Saçmalama ya Ahahaagay mı acaba?
gay mı acaba?
Sorarım çekinmem de normalde bişeylerini kurcalamamdan rahatsız olmaz hep Ama çok mu önemsiz Sormasam daha kı iyi dedimAmanın!
Başka bi sonuç çıkmasın da, bilemedim.
Kendisine sorsanız?
senin kuzu makyaj seviyor olabilebilirtuhaf bi konu var Şaşırdım aslına Sorayım mı ona bilemedim Sevgilimin youtube geçmişinde makyaj nasıl yapılır makyaj tüyoları gibisinden şeyler izlenmiş gördüm, az da değil birsürü izlemiş Niye ki Bi erkek niye izlesin böyle şeyleri Ben hayatta makyaj yapmadım yapmam Hiç de anlamam Acaba beni çirkin buluyor da akıl vermeye mi çalışcak
Hiç sevmezdi bencesenin kuzu makyaj seviyor olabilebilir
Önemsiz değil bence cünkü normal değil. Ben olsam sorardım mantıklı bir açıklaması varsa yapar.Sorarım çekinmem de normalde bişeylerini kurcalamamdan rahatsız olmaz hep Ama çok mu önemsiz Sormasam daha kı iyi dedim
Yok hayatımda hiç yapmadım Hatta ilk tanıştığımızda Asla yapmadım yapmam da deyişimden çok etkilendiğini söylemişti Sevmez hiç yaniBakımlı kadın seviyordur belki
sen makyaj yapıyor musun?
yapıyorsan verdiğin emeği merak etmiştir ondan şeyetmiştir
Ondan başkası iZlemiştir belki, olabilir mi?Sorarım çekinmem de normalde bişeylerini kurcalamamdan rahatsız olmaz hep Ama çok mu önemsiz Sormasam daha kı iyi dedim
Yaa kimsenin eline geçemez telefonu 4 tane oğlanla bekar evinde kalıyor Hiç kadın yok etrafındaAahhh ah biri benim geçmişime baksa neler bulur acaba :)
Telefonum sürekli ortada
Kızlarımın ve benim ortak yani
Eşim baksa "sen beni aldatıyorsun" der..
Gencecik fidan gibi oğlan resimleri dolu
Ama onun için kadınlarla ilgili şey demek benle alakalı şeyler olmas mı Ben makyaj yapmam kiHahaha çok tatlısınız.
Ben de normalde erkeklerin merak edeceği şeylere bakıyorum bazen, sırf öğrenmek için, bir fikrim olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?