..esinin dw gözünde değerli duruma getirtme onu canım. .sana bunları söyleyebilirim. .birde hani güzellikle söyle ..esini en iyi tanıyan sensin. .güzel bir aninizda söyle. .onun ismini verme ama genel manada konuş...sen anladın ne demek istediğimi..ve bolca dua et ..eşinle bol vakit geçirmeye bak ....çok dikkatli ol..fevri davranma. .sakinligini koru. .kendine özen göster. .ve sabret..umarım yararlı olmusumdurEşimle bir süre önce güven problemleri yaşadım ama iyisiyle kötüsüyle aştık evliligimi sürdürdüm.Ama yine benzer bir durum yasiyoz.Kisacası eşimin çalışma ortamı genelde bayanlardan oluşuyor ve arkadaşları var.Ama 3 sene önce yanında çalışan bir bayanla görüşmemesini istediğim halde hala o benim arkadaşım ararım konuşurum diyor.Şimdi asıl sorum şu evli erkeğin bekar bayanla arkadaşlık yapması normal mi ve o bayanda aslında benim sinir olduğumu bildiği halde konuşuyor eşimle telefonda.Ve konuştuğu tek evli erkek de eşim değil yani kız genelde velilerden arkadaş.Şimdi eşime ya oya ben deme durumuna geldim eşim arkadaşım diyor tamam zaten iş dışında benim yanımda hep adam ama yinede çok sinirliyim başıma bela oldu kız esimle bunun disinda bir problemimiz yok bunun icin bosanilirmi sasirdim ne yapcagimi ne yapayım akıl verin lütfen
Şimdi söyle bir durum var ..kadın hisseder ben buna çok inanıyorum. .ve konu sahibine hak veriyorum ayrıca kadın erkek arkadasligina da inanmıyorum. .Özellikle evli bir erkekle arkadaşlık. .is arkadaşı olur..sadece is üzerime konuşulur. .normal arkadaş olur görünce selamlasrsin okey bunu da anlarm ama zaman ayırıp da telefonda görüşme yapılmamalı. .bunu kabul edemem. .esini seven bir kadın asla kabul etmez etmemeli de..Problem eşinizin arkadaşı değil, sizin evlilik anlayışınız. Evlendiniz diye kimse kimsenin tapulu malı olmuyor. Eşinizin arkadaşlıkları ile uğraşmak yerine kendi arkadaşlıklarınızın tadını çıkarın.
Kadın erkek arkadaşlığına inanmamak, kadının ve erkeğin cinsel kimliklerinin ötesinde bir varlığa ve paylaşıma sahip olamayacağını kabul etmek demektir. Siz kendinize bunu yakıştırıyorsanız onu bilememŞimdi söyle bir durum var ..kadın hisseder ben buna çok inanıyorum. .ve konu sahibine hak veriyorum ayrıca kadın erkek arkadasligina da inanmıyorum. .Özellikle evli bir erkekle arkadaşlık. .is arkadaşı olur..sadece is üzerime konuşulur. .normal arkadaş olur görünce selamlasrsin okey bunu da anlarm ama zaman ayırıp da telefonda görüşme yapılmamalı. .bunu kabul edemem. .esini seven bir kadın asla kabul etmez etmemeli de..
Ya siz ne rahatsiniz yahu. .kadın tabiki de seçim yaptirmamali. .o kim ki diyorum ..siz de siz kimsiniz diyorsunuz. . O kim mi eşi karısı her şeyi. .hastalıkta sağlıkta yanindaym diyen eşi. .sen neyin kafasını yaşıyorsun. ..Evlendiniz diye insanları tekelinize almaya çalışmayın kimse kimsede hüküm sürme hakkına sahip değil....
İnsanlara böyle ya ben ya o gibi basit blöfler yapmayın.... siz de arkadaş edinin arkadaşlarınızla zaman gecirin... Evlendiniz diye fanusa girmeyin
sende kendimi gördümEşimle bir süre önce güven problemleri yaşadım ama iyisiyle kötüsüyle aştık evliligimi sürdürdüm.Ama yine benzer bir durum yasiyoz.Kisacası eşimin çalışma ortamı genelde bayanlardan oluşuyor ve arkadaşları var.Ama 3 sene önce yanında çalışan bir bayanla görüşmemesini istediğim halde hala o benim arkadaşım ararım konuşurum diyor.Şimdi asıl sorum şu evli erkeğin bekar bayanla arkadaşlık yapması normal mi ve o bayanda aslında benim sinir olduğumu bildiği halde konuşuyor eşimle telefonda.Ve konuştuğu tek evli erkek de eşim değil yani kız genelde velilerden arkadaş.Şimdi eşime ya oya ben deme durumuna geldim eşim arkadaşım diyor tamam zaten iş dışında benim yanımda hep adam ama yinede çok sinirliyim başıma bela oldu kız esimle bunun disinda bir problemimiz yok bunun icin bosanilirmi sasirdim ne yapcagimi ne yapayım akıl verin lütfen
Ne alaka ..benim de arkadaşlarm var ama mesafeliyim bizim aramızdaki muhabbet bellidir..böyle de olmalı. Sen kendi cinsinlr yaptığın muhabbeti paylaşımları rahatlığı karşı cinsinle de yapiyorsan o senin genişliğin derim ben..Kadın erkek arkadaşlığına inanmamak, kadının ve erkeğin cinsel kimliklerinin ötesinde bir varlığa ve paylaşıma sahip olamayacağını kabul etmek demektir. Siz kendinize bunu yakıştırıyorsanız onu bilemem
tanımaya çalış o zamanŞimdi bende sizin yazdıklarınızın sonra şunu düşündüm şu an çalıştığım ortamda bekar başka bayanlarda var ben onları tanıdığım için arkadaşlığı normal karşılıyorum ama bir türlü bu kızı iyi tanımadığımdan onu kıskanıp sorun ediyorum sanırım takıntı oldu bende
Erkek arkadaşınızla yapamadığınız sohbeti hemcinslerinizle yapabiliyorsanız o sizin genişliğiniz diye cevap veririm ben de.Ne alaka ..benim de arkadaşlarm var ama mesafeliyim bizim aramızdaki muhabbet bellidir..böyle de olmalı. Sen kendi cinsinlr yaptığın muhabbeti paylaşımları rahatlığı karşı cinsinle de yapiyorsan o senin genişliğin derim ben..
işte benim tek derdim bu yoksa burada kimseyle böyle bir arkadaşlık normaldir anormallik deyip tartışacak halim yok herkesin kendi fikriarkadaşlık yapması normal ama eşinin bundan rahatsız olduğunu bile bile yapması normal değil. yani eğer sizin rahatsız olduğunuzu biliyorsa bir mesafe koyabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?