kızlar bişey danışıcam size..

İkisi de birbirinden güzel ama arkadaşların da belirttiği gibi altın hesabı açtırman yatırım açısından daha mantıklı :)

az önce carsıya indim büyük gelen bir yüzügüm var islemeli bozdurup biraz ekler daha farklı birsey alırım dedim 3 ay önce 450 tl aldığım yüzügümü 180 tl bozmak istediler işlemeli olunca böyle oluyormus bence daha cok cumhuriyet altını yatırım icin uygun

2.çok hoşuma gitti.
pek altın piyasasından anlamam ama; bence satıcağın zaman en zararsız olanı hangisiyse onu seç.

annem altın yapar genelde...
cumhurıyet, çeyrek , gram her neyse işte:27::27:
sanırım çoğu kadın aynı yöntemı denıyor, bence boşuna değil:33: cumhuriyet falan al sen:34:

Son düzenleme:
ben 1.yuzugu cok begendım cok sık gercekten ama yatırım olarak arkadaslarla aynı fıkırdeyım .

bu gıbı yatırımlarda satmaya kalktıgında aldıgından daha dusuk fıyata satarsın halıyle bı karın olmaz

ceyrek cumhurıyet altınına yatırım yap .

cnmm bu satarken bence sana kaybettirir :26:
ata lirası falan almayı düşünsen eğer yatırım olarak düşünüyorsan ata lirası, tam altın falan düşünsen satarken kaybın olmaz en azından :34:

sen takı almak istiyosun yatırım yapmak değilki, çeyrek altın al koy kenara altın yatırımı yapmak istiyosan

Arkadaşlarında dediği gibi yatırım yapmanız için ya gram altın alacaksınız ya da işçiliği olmayan takıları tercih etmeniz gerekiyor.
Böyle işliği olmayan ya da çok az olan altınlar var. Bu yönde tercih ederseniz ileride satarsanız zarar etmezsiniz.
Diğer yönden işçiliği olan bir altını ancak şartlar değişmezse tabii bir 10-12 sene sonra kendini tamamlar.

İkiside benim takacağım tarzda şeyler değil ve biraz ucuz duruyor bence ama illa ikisi arasında kalacaksan daha az kelebekli olan derim. Bir de bozdururken değeri daha çok düşmez mi bu tarz bir takının? Yatırım amaçlı alıyorsan daha karlı birşeye yönelebilirsin.

Sırf takı almak istiyorsan bence ikincisi sade ve güzel..
Ama yatırım yapmak istiyorsan çeyrek yarım tam altın al ki zararın olmasın..
Veya bankalarda altın hesapları var gramla altın alıyorsun artınca karıyla satabilirsin..

ama onları saklıcak yerim yok evde.. bide aklıma hiç gelmedi.. Yüzükleri seviyorum elimde oldukca birktirdikçe yüzük kolye altın bbeyaz altın alıyordum.. aslında dediğin çok mantıklı ama.. bunlarıda çok begendim.:44::44:

bankada hesap açabilirsin canım...

Son düzenleme:
ama onları saklıcak yerim yok evde.. bide aklıma hiç gelmedi.. Yüzükleri seviyorum elimde oldukca birktirdikçe yüzük kolye altın bbeyaz altın alıyordum.. aslında dediğin çok mantıklı ama.. bunlarıda çok begendim.:44::44:

bankada altın hesap açabilirsin canım...

yatırım için bunlar değil altına yönelmelisin ki bu zaman zarfında değil biraz düşssün altın o zaman ;) bunda zarar edersin

Satarken neredeyse yarı yarıya fiyat düşüyor canım yani bunlar yatırım için değilde satmayacaksan almalısın. Kolyeler, künyeler vb. hepsi aynı. Küçük altın yada fazla paran varsa cumhuriyet yap derim. Saklayamam dersen de bankaların altın hesapları var.

kızlar ya pırlanta bozdurulmuyor ki sonradan ondan yatırım değil batırım olur benden söylemesi :9:
pırlantamı bozdurulmuoyr??.. benim tek taş pırlantam ve kolyem var pırlanta ama şuan değeri oldukça yüksek o pırlantanın değeri ve taşın buyukluguyle alakası var bence. ama altın kolyem künyem yüzüyğüm pırlantam avr zaten ondan böyle bir tercihte bulundum ama düşünücem genede.

kızlar benim birikmiş biraz param var altına felan yatırım yapım diyorum. Yalnız ben iki secenek arasında kaldım sizce hangisi?

Mineli 8 Ayar 0,56 ct. Elmas Yzk birisi bu
Mineli 8 Ayar 0,14 ct. Elmas Yzk biriside bu sizce hangısı dha hoş ben begendim ikisinde ama sizin fikirleriniz bana daha yardımcı olur hangisi dhaa güzel yakışırız daha kullanışlı her elbisenın üstüne vs. :12:

aaa şaşırdım

yaırım ıcın yuzuk alınmaz paranı çöpe atma derim :53:

Satarken neredeyse yarı yarıya fiyat düşüyor canım yani bunlar yatırım için değilde satmayacaksan almalısın. Kolyeler, künyeler vb. hepsi aynı. Küçük altın yada fazla paran varsa cumhuriyet yap derim. Saklayamam dersen de bankaların altın hesapları var.

evet bende sordum nerdeyse 2.bucuk bin tl alsam 1600 felan düşüyormuş yüzde elli. ama dediğim gibi künyem kolyem altın yüzük pırlanta vs var 2-3 tane allaha şükür ama Bunları hem takarım hemde ilerde allah korusun kötü bir zamn olursa satarım eblki diyodum. ama vaz geçtim bir tanede daha beyaz altın etrafı dönme pırlanta kaplı bir yüzük aldım orta parmagıma bir tanede cumhuriyet altını aldım ama biraz önce onalrıda banka hesabını açıp atım çok saolun yorumlarınız için.:16:

Birinci yüzük kesinlikle. Çok sıra dışı ve güzel.

Bu arada imzamız da aynıymış. :34: :34:

Back
X