Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşime duygu yoğunluğu olduğunu söylediğimde saçmalama yanımda kızımla dinliyorum kızım varken yapılırmı öyle şey ben öylemiyim deyip durdu. yani bu konuşma arkadaşça olurmu? benmi arkadaşlık bilmiyorum![]()
Benim eşim erkekliğin %80'i inkardır der her zaman,hiç birine güvenmeyeceksin bunların aslında...Yine de tavır alın hemen boşanmayı düşünmeyin bence...[/QUOTE
bende öyle düşünüyorum birde ben annemlere falan bahsetmemiştim hiç haberleri yoktu anneme telefon açmış bir arkadaşımla mesajlaşmışım diye boşanacakmışız diye anlatmış herşeyi . kendini o kadar masum gösteriyorki
bende eşime duygu yoğunluğu olduğunu söylediğimde saçmalama yanımda kızımla dinliyorum kızım varken yapılırmı öyle şey ben öylemiyim deyip durdu. yani bu konuşma arkadaşça olurmu? benmi arkadaşlık bilmiyorum![]()
abartma ustaları sahnede yine.
yahu kadın için bile laf edilmiş. sadece iyi olduğunu, nerde yaşadığını ( ki sorulduğu için) söylemiş, çoluğun çocuğun nasıl olduğunu sormuş ve teşekkür etmiş.
konu sahibinin eşi çizgiyi aşmış ama didiklenecek, analiz edilecek birşey göremedim...
yok bende kadınla ilgili bir kötü durum görmedim ve belliki oda rahatsız olmuş ve artık cevap vermeyi kesmiş. demekki eşimin ona karşı yıllardır platonik bir aşkı varmış yada çok eskiden belki bir birliktelikleri olmuş bitmiş gibi. ama eşim unutamamış demekki
Çok ilginç;gecenin bir yarısı evli bir kadının evli bir erkekle ''müzik,şarap''temalı msjlaşmasını
masumane bulan zihniyete alkış
Aynı durum için empati kursalar hissedebileceklerini dinlemek isterdim.
Çok ilginç;gecenin bir yarısı evli bir kadının evli bir erkekle ''müzik,şarap''temalı msjlaşmasını
masumane bulan zihniyete alkış
Aynı durum için empati kursalar hissedebileceklerini dinlemek isterdim.
inanın o şarkıyı bende bulmaya çalışıyorum ama dedimya çok eski ve tanınmamış biri benim hiç ilgimi çekmemişti ama bana ve bazı arkadaşlarımıza bu parçayı sevdiğini söylemişti. o kadına neden ilk kez sana söylüyorum diyor ben ona sinirlendim. yoksa sadece ben bu parçayı seviyorum dese niye kızayım.