Yok Üç tane farklı kanaldan Biri 14-15 yaşlarında bi çocuk gibi bişey biri şişman bi kadın birinde kadın bile yokMakyajla ilgilenmiyodur.Makyajı yapanla ilgileniyodur.Hep aynı kişi mi ?
Etrafında hiç kız yok Dedim ya bekar evinde kalıyor ve bugün tüm gün evdeymişBilemezsin ki
Belki bi kuz arkadaşı,kardeşi vs neti olmadığı için rica etmiştir...bişey bakıcam diye
anası ablası bacısı izlemiştir belkiYok hayatımda hiç yapmadım Hatta ilk tanıştığımızda Asla yapmadım yapmam da deyişimden çok etkilendiğini söylemişti Sevmez hiç yani
Kız ana abla bacı yok Evde dört tane odun var başka kimse yok :)anası ablası bacısı izlemiştir belki
Yaa biraz öyle de belki amasende senin bu kuzuya bir nefes aldırmıyorsun yahu ne izlemiş ne etmiş hep peşindesin
Merak etmiştir o zaman.Kız ana abla bacı yok Evde dört tane odun var başka kimse yok :)
Onun elinden telefonu rica edecek bi kız arkadaşı yok Zaten öyle bişey olsa kıyamet kopar asıl Ama ihtimal bile vermiyorum zatenMerak etmiştir o zaman.
Benim de gay, satanist vs. Takmışlığım vardı bi ara, meraktan yani.
Sorup nedenini Öğrenmek en mantıklısı. Belki kız arkadaşı rica edip izledi, herşey olabilir.
Amanın. Geri aldım lafımı :)Onun elinden telefonu rica edecek bi kız arkadaşı yok Zaten öyle bişey olsa kıyamet kopar asıl Ama ihtimal bile vermiyorum zaten
Çok şükür geleceğimi gördüm iki tane kızım varAahhh ah biri benim geçmişime baksa neler bulur acaba :)
Telefonum sürekli ortada
Kızlarımın ve benim ortak yani
Eşim baksa "sen beni aldatıyorsun" der..
Gencecik fidan gibi oğlan resimleri dolu
Benden günah gitti soruyom vallaAmanın. Geri aldım lafımı :)
Başka yol kalmadı fikir yürütecek.
Sor bakalım :)Benden günah gitti soruyom valla
Bugün izlemiş kızKızlar güzel diye izliyordur belki? Siz tanışmadan önce mi izlemiş ne kadar zaman önce? Eğer ilişkinizden önceyse dediğim gibi kızları beğendiği için izliyor olabilir.
Bence hemen kötü düşünmeyin bir sorun önce, dediğiniz gibi belki makyaj yapmanızı istiyor olabilir.
Yanlız bende hemen kötü düşünme belki kızları izliyordur demiş oldum amaAklıma şey geldi, kız sevgilisini arar arar cevap alamaz, en yakın arkadaşı da der ki hemen kötü düşünme ölmüştür belki
Hiç sormaÇok şükür geleceğimi gördüm iki tane kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?