• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boşanmak istiyorum çok mutsuzum

10+ yıldır kurumsalda çalıştım yönetici pozisyonundayım ona rağmen daha düşük pozisyonlara başvuruyorum ama onlarda daha üst seviye istemiyorlar uzmanı olduğum alanda da çok az iş imkanı var malesef yoksa çalışmayı çok istiyorum ve bir çok farklı ilanı deniyorum ama kısmet midir nedir bu işler yok malesrf
Yinetici pozisyonundaysaniz yabancı dil bilirsiniz.
Hostes alımlarını kovalayin, olursa hem dünyayı gezersiniz 🤗

Yinetici pozisyonundaysaniz yabancı dil bilirsiniz.
Hostes alımlarını kovalayin, olursa hem dünyayı gezersiniz 🤗
Ay bunu biri daha yazmış diğer konuma canım yaş 38 zamanında dilden elenmiştim thy çok zordu bir daha denemedim dilim çok iyi değişmiş demekki:) ama çok isterdim cidden keşkeee olabilseydim

Tam olarak bizim gençlik. Eleştiriyi önce kendinize yapın. Oturun sakince düşünün çokmu nazlıydım çok mu talepkardım... gibi gibi. Peşinizden yıllarca koşunca birde herşey ilk zamanlar şahane olunca hep öyle olur sanar insan. Ama hayat o kadar toz pembe değil malesef. Herkes yorulur sıkılır bıkar. Ayrıca dezavantajınjz sürekli evde dip dibe çalışmanız. İnsan metroda yolda uçan kuştan bile enerji alır bazen. Şuan ücretsiz izindeyim bebekten dolayı. İnan çatacak yer arıyorum çünkü bunaldım kapana kısılmış gibiyim.
Eşimde yıllarca peşimden koştu öyle böyle evlendik. 2 sene sonra çalkantılr başladı. Aynı senin gibi kırılınca anlamıyordu bile yada anlamamazlıktan geliyordu bilmiyorum. Ama farkettim ki işin boyutunu ben abartmışım hep ilk günkü telaşı olsun istemişim. Onu sevdikçe kendimden ödün vermişim . Sonra kendime odaklandım ben eski o eski oldu şükür düzeldi. Boğmadan kırmadan incitmeden karşıdaki insanın da sınırlarını ihlal etmeden sevmek gerek. Keza aynısını kendim yaşıyorum ona da yaşatıyorum. 9 senemize girecez ilk günkü gibiyiz 2 veletle. Yani diyorum ki Sen bir kendini kurcala bence. Ayrıca kendisini odaya kitlemesi de haklılık vermez saçma ve güvensizlik hissi verir insana. Toparlanınca bu konu hakkında eleştirinizi yaparsınız.
Kendinize odaklanma olarak ne yaptınız anlatır mısınız ben de aynı durumda ücretsizdeyim ve kötüyüm eskisi gibi değil bazı şeyler.Benim son açtığım konuyu okur musunuz bu arada

Sizi eski halime benzettim çünkü burada ben de eleştirilince kızıyordum eleştirmek yerine çözüm üretin diye tartışıyordum buradakilerle.Bana bu nazla bu niyazla eşini bıktırırsın demişlerdi.Nitekim öyle oldu sanırım.Kaygılı-kaçıngan bağlanmayı araştırın.Eşiniz şuan kendine bir alan açmak istiyor.

Şimdiden bekar hayatı özleyen bunalan birisi varsa boşanmak size kalmış ama kesinlikle çocuk düşünmeyin.
Çok sıkıntı yaşarsınız babalığından.

Yav ayrıca çocuksuz hayat zaten bekar hayatı gibi neyini özlemiş :KK45:

Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
Bence bu sürekli evde olmaktan olmuş. Arada birbirinizi özleyin.

Sizi eski halime benzettim çünkü burada ben de eleştirilince kızıyordum eleştirmek yerine çözüm üretin diye tartışıyordum buradakilerle.Bana bu nazla bu niyazla eşini bıktırırsın demişlerdi.Nitekim öyle oldu sanırım.Kaygılı-kaçıngan bağlanmayı araştırın.Eşiniz şuan kendine bir alan açmak istiyor.

ben şu an zaten gerekli dersleri çıkardım kaçıngan bağlanmayı daha öncede araştırdım benzeyen tarafları vardı hatta eskiden gittiğim bir terapiste de sordum ama hayır dedi sorun şu ki aslında ben onun bu durumdan sıkıldıgını bilmiyordum iki tarafta mıç mıç olmaktan zevk alıyor sanıyordum. Ben isteyince sınır mesafe koyabilen biriyim şimdiden bile farketti ama ben soğumaya başladım bu davranışı oturtamıyorum kafamda

Şimdiden bekar hayatı özleyen bunalan birisi varsa boşanmak size kalmış ama kesinlikle çocuk düşünmeyin.
Çok sıkıntı yaşarsınız babalığından.

Yav ayrıca çocuksuz hayat zaten bekar hayatı gibi neyini özlemiş :KK45:

düşünmüyorum tatlım ya bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum

Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
Fazla hassas olmanızdan dolayı adam yorulmuştur artık.

Bir de ne kadar oldu boşanalı bu bağlanma türünü farkettiğinizde bir tedavi falan aldınız mı? Boşandığınıza pişman mısınız ? Ne gibi davranışlarda bulunuyordunuz ve eski eşiniz bu durumlardan rahatsız olduğınu söyler miydi?

Olabilir canım ama keşke rahatsız olduğu bir şey varsa bana da söyleseydi kendi haline bıraktım artık dinlensin
Onunla oturup kısa ve net cümlelerle konuşmaya çalışın. İletişim kurmaya çalışın ama net olun yoksa ona hiç ulaşamazsınız. Kendini odaya kapatması falan ergen gibi tavırlar.

Onunla oturup kısa ve net cümlelerle konuşmaya çalışın. İletişim kurmaya çalışın ama net olun yoksa ona hiç ulaşamazsınız. Kendini odaya kapatması falan ergen gibi tavırlar.

Konuştuk zaten ve ben çok sakin kaldım trip yok naz yok sadece mesafeliyim sınırlarımı çizdim. Kapı kilitlemeyi bıraktı kapıSı açık ben de ne yapıyor diye asla bakmıyıyorum sormuyorum regl dönemimdeyim ne istersin ne çekiyor canın söyliyim dedi teşekkür ederim bir şey istemiyorum dedim ısrar etti baya biraz dinlenicem sıcak su torbamla dedim müsade istedim tamam dedi arada geliyor yanıma sarılalım mo falan diyor.

Bence aynı evde durmak sorun değil de aynı evde dururken sürekli birlikte sosyalleşmek sorun gibi. Bireysel takılmayı çok severim ve hafta sonu mesela 2 gün aynı evdeyiz ben 1 günü muhakkak diğer odada geçirmek isterim. O dizilerini izler ben telefonla, bilgisayarla takılırım. Sosyal pilim bitiyor bazen ve iletişime geçmek istemiyorum eşinizde de böyle bir şey olmuş olabilir gibi.
Özlemek konusuna girmeyeceğim bence o çok hoş bir şey değil neden özlemeye ihtiyaç duyuyor ki? Love bombing tarzı bir şey olmuş bu evlilikte.

Bence aynı evde durmak sorun değil de aynı evde dururken sürekli birlikte sosyalleşmek sorun gibi. Bireysel takılmayı çok severim ve hafta sonu mesela 2 gün aynı evdeyiz ben 1 günü muhakkak diğer odada geçirmek isterim. O dizilerini izler ben telefonla, bilgisayarla takılırım. Sosyal pilim bitiyor bazen ve iletişime geçmek istemiyorum eşinizde de böyle bir şey olmuş olabilir gibi.
Özlemek konusuna girmeyeceğim bence o çok hoş bir şey değil neden özlemeye ihtiyaç duyuyor ki? Love bombing tarzı bir şey olmuş bu evlilikte.

Aynı evde durmak sorun olmaz mı emin olun sorun pandemi dönemi evli olan arkadaşlarım hep sorun yaşadılar eşleriyle hele yaş ilerledikçe annemden arkadaşlarından biliyorum emekli olduklarımiçin eşleri sürekli evdeler kadınlar kafayı yiyordu. Sürekli evde olan erkek hele ki bir de evden çalışmayı sevmiyorsa benimki gibi diğer odalarda falan olmak da çözüm değil bu duruma aynı evdesin neticesinde illa mutfağa tuvalete gidince karşılaşıyorsun ama çalıştığım dönemde sabahın köründe evden çıkıyordum akşam geliyordum her geldiğimde özlemiş oluyordu. Aynı evin içinde özlem duygusunu unutuyor insan

Konuştuk zaten ve ben çok sakin kaldım trip yok naz yok sadece mesafeliyim sınırlarımı çizdim. Kapı kilitlemeyi bıraktı kapıSı açık ben de ne yapıyor diye asla bakmıyıyorum sormuyorum regl dönemimdeyim ne istersin ne çekiyor canın söyliyim dedi teşekkür ederim bir şey istemiyorum dedim ısrar etti baya biraz dinlenicem sıcak su torbamla dedim müsade istedim tamam dedi arada geliyor yanıma sarılalım mo falan diyor.
Aaa çok güzel sevindim sizin adınıza. Çok büyük kavgalar laflar olmadığı sürece düzelmeyecek şey yoktur . Sakin ve sabırlı olun zamanla düzelir her şey, hakkınızda hayırlısı olsun ❤️

Aaa çok güzel sevindim sizin adınıza. Çok büyük kavgalar laflar olmadığı sürece düzelmeyecek şey yoktur . Sakin ve sabırlı olun zamanla düzelir her şey, hakkınızda hayırlısı olsun ❤️

amin bakalım yaşayıp göreceğiz ben sınırlarımı ve mesafemi korumaya devam ediyorum eskiden olsa hihi sarılalım derdim hop eski halime evrilirdim ama mesafe istiyorsun alan istiyorsun madem al koçum sana alan:)

amin bakalım yaşayıp göreceğiz ben sınırlarımı ve mesafemi korumaya devam ediyorum eskiden olsa hihi sarılalım derdim hop eski halime evrilirdim ama mesafe istiyorsun alan istiyorsun madem al koçum sana alan:)
Bu gücünüzü gördükçe kaybetme korkusu yaşayacak kesin 😀

Bir de ne kadar oldu boşanalı bu bağlanma türünü farkettiğinizde bir tedavi falan aldınız mı? Boşandığınıza pişman mısınız ? Ne gibi davranışlarda bulunuyordunuz ve eski eşiniz bu durumlardan rahatsız olduğınu söyler miydi?
Ben boşandığımı söylemedim.Benim de eşim sizinki kadar olmasa da bana eskisine nazaran soğuk davranıyor sanırım nazımdan niyazımdan bıktı

Back
X