• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar birde benim kocamın facebookta yaptığına bakın lütfen...

bende eşime duygu yoğunluğu olduğunu söylediğimde saçmalama yanımda kızımla dinliyorum kızım varken yapılırmı öyle şey ben öylemiyim deyip durdu. yani bu konuşma arkadaşça olurmu? benmi arkadaşlık bilmiyorum:(

bariz bir durum göremedim ben ya yapmayın böyle bir şeyden yuva yıkılabilir mi. evet belki size hoş olmayan şeyler söylemiş olabilir ama bu kadar büyük şeyler mi bunlar?

bende eşime duygu yoğunluğu olduğunu söylediğimde saçmalama yanımda kızımla dinliyorum kızım varken yapılırmı öyle şey ben öylemiyim deyip durdu. yani bu konuşma arkadaşça olurmu? benmi arkadaşlık bilmiyorum:(

o kadar kafani takacagin bir sey yok, bence kendini yipratma.. Ama sen esine gozdagi ver mutlaka, kesinlikle bir daha boyle bir seye cesaret edemesin..

Benim eşim erkekliğin %80'i inkardır der her zaman,hiç birine güvenmeyeceksin bunların aslında...:57:Yine de tavır alın hemen boşanmayı düşünmeyin bence...

arkadaşlar değerli vaktinizi harcayıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. bana ışık oldunuz. şimdiye kadarki yorumlardan kızmakta haklı olduğum ama boşanmayı gerektirmediği yönünde.. bende bunu anlamak istiyordum zaten. boşanma konusunda eşimin geldikten sonra bana bu konuşmayı tamamen açıklamasına ve o bayana olan hislerini net olarak anlatmasına bağlı . ben bu konuda çok hassasım çünkü güvenim yıkıldığı için şimdi paronayak olup gezerim herşeyden şüphelenirim telefonunu kontrol ederim. bu şekilde nasıl evlilik yürür? o yüzden şu an gidişat kötü yönde

Benim eşim erkekliğin %80'i inkardır der her zaman,hiç birine güvenmeyeceksin bunların aslında...:57:Yine de tavır alın hemen boşanmayı düşünmeyin bence...[/QUOTE

bende öyle düşünüyorum birde ben annemlere falan bahsetmemiştim hiç haberleri yoktu anneme telefon açmış bir arkadaşımla mesajlaşmışım diye boşanacakmışız diye anlatmış herşeyi . kendini o kadar masum gösteriyorki

her arkadaşın düşüncesi çok önemli sayenizde tepkimde haklılığıma inandım çünkü o kadar masum rolü yaptıki nerdeyse kendime kızacaktım:) 2 günde nerdeyse 100 kere o mesajları okudum ezberledim resmen.

arkadaşça olamaz böyle bir konuşma. üzgünüm ama resmen asılmış eşiniz. ben böyle bir şeyden boşanır mıydım derseniz çok büyük ihtimalle evet derdim.

abartma ustaları sahnede yine.

:46::46::46:

yahu kadın için bile laf edilmiş. sadece iyi olduğunu, nerde yaşadığını ( ki sorulduğu için) söylemiş, çoluğun çocuğun nasıl olduğunu sormuş ve teşekkür etmiş.

konu sahibinin eşi çizgiyi aşmış ama didiklenecek, analiz edilecek birşey göremedim...

:46::46::46:

yahu kadın için bile laf edilmiş. sadece iyi olduğunu, nerde yaşadığını ( ki sorulduğu için) söylemiş, çoluğun çocuğun nasıl olduğunu sormuş ve teşekkür etmiş.

konu sahibinin eşi çizgiyi aşmış ama didiklenecek, analiz edilecek birşey göremedim...

yok bende kadınla ilgili bir kötü durum görmedim ve belliki oda rahatsız olmuş ve artık cevap vermeyi kesmiş. demekki eşimin ona karşı yıllardır platonik bir aşkı varmış yada çok eskiden belki bir birliktelikleri olmuş bitmiş gibi. ama eşim unutamamış demekki

yok bende kadınla ilgili bir kötü durum görmedim ve belliki oda rahatsız olmuş ve artık cevap vermeyi kesmiş. demekki eşimin ona karşı yıllardır platonik bir aşkı varmış yada çok eskiden belki bir birliktelikleri olmuş bitmiş gibi. ama eşim unutamamış demekki

açıkçası ben sanmıyorum. tamam zamanında birşeyler olmuş olabilir ki bu çok normal bi durum ama şuanda o bayana karşı birşeyler hissettiğini falan hiç sanmıyorum. bi kere kızımla geceyi paylaşıyoruz demiş ya... düşündüğünüz gibi olsa kızınızı falan hiç sokmazdı araya. o gün kafa dağıtmak için ( tasvip etmiyorum ama olabilir, insanız) ya da sizi kıskandırmak için yaptığını düşünüyorum ben.

bide ben asıl şarkıyı merak ettim ben :26:

Çok ilginç;gecenin bir yarısı evli bir kadının evli bir erkekle ''müzik,şarap''temalı msjlaşmasını
masumane bulan zihniyete alkış:46:
Aynı durum için empati kursalar hissedebileceklerini dinlemek isterdim.

inanın o şarkıyı bende bulmaya çalışıyorum ama dedimya çok eski ve tanınmamış biri benim hiç ilgimi çekmemişti ama bana ve bazı arkadaşlarımıza bu parçayı sevdiğini söylemişti. o kadına neden ilk kez sana söylüyorum diyor ben ona sinirlendim. yoksa sadece ben bu parçayı seviyorum dese niye kızayım.

Çok ilginç;gecenin bir yarısı evli bir kadının evli bir erkekle ''müzik,şarap''temalı msjlaşması

ben konuşmanın temasını müzik ve şarap olarak değerlendiremiyorum.

konu sahibinin eşi sonlara doğru yazmış ve kadın uzun uzadıya cevap vermek yerine teşekkür edip konuyu kapatmış.

kaldı ki eşinin çizgiyi aştığını belirtmiştim ama ortalığı ateşe verecek birşey göremedim. sakince konuşulup halledilebilecek bir mesele olarak görüyorum hala.

malesef, insanlar kırmızıyla işaretlediğim şekilde yaftalanıyor... konunun içeriğini bilmeyen bir insana bu şekilde söylerseniz, aklına eminim '' yasak aşk yaşayan insanlar'' gelir.

ayrıca empati kurmadan da bu durumu anlayabiliyorum. konu sahibinin kırılması, incinmesi normal ama boşanmayı düşünmesi abartı.

kusura bakmayın kalıplaşmış cevapları vermedim fakat bunlarda benim düşüncelerim.

Çok ilginç;gecenin bir yarısı evli bir kadının evli bir erkekle ''müzik,şarap''temalı msjlaşmasını

tamamen katılıyorum arkadaşım hiç de masumane bir durum değill.

Ne kadar çok olumsuz düşünülmüş ve abartılarak aldatılmışsın denilmiş..

EVET BELKİDE ÇOK kızılacak birşey ama ayrılığa getirecek kadar değil..
Üstelik dikkatinizi çekerim; bir aydır hanımı şifresini bilmesine rağmen silmemiş mesajları..

Kasıt yok ortada, sadece kırgınlığın ve kavganın olduğu ortamlar yoğun duyguları getirir beraberinde..
Bu duygu seli hata yapmaya iter..

Ayrıcada çokta asıldığını hissetmedim ben..Karşısındaki önemli değildir o an, sadece havada uçuşan kelimeleri savurmuş.

Evet hata yapmış ama büyütülecek, kavgalar edecek kadar değil.

Fevri davranmayın olur mu ? Hele ihanet olarak hiç hiç düşünmeyin..

inanın o şarkıyı bende bulmaya çalışıyorum ama dedimya çok eski ve tanınmamış biri benim hiç ilgimi çekmemişti ama bana ve bazı arkadaşlarımıza bu parçayı sevdiğini söylemişti. o kadına neden ilk kez sana söylüyorum diyor ben ona sinirlendim. yoksa sadece ben bu parçayı seviyorum dese niye kızayım.

şarkıyı ilk defa paylaşıyorum dememiş, şarkının üstündeki etkisini, kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu, ilk defa birine söylüyormuş.

Back
X