Kızlar bişey sormam gerek

Bilemezsin ki
Belki bi kuz arkadaşı,kardeşi vs neti olmadığı için rica etmiştir...bişey bakıcam diye

Makyajı seviyor demek ya da makyajlı kızları seviyor. Başka açıklama kalmadı.

Kız ana abla bacı yok Evde dört tane odun var başka kimse yok :)
Merak etmiştir o zaman.
Benim de gay, satanist vs. Takmışlığım vardı bi ara, meraktan yani.
Sorup nedenini Öğrenmek en mantıklısı. Belki kız arkadaşı rica edip izledi, herşey olabilir.

Merak etmiştir o zaman.
Benim de gay, satanist vs. Takmışlığım vardı bi ara, meraktan yani.
Sorup nedenini Öğrenmek en mantıklısı. Belki kız arkadaşı rica edip izledi, herşey olabilir.
Onun elinden telefonu rica edecek bi kız arkadaşı yok Zaten öyle bişey olsa kıyamet kopar asıl Ama ihtimal bile vermiyorum zaten

Aahhh ah biri benim geçmişime baksa neler bulur acaba :)
Telefonum sürekli ortada
Kızlarımın ve benim ortak yani
Eşim baksa "sen beni aldatıyorsun" der..
Gencecik fidan gibi oğlan resimleri dolu
Çok şükür geleceğimi gördüm iki tane kızım var

Kızlar güzel diye izliyordur belki? Siz tanışmadan önce mi izlemiş ne kadar zaman önce? Eğer ilişkinizden önceyse dediğim gibi kızları beğendiği için izliyor olabilir.
Bence hemen kötü düşünmeyin bir sorun önce, dediğiniz gibi belki makyaj yapmanızı istiyor olabilir.

Yanlız bende hemen kötü düşünme belki kızları izliyordur demiş oldum ama Aklıma şey geldi, kız sevgilisini arar arar cevap alamaz, en yakın arkadaşı da der ki hemen kötü düşünme ölmüştür belki

Bugün izlemiş kız

Çok şükür geleceğimi gördüm iki tane kızım var
Hiç sorma
Büyük pek ellemez de küçük fena
10 yaşında
Neler bakıyo neler yüklüyo telefonuma
Şifre koymaktan bıktım
Artık kendi şifremi hatırlamıyorum değiştirmekten

Ay canim baskasi izlemistir bende youtube gecmisinde savas oyunlarinin gecmisini gordum kardesim izlemis kiz kardesi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…