Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama onları saklıcak yerim yok evde.. bide aklıma hiç gelmedi.. Yüzükleri seviyorum elimde oldukca birktirdikçe yüzük kolye altın bbeyaz altın alıyordum.. aslında dediğin çok mantıklı ama.. bunlarıda çok begendim.:44::44:
ama onları saklıcak yerim yok evde.. bide aklıma hiç gelmedi.. Yüzükleri seviyorum elimde oldukca birktirdikçe yüzük kolye altın bbeyaz altın alıyordum.. aslında dediğin çok mantıklı ama.. bunlarıda çok begendim.:44::44:
pırlantamı bozdurulmuoyr??.. benim tek taş pırlantam ve kolyem var pırlanta ama şuan değeri oldukça yüksek o pırlantanın değeri ve taşın buyukluguyle alakası var bence. ama altın kolyem künyem yüzüyğüm pırlantam avr zaten ondan böyle bir tercihte bulundum ama düşünücem genede.kızlar ya pırlanta bozdurulmuyor ki sonradan ondan yatırım değil batırım olur benden söylemesi![]()
kızlar benim birikmiş biraz param var altına felan yatırım yapım diyorum. Yalnız ben iki secenek arasında kaldım sizce hangisi?
Mineli 8 Ayar 0,56 ct. Elmas Yzk birisi bu
Mineli 8 Ayar 0,14 ct. Elmas Yzk biriside bu sizce hangısı dha hoş ben begendim ikisinde ama sizin fikirleriniz bana daha yardımcı olur hangisi dhaa güzel yakışırız daha kullanışlı her elbisenın üstüne vs.![]()
Satarken neredeyse yarı yarıya fiyat düşüyor canım yani bunlar yatırım için değilde satmayacaksan almalısın. Kolyeler, künyeler vb. hepsi aynı. Küçük altın yada fazla paran varsa cumhuriyet yap derim. Saklayamam dersen de bankaların altın hesapları var.