Kızlar bişi sormak istiyorum size

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
26
Bu ara kendimi fazla derecede dışlanmış gibi hissediyorum sanki çevremde herkes kendi planlarını yapıyor ve ben bu planların dışında kalıyorum en yakın arkadaşım bensiz hicbiyere gitmez ama bu ara gittiği yerlere davet bile etmiyor sevgilim askerde gelince para biriktirip sozlenicez felan planı yaparken bı anda hop 30 bin liralık motor alma planı yapmış gerçekten bu ara cevremdekiler beni şaşırtıyor sanki beni bı köşede unutmuşlar gibi hissediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum

00

Hadi arkadaşı kenara bırakalım da, erkek arkadaşına karşı çok bir beklentiye girme bence sen. Tabiiki herkesin kendi öncelikleri istedikleri vardır fakat beraber yaptığınız planın üzerine geliyorsa bu öncelik orada siz bir oturup düşünün bence bu ilişkiyi

Erkek arkadaşının önceliği farklı demek ki. Arkadaşın içinse bilemeyeceğim belki onu çağıran kişiler farklıdır sevgili değilsiniz sonuçta başka çevresi olabilir

Ya herşey hallolur dio nasıl hallolur ya 30 bin liralık borç 2 senede biter bu durumda 2022 de sozlenemeyiz ki sonuçta ailem de sorcak evi var mı nerde oturucaklar diye

Ya herşey hallolur dio nasıl hallolur ya 30 bin liralık borç 2 senede biter bu durumda 2022 de sozlenemeyiz ki sonuçta ailem de sorcak

Erkek arkadaşının önceliği farklı demek ki. Arkadaşın içinse bilemeyeceğim belki onu çağıran kişiler farklıdır sevgili değilsiniz sonuçta başka çevresi olabilir
Ya ne biliyim ben mi Bu ara fazla alınganlık gösteriyorum acaba ama hakliyim

Erkek arkadaşın konusunda beklentiye girme çünkü dönüşte o motor alacak seninle söz işi yatacak.
Ya bı de herkes biliyor sozlenicez diye ailemde dahil bilmiyor motor zevk işi evlenince de alınabilir daha sonra ama ne bileyim pat diye motor attı ortaya

Ya herşey hallolur dio nasıl hallolur ya 30 bin liralık borç 2 senede biter bu durumda 2022 de sozlenemeyiz ki sonuçta ailem de sorcak evi var mı nerde oturucaklar diye
Bunu onun düşünmesi lazım. Ailesinin karşısına işi gücü tam olan birisi olarak çıkayım diye. Düşünmüyorsa sen de bir gelecek düşünmeyeceksin onunla. İsteyen insan her şeyi yapar yapmıyorsa zorlamanın anlamı yok

Ya bı de herkes biliyor sozlenicez diye ailemde dahil bilmiyor motor zevk işi evlenince de alınabilir daha sonra ama ne bileyim pat diye motor attı ortaya
Sevgilin seni 2.plana atmış hem de konuşmuş az çok plan yapmışsınız çok bi beklentiye girme bence sonuçta evlilik var işin ucunda bu zamanda birde motor alması falab garip demekki evliliği o kadar istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…