kızlar biraz anormal gelebilir sorum ama size sormak istedim hamile olup evde ek iş yapan varmı?

sumrasumra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
58
9
13
31
kızlar bunu soruyorum çünkü bende başlayabilirim. yani hem hamile olup hemde evde ek iş yapanlar zorlanıyomu sıkıntı yaşıyomu merak ettim.. bende başlıcamda ondan soruyorum cvp verirseniz sevinirim.. yada siz fikir verin çalısımmı yoksa assaya oturımmı bişeylerle ugrasmak istiyorum ouzden

canım aralık annesiysen max 2 hafta daha rahat hareket edebilirsin zannetmiyorum bir iş yapabileceğini hele çocuk doğduktan sonra hiç bişey yapamazsın çocuktan iyi ek işin olamaz zaten :) bence hiç takılma ve bol bol dinlenmene bak arayacağız bu sessiz günlerimizi :)

Valla bende çok istiyorum bi işle meşgul olmak ama yerimden zor kalkıyorum nerdeyse kişiye göre belki değişir ama benim için pek oluru yok

Kac haftalık hamişsain.. Dene canım kesini iyi bilirsin.. Aralık annesiysen zannetmıyprum..
Yinede kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…