- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Psychopaths
-
Evet. Kurmaktan iyidir. Kafayı yicem resmen. Bi yandan da ödüm kopuyor çıkacak diye. İlkokul 1 de çok yoruldum. Şimdi 2. Sınıf haliyle daha da yoracak. Nasıl bölüneceğim 3 çocuğa. Vallahi sabah olmadı. Gidip almalıyım bu testi biliyorum.Ben yerinde olsam hemen gider bi test yaparım bence git eczaneye al bi test. Sonuçta şuan ve geceden beri kuruntu yapmandan iyidir sonuca göre üzül yada sevin ... 3.çocuk evet zor olur yaa ben bi taneye çok zor diyorum bebeklik bitiyor çocukluk derken okul çok büyük fedakarlık gerçekten hayırlısı olsun Allahtan sen önce bi test yap derim ben
Slm kk hatunları.....
4 gündür sıkıntıdayım. Biliyorsunuz eşim gideli 2 hafta falan oldu. Yalnızım kurup kurup duruyorum. Adetim 4 gün gecikti. Havadandır sudandır strestendir diye diye uyduruk sebepler buluyorum. Bunlardan gecikmiştir diye.
İşin kötüsü adet belirtisi yaşamıyorum. Kimseylede paylaşamıyorum. Zaten 2 oğlum var. 1 oğlumu da kaybettim. 3. yü asla düşünmüyorum.
Korkuyorum tahlil alıp yapmaya. Ya çıkarsa diye.
Eşim doğu görevi çıktığından beri aralık ayında işi bırakmayı düşünüyor. Hatta dilekçesini verdi bile. Önümüzde işsizlik de bir sıkıntı.
Ayrıca 35 yaşında ve hipotroidliyim. Zaten bunlar bile sorun hamilelikte risk olan şeyler.
Asıl önemli olansa ben 3. bir çocuk hiç ama hiç istemiyorum. Zaten biri ilkokul çağında. Yıpranıyorum. Küçüğü daha anne çocuğu sayılır 3 yaşına gelmek üzere.
Geceden beri Allah'ım hayırlısı olsun desemde, içimden ne olur adet olayım diye geçiriyorum.
Ya şimdi ben ne yapayım. Ecz ye gitsem 4 gün geçti varsa çıkar mı? Çıkarsa ne yaparım. Valla kafayı yiyorum. 3. Ye bakacak ne halim ne takatim var. 2 çocukla zaten pertim.
Offff geceden beri ayaktayım. Stress yapmaktan uyuyamıyorum.
Ayyy inşallah değilimdir. Saatlerdir uyku gözüme girmiyor. Kafayı yicem chess. Ecz nin açılmasına saatler var. Bu saatler de geçmeyecek gibi. Sıkıntıdan öleceğim. Açılır açılmaz gidim bari. Umarım çıkmaz. Yazarım sonucu. İnşallah mutlu bi haber veririm. Kimseyle paylaşamıyorum.ablalarım da sakın 3. Yü yapma diyordu. Çok afacanlar benim çocuklar. Onlara bile diyemedim. 4 gündür ha bu gün olurum ha yarın diyorum ama adet belirtisi hiç yok.4 gün gecikmeyle çıkar canım, yerinde olsam hemen şimdi alırım için içini yiyeceğine, belkide değilsindir boşuna strese giriyorsundur, sonucu buraya da yaz
Ayyy inşallah değilimdir. Saatlerdir uyku gözüme girmiyor. Kafayı yicem chess. Ecz nin açılmasına saatler var. Bu saatler de geçmeyecek gibi. Sıkıntıdan öleceğim. Açılır açılmaz gidim bari. Umarım çıkmaz. Yazarım sonucu. İnşallah mutlu bi haber veririm. Kimseyle paylaşamıyorum.ablalarım da sakın 3. Yü yapma diyordu. Çok afacanlar benim çocuklar. Onlara bile diyemedim. 4 gündür ha bu gün olurum ha yarın diyorum ama adet belirtisi hiç yok.
Güya eşim kondom kullanıyordu. Ama ne bilim neden adetim gecikti ki. İşin kötüsü hep 2 gün öne atardı adetim. Şimdi geçti. Çıkarsa zaten kondoma güvenmem artık.Korunmamis miydiniz?
Mevsim degisimi ve strestir benceGüya eşim kondom kullanıyordu. Ama ne bilim neden adetim gecikti ki. İşin kötüsü hep 2 gün öne atardı adetim. Şimdi geçti. Çıkarsa zaten kondoma güvenmem artık.
Spiral denemiştim. Bende çok kötü oldu. Boyuna kanama yaptı. Hatta 15 16 gün sürüyordu bu yüzden adetim. Çıkarttırmıştım. Doğum kontrol hapı da kullanamıyorum. Dr um zaten hormon hapı kullanıyorsun bunu kullanma demişti. Troidliyim ya hergün bunun için hap kullanıyorum. Ama çıkmazsa bu korku bana yeter deri altı implantı taktırırım. Gerçi bu da çok pahalı. Ayyy sıyırıcam.evet ya bu devirde 3. çocuk çok zor hem de tek başına, hele 35 yaşında bence de kesinlikle yapmamalısın, inşallah değilsindir, bu korkuyla iki üç korunma önlemi birden alırsın artık canım40 dakkan kaldı herhalde 8 de açılır
İnsallah inşallahhhh....Mevsim degisimi ve strestir bence
Esiniz duzgun kullandiysa kondom bayagi guvenli
İnşallah cnm ya. İşte o konuda eşime tam da güvenemiyorum. Doğru düzgün kullanmıştır umarım. Bu gece ömrümden ömür gitti resmen. Şimdi dakkaları bekliyorum artık. Ecz de 9 da açılıyor. Zaman da geçmiyor artık.prezervatifle hamile kalma ihtimaliniz eğer doğru kullandıysanız çok düşük. o yüzden ben de hamile değilsiniz diye tahmin ediyorum
Doğu olayı çıktı kendisinin. Orda yapayamıyacağımıza göre haliyle bırakması normal. Kendisi asker ve şuan tehlikeli bi bölgede. Ondan çok ben istedim bırakmasını. Önümüzde iş ile ilgili düşüncelerimiz var tabi ki. Konu iş değil ki.Ben 3. çocuktan çok eşinizin 2 çocukla işini bırakmayı göze almasını dert ettim .
Son dakkalar. Resmen saat tutuyorum. İnşallah strestendir. 9 da açılıyormuş ecz.Diğer konunu okumustum, bana kalırsa stres sıkıntılar yuzunden gecikmişsindir. Ben olsam benimki de kesin gecikirdi. Sen yine de bir test al yap eczaneler acılır acılmaz. Sonucta varsa da ha şimdi öğrenmişsin ha 1 hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?