Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar biriniz biliyorsa lütfen yazın.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aslenmelektir

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
61
7
13
İstanbul
Merhabalar,

bana kuaförüm Loreal'in Profesyonel serisinin şampuanlarından önerdi,yalnız malumunuz kuaförden alınca biras tuzlu.Tahtakalede kuaförlerin aldığı parakende de satış yaptığı yeri varmıs fiyat daha makul olacaktır.Yerini bilen var ise paylaşabilir mi?
Teşekkürler.

Saçınızdaki sorun nedir? Mesela bende aşırı dökülme ve kırılma vardı.
1 aydır her duştan sonra ıslak saça Loreal'in Arginine Resist 3x spreyini ve günlük olarak kuru saça Loreal Kırılma Karşıtı Onarıcı spreyini kullanıyorum ve çok memnunum..
Her taradığımda veya duşta tutam tutam dökülürken, artık 3-4 tel anca dökülüyor.. o derece azaldı..!
Şimdi kullandığım bir şampuan var, o bitmeye yakın 3x profesyonelin şampuanını da alacağım.
Spreyleri Gratis'ten almıştım, 8 er liraydı... şampuanı da yine 8-10 civarıydı. Sorununuz benzerse bunları tavsiye ederim..
Onun dışında, profesyonel serisini internetten araştırıp güvenilir bir siteden de uygun fiyata bulabilirsiniz..

profosyonel çalışıyorlar uzman ekip bile var her ürün hakkında bilgi veriyorlar tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X