Kızlar,biz ayrıldık ama O'nu merak ediyorum,ne yapayım sizce?

Canım geçiyor sık dişini biraz..

Daha çok yeni ayrılık, acını yaşa sonuna kadar.

İçine atma sakın sonra daha kötü olur.

Ağla, bağır çağır, Şebnem Ferah şarkıları dinle sende eşlik et bağırınca rahatlıyor insan :1:

Sonrada bu iç hesaplaşmayı bitir.

Mutlu olmaya çalış, içinden gelmiyordur ama zorla kendini.

Emin ol o seni mutlu görünce dank edicektir kafasına.

Şöyle düşün empati kur;

Sen onu mutlu görsen için acıcaktır ne çabuk mutlu oldu diye daha çok üzülürsün.

Bu yüzden mutlu ol, o düşünsün kafa yorsun birazda :34:

canım geçiyor sık dişini biraz..

Daha çok yeni ayrılık, acını yaşa sonuna kadar.

Içine atma sakın sonra daha kötü olur.

Ağla, bağır çağır, şebnem ferah şarkıları dinle sende eşlik et bağırınca rahatlıyor insan :1:

Sonrada bu iç hesaplaşmayı bitir.

Mutlu olmaya çalış, içinden gelmiyordur ama zorla kendini.

Emin ol o seni mutlu görünce dank edicektir kafasına.

şöyle düşün empati kur;

sen onu mutlu görsen için acıcaktır ne çabuk mutlu oldu diye daha çok üzülürsün.

Bu yüzden mutlu ol, o düşünsün kafa yorsun birazda :34:

şebnemden eskiyi dinlerdim dahada bi kötü olurdum vala :)))

şebnemden eskiyi dinlerdim dahada bi kötü olurdum vala :)))

Mayın tarlası, İstiklal caddesi bunları çok dinledim bende :)

İçimizdeki öfkeyi bi şekilde atmamız gerek ve bu en masum yönteem :1:

Yaşın çok genç ve ayrılık çok yeni, kendine zaman ver biraz.

Şimdi aklın hep onunla meşgul ama günler geçtikçe solacak izler. Peşinde dolanırsan egosunu şişirirsin, bırak gitsin.

Zamanla anlayacaksın ki güvensizlik bir kadına edilebilecek en ağır hakaret, açıkça iffetine dokunmaktır. Bunu yapmış birinin gitmiş olması senin için çok daha iyi.

Sadece sabırlı ol ve görmemek için kendinle inatlaş, gerisi gelir.

Canım bence artık mantığını dinlemenin zamanı geldi.. hep üzülen sen oluyorsun, şimdi barışsanız sonra ne olacak? Böyle sık sık araya kopukluklar ve tartışmalar girince bir şeyler çok sarsılıyor bence :/ inceldiği yerden kopacak gibi hissediyorum, umarım yanılırım.

Kendimi motive etmeye çalışıyorum
ATTRAENTE,laylayboomm,goles teşekkürler fikirleriniz için yalnız olmadığımı bilmek iyi oldu.
Riddlee'cım merak ediyorum da gitmeyeceğim galiba ya sıkayım biraz dişimi,zor da olsa...

Canım bence artık mantığını dinlemenin zamanı geldi.. hep üzülen sen oluyorsun, şimdi barışsanız sonra ne olacak? Böyle sık sık araya kopukluklar ve tartışmalar girince bir şeyler çok sarsılıyor bence :/ inceldiği yerden kopacak gibi hissediyorum, umarım yanılırım.

Vayy chloen'cim de buradaymış,konumu okumuş:1:
Sağol tatlım benim,zor olsa da yapacağım inşallah dua et bana.

Vayy chloen'cim de buradaymış,konumu okumuş:1:
Sağol tatlım benim,zor olsa da yapacağım inşallah dua et bana.

biraz daha bekle, o zaten seni arayacak. konuştuğunuzda da bu ayrılıklara bir çare bulmak istediğini söylersin çok ciddi ciddi.. sürtüşmelerin seni çok yorduğunu anlatırsın..
sizin ilişkinizin böyle bitmeyeceğini biliyorum ben, ama sen biraz daha sık dişini. o seni aradığı zaman konuş :)

Arayacak seni.. Sen sakın arama, ona görünme..
Hayatına bak, mutlu ol, olamıyarsan bile öyleymiş gibi davran..

Kesin arayacak...

biraz daha bekle, o zaten seni arayacak. konuştuğunuzda da bu ayrılıklara bir çare bulmak istediğini söylersin çok ciddi ciddi.. sürtüşmelerin seni çok yorduğunu anlatırsın..
sizin ilişkinizin böyle bitmeyeceğini biliyorum ben, ama sen biraz daha sık dişini. o seni aradığı zaman konuş :)

Tamam canım,bakalım bekleyip göreceğiz ileriki günlerde.

bu derece kıskanç olan ve seni böyle gözetmeye çalışan biri emin ol sana geri döner,bekle ve gör derim.şu an sana ders vermeye çalışıyor olabilir. sabret bak göreceksin

acı cekmekten zevk alan ınsanlar varmıs

sen de onlardansın sanırım .canım ne gerek var

bunlara .kendıne neden acı cektırıyorsun .

bırak ne hali varsa gorsun .hala sevıyor olman cok

normal ,ama bu sekılde onu takıp etmek fılan senı

uzmekten ve cekecegın acının suresını uzatmaktan

baska bırseye yaramaz .gerek yok uzme kendını daha fazla

Son düzenleme:
O da bunalmış da ayrılmak istemiş demekki...
Öyle yürümeyeceğini anlamış.
Ama bu denli kıskanç ve takıntılı biri çok zor mutlu olur ilişksinde.

Bence de ayrılmaya gönlü varmış... Böyle bir durumda en kıskancı bile milyon sorun çıkarabilir ama asla ayrılmaz bilakis kıskanç adam daha da sahiplenir...

Back
X