Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar boya rengi konusunda bilgisi olanlardan yardim istiyorum(RESİMLİ)

New_Day

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
188
3
118
İzmir
Herkese merhaba:)sehir degisikligi nedeniyle kuaforume veda etmek zorunda kaldim ve dip boyami artik evde yapmak istiyorum.renkler hakkinda hic bir bilgim yok.Kuaforum boya no: 7.1 %9 lukla, koyu gelirse %12 likle boyayabilirsin dedi.Fakat saclarimin rengi tatilde acildi.asagida farkli isiklarda cekilmis resimler ekledim hepsi ayni sac ama renkleri hepsinde farkli gorunuyor..sonuncu resimde kizil gibi cikmis mesela. Ben simdi kac numara boya ile yaparsam rengi tutturabilirim.7.1 le boyarsam ayni renk tutmaz koyu olur gibi geliyo. 8.0 veya 8.1 uygun olur mu acaba.komple dip boyasi yapmadan once alt tarafta deneme yapmayi dusunuyorum. (Amacım saçlarımı platin yapmak değil yani.dipten gelen koyu saçlarımın kırılmasını istiyorum.)
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim :)

Eklentiler

• $2013-07-20 13.59.45.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
uclar platin dipler kizil olmus. kendi sacinda koyu sanirim. toplam 3 renk var kafanda. bence gittigin yerde bi kuafor bulup duzelttir. cunku boyali sac ile kendi sacinin acilma suresi ve uygulanan renk farkli. corba olur iyice .:44:

benimde saçlar sen gibi diplerimi hiçbi zaman 8 ve 7 lere boyamam cunku onlar koyu renkler senin saçın benden daha platin hatta sana daha açık renkler olması lazım diplerin yıpranık olmadıgı için %9luk oksidanla 10.1 oneririm yada 9.1 küllü tarzı dibe harika durur ben bu şekil boyuyorm 11.1 bile boyayanlar var süper duruo seçim senin

aslında saçlarım komple platindi fakat açıcı çok yıprattığı koparttığı için yavaş yavaş koyu renge dönüyorum.saçlarım uzadığında balyaj yada röfle yaptırıcam.kuaför bu işlemi şimdi yaparsak saçlarının uçları kopar dedi.o yüzden bir süre çift renk kullanmam gerekiyor.yani şimdilik sadece dipten gelen koyu rengi halledeyim de 3 renkli kafayla gezmiyeyim:) senin foto varmı albümüne fln ekleyebilir misin cnm?

al cnm böle işte gayette hoş bnmde saçlarım yandı koptu ama ben cıtcıtla devam ediorm :) bu konu ile ilgilide konum var http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...e-pigmentasyon-yapip-koyultmayi-denemeyn.html bakarsn :)) ben cok çektim cook bu sarı saç sevdasına :))

saç rengin çok tatlı görünüyo canm.sanada çok yakışmış.bende çok çektim oyüzden pes ediyorum artık :)) kuaförlere hiç itimadım kalmadı. neler geldi saçımın başına. oyüzden oynamak istemiyorum.ama şu dip boyasına çözüm bulmam lazım. saçlarımın uçları boya tutmuyo, oyüzden komple boyatamıyorum. dip rengi kırılsa yeter bana. sen bu resimde dip boyanı kendin mi yaptın? 9.1 lemi 10.1 le mi?

Son düzenleme:

10.1 ile yapıorm cnm dip rengimi ben komple saçımı bu renk evde yaptım hiçbi zaman kuaföre gitmem birkez gittim sapsarı olmştm ama yakmışlardı bida asla gitmedm senelerdir açık kahve olan saçlarımı bu şekil sarı evde yapıorm orealle açıyorm evet yıpranıo ama kuaför kadar değil.. evet konumdada bahsettm asla sarı saç renk almıyo ama insanlar hala yapıo cok üzülüorm en gzli dediğin gibi boyatmamak :) dip zaten senin uzamış baya öle öle dip rengine dönersin zamanla cokta hoş olur 10.1 9.1 boyar isen ilk once bilirsn küllüler bi grilik gibi oluo 2 yıkama sonrası süper bi renk cıkıo ortaya denemeni tavsie ederm

valla bu rengi kendin yapmışsınya seni tebrik ederim. 6 senedir platin kullanıyorum hiç bir zaman cesaret edemedim. Rengini de çok güzel tutturmuşsun.platin diyince kuaförler beyaz yapıyo yada turunculuk bırakıyo. seninki bebek sarısı denilen renk olmuş.çok beğendim. turunculuk nasıl olmadı peki. Bundan 1 ay önce kuaför saçımı komple boyadı.saçım gri oldu.daha dün bi kaç kuaföre danıştım.komple küllü boyayla boyarız sorun olmaz dediler.bunu rahatlıkla söylüyorlarya deli oluyorum.kuaförlerden duyup da nasıl güvenip saçımı boyatayım.10.1 bana çok açık olur sanki.9.1 le boyarsam renk farkı olurmu ki?

tşkrler cnm ben bu saçı sanada atayım fotomu Eki Görüntüle 760503 Eki Görüntüle 760504 bu tonlardan sonra elde ettm turuncuda oldum ilk zaman ama devamlı oreali bastım 3 kez bebek gibi sarı oldu valla :) korkmadm saçımdan dumanlar cıkıodu bu konuda cok cesaretliym ben hiçbişeyde olmuo evet yıpranıo falan ama sonrası argan yagı ve bc bonecure ile saçlarımı sipariş ettirip duzelttim kestirdimde tabi sonç onemli olan geçen gun o hatayı yapmştm işte 8.3 ile pigmntasyon yapıp gzl bi bal rengi istemiştm aman aman pişman olduum saçım 8.3 ile dipler turuncu uçlar gri olmştu ben ne yaptım tekrar açtım :))) sana tavsiyem su 9.1 boya 10.1 dede aynı sonuc ama tabi onun biraazdaha açıcı özelliği var pek farkı yok ama sarılara gelmesin cnm yakar. sadece dip boya sarılara getirtmemeye çalış ben ole yapıorm

Cevaplarin icin tesekkur ederim canim.soylediklerini dikkate alicam.suanda elimde 8.0 , 8.1 ve 9.1 boya var. Gaza geldigim an boyicam.umdugum gibi olur insallah.

MRHB benim saçımdada turunculuk var ve saç rengini çok begendim altın sarısı istiyordum ama rengin çok hoş orealle açıp istediğin rengemi boyadın yardım edermsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…