Kızlar böyle hissettiğiniz oluyor mu?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar, hiç eşinize yetemiyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Yetememekten kastım sanki onu mutlu edemiyormuş, sevgini ona belli edemiyormuş gibi gibi... bazen bana çok oluyor şu anda öyle, eşim bana karşı gerçekten çok ama çok iyi (nazar değemesin) anlayışlı yeri geliyor kaprislerimi nazımı çekiyor bazen çocukmuşum gibi davranır şımartır vs vs aileme çok iyi davranır... bi yere gideriz kendinden önce beni kararımı sorar veya kendinden feragat eder bazı konularda önceliği ben olurum vs ve kısaca aramız çok iyi ve bana karşı da öyle düşünceli vs vs ama ben biraz soğuk bir insanım ve sanki böyle eşimi mutlu edemiyormuş gibi hissediyorum, bazen misal durgun olur en çokta o zamanlar onu mutlu edemem bende sessiz kalırım onunla birlikte veya ne bilim tam anlatamıyorum sanki onun yaptıklarını ben ona yapamıyormuş gibi hissediyorum... anlatabildim mi bilemiyorum

Kızlar, hiç eşinize yetemiyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Yetememekten kastım sanki onu mutlu edemiyormuş, sevgini ona belli edemiyormuş gibi gibi... bazen bana çok oluyor şu anda öyle, eşim bana karşı gerçekten çok ama çok iyi (nazar değemesin) anlayışlı yeri geliyor kaprislerimi nazımı çekiyor bazen çocukmuşum gibi davranır şımartır vs vs aileme çok iyi davranır... bi yere gideriz kendinden önce beni kararımı sorar veya kendinden feragat eder bazı konularda önceliği ben olurum vs ve kısaca aramız çok iyi ve bana karşı da öyle düşünceli vs vs ama ben biraz soğuk bir insanım ve sanki böyle eşimi mutlu edemiyormuş gibi hissediyorum, bazen misal durgun olur en çokta o zamanlar onu mutlu edemem bende sessiz kalırım onunla birlikte veya ne bilim tam anlatamıyorum sanki onun yaptıklarını ben ona yapamıyormuş gibi hissediyorum... anlatabildim mi bilemiyorum
Eşinizle paylasin bu duygunuzu. Benimde cok şükür eşim cok anlayisli ne zaman üzgün olsam yanimda olur onun durgun oldugu zamanlarda pek o alanina girmeme izin vermezdi. Konuştum ama çözüm olamadi. Simdi o durgunken yüzünü güldürmeye bakıyorum. Hobileri var onlarla alakali seyleri ortaya cikartiyorum, satin alıyorum yüzü gülüyor stresini de unutuyor. Hayatta esit olunmuyor bazi insanlar birilerini mutlu edince mutlu oluyorlar. Eşim kendi planini uyguladiginda benim fikir verdigim zamanlardaki kadar keyifli olmuyor. Esinize bu sorununuzu anlatin eger kendisi bunlarin farkinda bile degilse bence oldugu gibi devam edin ama tabi arada degisiklikler sart. Onun sevdigi seyleri yapmaya da bakin.

eşimi mutlu edemiyormuş gibi hissediyorum, bazen misal durgun olur en çokta o zamanlar onu mutlu edemem bende sessiz kalırım
Canım eşinin sana görterdiği yakınlığı sende ona göstermelisin belki içine atıyordur belli bir derdi vardır şimdi şöyle düşün erkek boyle davransaydı sorumsuz ilgisiz gamsız neler yardırırdık adama ama bence kendini düzelt ne bileyim kelimeleri toplayamıyosan sarıl

Back
X