Kızlar bişey sormam gerek

Kız arkadaşı izlemiş olabilir
Eski kız arkadaşı

Ooo oo nelere takılıyorsunuz önümüze onlarca video çıkıyor ve takılıp seri halde izliyoruz. Boşver üzme kendini sorgulama da

Belkide sadece sebebsiz bi meraktan dolayi bakmistir fazla takilmayin bu konuya.

Madem makyaj yapmıyorsunuz şöyle güzel bi makyaj yapıp çıkıverin karşısına bakalım ne tepki verecek, durumu da anlamış olursunuz.

Hiç sorma
Büyük pek ellemez de küçük fena
10 yaşında
Neler bakıyo neler yüklüyo telefonuma
Şifre koymaktan bıktım
Artık kendi şifremi hatırlamıyorum değiştirmekten
Allahhh yandım desene ama neden? Benim koca görse allah ım kızlarım beni aldatıyor ben nerde yanlış yaptım da üzerime gül korkuyorlar diye bunalıma girer yeminle benim büyükte yapmaz gibi ama küçük cin arefe valla küçük ama işlev büyük hatun da

Anlam veremedim ama makyaj seviyor olabilir.Erkekler bazı şeylere tatık olabiliyor acayip acayip :)

Belkide ne yaptiklarini anlamaya calistigi icin izliyor olabilir saka bi yanada benim ki izliyor olsa sorarim hayirdir derim kesinlikle bir sebebi olmali cunku ben hic tras olan erkek videosu izlemedim izlemem de

Benim de youtube hesap geçmişimde saçma sapan videoları izleyip favoriye aldığım görünüyodu. Görünce şok olmuştum. Alakam yoktu oysa ki. Hâlâ bilmiyorum nerden çıkmıştı onlar.

Ömrümde toplasan 2-3 düğünde vs makyaj yapmışımdır. Mezuniyet törenime sıfır makyajla katıldım ve rimel göz kalemi falan filan evde 1 tane bile makyaj malzemem yok.

Ama bir ara deliler gibi makyaj videosu izliyordum. Youtubeda karşıma çıkmıştı bi kanal. Gerçekten neden izledim bilmiyorum. Günlerce, saatlerce. O videoların altında da erkekler "ya saatlerdir bunları izliyorum benim burda işim ne abi" tarzında yorumlar atmışlardı. Benim makyaja ilgim bir erkeğinkinden bile azdır belki ama hipnotize olmuş gibi onları izliyordum yani. O yüzden izlemesi komik ve garip tamam ama ben o kadar garipsemedim ya. Bir ara kafayı lgbt ile ilgili belgesellere ve kısa filmlere sarmıştım. Kim bilir biri benim geçmişimi görse ne düşünürdü. Bi kere de bi arkadaşımın açıp uçak kalkış videoları izleyip durduğunu hatırlıyorum. Youtubea girilince bir daha çıkılmıyor. Çoook alakasız şeyler izlenebiliyor. Bence o kadar takılmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…