merhaba,klomen kullanarak yumurta takibi yaptırdınmı?Merhaba arkadaşlar. 11 aydır çocuk istiyoruz. Ve her ay bi husran oluyor. Prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım düştü. Tmm bu kez olacak diyorum. Tabi yine husran. Sanki bu kısır döngü sürekli devam edecek gibi hissediyorum, canım sıkılıyor. Merak ettigim ilk doktora gittiğimde doktor yumurtalikliklarinda kistler var dedi. Pko olabilir dedi. Hormon tahlilleri normal çıktı. Bende yani ultrasyonda pko goruntusu var. Acaba bu mu engel diye dusunuyorum. Benim gibi olan var mi?
merhaba,klomen kullanarak yumurta takibi yaptırdınmı?klomen kullanmadim yumurta takibi de yaptirmadim. Sadece hormon tahlili yapıldı. Ultrasyonla bakıldı. Esin gelsin dedi araya ramazan girince kaldı. Daha bastayım ama sanki hiç olmayacak gibi umutsuz haldeyim.
aynı sorun bir akrabamda vardı. klomenle yumurta takibi yaptırdı. ikiz bebekleri oldu şimdi 1 yaşındalar. tedavisiz olmuyor diye korunmadılar.şimdide 3.ye hamileKlomen kulla
adetliyken gittiğimde bi gün yumurta çatlamış demişti doktor. Ovulasyon testi kullanmadim hiç ama. İki günde bi ilişkiyi denedim yine olmadı. Bu ay soğan kurunu deneyecegim bakalimpko olman birşeyi degiştirmez yumurtalıkların güzelce olgunlaşıp çatladıgı sürece sıkıntı degil ovülosyon testleri al ve takip et catlama gününü o zamana ilişkiyi denk getirmen lazımki döllenme olsun
Umarım isteyen herkesin oluraynı sorun bir akrabamda vardı. klomenle yumurta takibi yaptırdı. ikiz bebekleri oldu şimdi 1 yaşındalar. tedavisiz olmuyor diye korunmadılar.şimdide 3.ye hamile
rabbim isteyen herkese nasip etsinUmarım isteyen herkesin olur
İşte araya ramazan bayram girdi derken spermiyogram testi yapamadık. Ama ilk fırsatta onu yapacağız.eşinden spermiyogram ornegi alinfi mi vence bi onada bakilsin sorun cikmazsa iciniz rahatlamis olur. daha az stres yasarsiniz
Genelde test yapmıyorum ama stres yapmıyorum desem yalan olur. O yüzden prolaktin de yüksek çıkmıştı bende. Keşke kafaya takmamayi ogrensemStres yapmamalısın. Bebek odaklı yaşama. Akışına bırak. Test yapmayı düşünme. Belirtileri dinleme. Rahatladığında olacak. Çünkü bi sorunun yok.
evet bak sogan kürü sende faydalı olur o sıradada eşine keçi boynuzu kürü uygulamanı tavsiye ederim inşallah hakkında hayırlısı oluradetliyken gittiğimde bi gün yumurta çatlamış demişti doktor. Ovulasyon testi kullanmadim hiç ama. İki günde bi ilişkiyi denedim yine olmadı. Bu ay soğan kurunu deneyecegim bakalim
rica ederim ama haberdar et sonrasını olurmu burda olanları tanımasamda hamile olduklarını ögrenmek hoşuma gidiyor emek vermeden gebe kalanları pek sevmiyorum amaAynen benimde planimda ikisini de uygulamak var. Adet düzensizliğine de iyi gelir bende o sorunda var. Bu arada tsk ederim cevap verip zaman ayirdigin icin
Tmm haber veririm inşallah hamile kalırsam. Bakalım kısmet. Senin var mı çocuk?rica ederim ama haberdar et sonrasını olurmu burda olanları tanımasamda hamile olduklarını ögrenmek hoşuma gidiyor emek vermeden gebe kalanları pek sevmiyorum amasizlerin gebe kalması bana bile şükrettiriyor
malesef 3 yıldır çok çabaladım yani en azından benim kişiligime göre gerçekten çabaladım olmadı sadece bi ara adetime daha varken tamamen tesadüf gebe oldugumu ögrendim arkadaş biraz bekle adet gününde gidersin doktora demişti adetimede tam 4 gün vardı o dört gün varya o 4 gün benim için muhteşem birşeydi daha doktora görünmeme ragmen acildeki doktorun bana gebesin demesi bana yetmişti 4. gün hasteneye gittim degerim düşmüş düşük yapıyorsun dedi olamaz kanamam yok dedim eve git dinlen kanaman olmazsa 2 güne geri gel dedi aldırış etmedim taki hastaneden dışarıya tam adım attımki benden birşeyler aktı lavoboya gittigimde adet oldugumu ögrendim allahım evlat duygusunu hepimize yaşatsın 4 günde beni bu hale getiren velet 9 ayda neler yaparTmm haber veririm inşallah hamile kalırsam. Bakalım kısmet. Senin var mı çocuk?
Amin rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin bebis. Üzüldüm dusuk icinde. 3 yıldır olmamış ya peki bi sorun var mimalesef 3 yıldır çok çabaladım yani en azından benim kişiligime göre gerçekten çabaladım olmadı sadece bi ara adetime daha varken tamamen tesadüf gebe oldugumu ögrendim arkadaş biraz bekle adet gününde gidersin doktora demişti adetimede tam 4 gün vardı o dört gün varya o 4 gün benim için muhteşem birşeydi daha doktora görünmeme ragmen acildeki doktorun bana gebesin demesi bana yetmişti 4. gün hasteneye gittim degerim düşmüş düşük yapıyorsun dedi olamaz kanamam yok dedim eve git dinlen kanaman olmazsa 2 güne geri gel dedi aldırış etmedim taki hastaneden dışarıya tam adım attımki benden birşeyler aktı lavoboya gittigimde adet oldugumu ögrendim allahım evlat duygusunu hepimize yaşatsın 4 günde beni bu hale getiren velet 9 ayda neler yapar
hayır sinir oldugumda bu ya bi sorun olsa ne yapacagımızı biliriz ama ne eşimde ne bende sorun yok o yüzdende her kafadan bi ses çıkıyor eşimde sprem yetersizligi var ama gittigimiz bir doktor haricinde tamamı sayı az ama bebek için yeterinde saglıklı spremler var dediler sadece bi doktor evet yeterli ama ameliyat yapalım daha fazla vakit kaybetmeyelim diyince tamam dedik varikosel ameliyatı olacak işte bu ay sen ne zamndır ugraşıyorsun pko dan başka bi sorun varmıAmin rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin bebis. Üzüldüm dusuk icinde. 3 yıldır olmamış ya peki bi sorun var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?