Evinde değil Memlekette değil istanbulda arkadaşlarıyla kalıyorAy canim baskasi izlemistir bende youtube gecmisinde savas oyunlarinin gecmisini gordum kardesim izlemiskiz kardesi var mi
Kız arkadaşı izlemiş olabilirtuhaf bi konu var Şaşırdım aslına Sorayım mı ona bilemedim Sevgilimin youtube geçmişinde makyaj nasıl yapılır makyaj tüyoları gibisinden şeyler izlenmiş gördüm, az da değil birsürü izlemiş Niye ki Bi erkek niye izlesin böyle şeyleri Ben hayatta makyaj yapmadım yapmam Hiç de anlamam Acaba beni çirkin buluyor da akıl vermeye mi çalışcak
Eski kız arkadaşı yok ilk benim Başka normal anlamda kız arkadaşı da yok Hiç kız yok etrafındaKız arkadaşı izlemiş olabilir
Eski kız arkadaşı
O zaman canim kendisine sor en sagliklisi mantikli bir aciklamasi vardir elbetEvinde değil Memlekette değil istanbulda arkadaşlarıyla kalıyor
Benim de konu açma sebebim bu zaten Takılayım mı takılmayim mi demek içinBelkide sadece sebebsiz bi meraktan dolayi bakmistir fazla takilmayin bu konuya.
Tersler kesin çok pis tersler kızar daMadem makyaj yapmıyorsunuz şöyle güzel bi makyaj yapıp çıkıverin karşısına bakalım ne tepki verecek, durumu da anlamış olursunuz.
Allahhh yandım desene ama neden? Benim koca görse allah ım kızlarım beni aldatıyor ben nerde yanlış yaptım da üzerime gül korkuyorlar diye bunalıma girer yeminleHiç sorma
Büyük pek ellemez de küçük fena
10 yaşında
Neler bakıyo neler yüklüyo telefonuma
Şifre koymaktan bıktım
Artık kendi şifremi hatırlamıyorum değiştirmekten
Ben olsam takılır ve açıkça bu ne diye sorardimBenim de konu açma sebebim bu zaten Takılayım mı takılmayim mi demek için
Sorrdum sordum açıklama bekliyorumBen olsam takılır ve açıkça bu ne diye sorardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?