Kızlar bir yardım edin yol gösterin lütfen. ..

Problem eşinizin arkadaşı değil, sizin evlilik anlayışınız. Evlendiniz diye kimse kimsenin tapulu malı olmuyor. Eşinizin arkadaşlıkları ile uğraşmak yerine kendi arkadaşlıklarınızın tadını çıkarın.

Sakın ya o, ya ben demeyin. .o kim ki kendinle bir tutuyorsun. .kendinle kıyaslama bile..esinin dw gözünde değerli duruma getirtme onu canım. .sana bunları söyleyebilirim. .birde hani güzellikle söyle ..esini en iyi tanıyan sensin. .güzel bir aninizda söyle. .onun ismini verme ama genel manada konuş...sen anladın ne demek istediğimi..ve bolca dua et ..eşinle bol vakit geçirmeye bak ....çok dikkatli ol..fevri davranma. .sakinligini koru. .kendine özen göster. .ve sabret..umarım yararlı olmusumdur

Valla biseyler demek isterdim ama sanirim bekar oldugum icim mantikli bir cevap veremeyecegim icin kafani karistirmak istemem Allah yardimcin olsun

ya olayı yanlış anladıysam bilemeyeceğim.

ama kendimden örnek vereyim.

genelde erkek çoğunluklu bir ortamdayım hatta tek kadınım ofiste.

arkadaşların geneli evli, bekarlar da var.

samimi arkadaşım yok içlerinde, sadece iş ilişkisi içindeyiz.
eski ofisimde böyle değildi ama, arkadaşlık kurduğum kişiler de vardır.

eşim de gelip, ya o ya ben dese bir arkadaşım için, ne derdim bilmiyorum.
yani bir şey diyemezdim herhalde, bakar kalırdım öyle.
ne alaka diye düşünürdüm.

eğer anlatmadığınız olaylar varsa bilemicem ama anlattıklarınıza bakarak tutumunuz pek hoş değil.

Evlendiniz diye insanları tekelinize almaya çalışmayın kimse kimsede hüküm sürme hakkına sahip değil....
İnsanlara böyle ya ben ya o gibi basit blöfler yapmayın.... siz de arkadaş edinin arkadaşlarınızla zaman gecirin... Evlendiniz diye fanusa girmeyin

Olabilir brnce,benimde var.o kişilere bağlı.ben başka gözle bakmam ama herkesin garantisi yok.ve bununla yaşanmaz.o arkadaşı ve konuşabilir.benim eşim olsa asla bahsini etmezdim

Şimdi söyle bir durum var ..kadın hisseder ben buna çok inanıyorum. .ve konu sahibine hak veriyorum ayrıca kadın erkek arkadasligina da inanmıyorum. .Özellikle evli bir erkekle arkadaşlık. .is arkadaşı olur..sadece is üzerime konuşulur. .normal arkadaş olur görünce selamlasrsin okey bunu da anlarm ama zaman ayırıp da telefonda görüşme yapılmamalı. .bunu kabul edemem. .esini seven bir kadın asla kabul etmez etmemeli de..

Ya bekar kadınla ne arkadaşlığı bu? İş yerinde çalışıyorlarsa tamam çalışsınlar birlikte ,iş yerinde de sohbet ediyorlarsa paylaşımda bulunuyorlarsa bulunsunlar ama iş dışında arayıp ne konuşuyor kadınla?
Çok saçma...
Sinirlenmekte haklısın ama çözüm ne bilmiyorum

Kadın erkek arkadaşlığına inanmamak, kadının ve erkeğin cinsel kimliklerinin ötesinde bir varlığa ve paylaşıma sahip olamayacağını kabul etmek demektir. Siz kendinize bunu yakıştırıyorsanız onu bilemem

Ya siz ne rahatsiniz yahu. .kadın tabiki de seçim yaptirmamali. .o kim ki diyorum ..siz de siz kimsiniz diyorsunuz. . O kim mi eşi karısı her şeyi. .hastalıkta sağlıkta yanindaym diyen eşi. .sen neyin kafasını yaşıyorsun. ..

sende kendimi gördüm

Şimdi bende sizin yazdıklarınızın sonra şunu düşündüm şu an çalıştığım ortamda bekar başka bayanlarda var ben onları tanıdığım için arkadaşlığı normal karşılıyorum ama bir türlü bu kızı iyi tanımadığımdan onu kıskanıp sorun ediyorum sanırım takıntı oldu bende

Ne alaka ..benim de arkadaşlarm var ama mesafeliyim bizim aramızdaki muhabbet bellidir..böyle de olmalı. Sen kendi cinsinlr yaptığın muhabbeti paylaşımları rahatlığı karşı cinsinle de yapiyorsan o senin genişliğin derim ben..

tanımaya çalış o zaman

arkadaşlık yapması normal ama eşinin bundan rahatsız olduğunu bile bile yapması normal değil. yani eğer sizin rahatsız olduğunuzu biliyorsa bir mesafe koyabilir.

Daha önceki güven probleminiz neydi acaba? Aldatma mı?

Erkek arkadaşınızla yapamadığınız sohbeti hemcinslerinizle yapabiliyorsanız o sizin genişliğiniz diye cevap veririm ben de.
Arkadaşlık üstün bir değerdir. Kişi eşi ile de temelde arkadaş olmalıdır. Bu değer yıpratılırsa eninde sonunda üzerine kurulan romantik ilişki de çatırdar.

arkadaşlık yapması normal ama eşinin bundan rahatsız olduğunu bile bile yapması normal değil. yani eğer sizin rahatsız olduğunuzu biliyorsa bir mesafe koyabilir.
işte benim tek derdim bu yoksa burada kimseyle böyle bir arkadaşlık normaldir anormallik deyip tartışacak halim yok herkesin kendi fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…